Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablacm sakin olsana. Nefret kustun.

Arkadaslar merhaba. Esimle beraber olmamiz imkansiz gorukuyor. Esim kesinlikle benimle barismak hatta gorusmek bile istemiyor. Benimle temas bile kurma vekaletimi avukatlarima verdim onunla muhattap ol dedi. Suan zaten daha memleketteyim. Haftaya oturdugumuz buyuk sehire donecegiz. Biz ailecekte bu konu hakkinda konusmuyoruz. Bu konuda yorum yapmazsaniz sevinirim. Burda memlekette bir psikologa gittim. Oda bana tavsiye uzerine 1 -2 kere gelmeyle cozulmez bosuna gelmis olursun egerki burda yasamiyorsan buyuk sehirde tanidik psikolog arkadaslarim var istersen gorusursun dedi. Allah ragzi olsun yinede benimle 2 saat yakin bir gorusme yapti. Buraya sizinle paylasmak ihtiyaci buluyorum. Belki benim gibi yasayanlar bana tavsiye veya ozel mesaj ile gorusmek ister.

Hanimlar psikolok dedigi gibi ben cok karamsar on yargili ve gecmiste yasamislarimi unutamiyorum. Ve bu haliyle stress ve depreyon oluyor haliyle.. Bu arada bende pcos var (polisikistik over sendromu)

Buda depresyona etki edebiliyormus. Bu forumda bagzen okadar benzer duygular paylasiyorki arkadaslar sanki aha bu benim diyorum. Pskilog cocuklugumdan basladi aslinda cok hakli bagzi ailemle yasananlari unutamiyorum. Sizlerde unutamadiginiz olaylar varmi ? Bunlarla nasil mucadele ediyorsunuz ? Bi kac ornek vermek istiyorum. Ben 7-8 yaslarinda missal okula kendim giderdim, hic annem babam beni okula goturmedi surekli calistilar. Tabi onlarada hak veriyorum sartlar degisikti ama suan abimin ablamin cocuklari 9-12 yasinda bide erkek cocuklar olmasina ragman goturup getiriliyorlar. Aman aman cocuga birseyler olur gibilerinden. Ben 12 yasimda okuldan geldigimde kucucuk yigenime bakardim. Simdi dusunuyorumda bende ozamanlari cocukmussum.. Beni hic lunaparkina goturmediler… Halbuki evimizin karsisindaydi. Belki sizler icin cok komik veya kucuk bir konu ama dusundukce cok cok uzuluyorum. Yigenlerimi kiskaniyorum sanmayin yanlis anlasilmasin. Ben 18 yasima kadar hic bana ama hic elbise alinmadi mesala…. Ablamin elbiselerini giydim. Hicte beyenmiyordum beyenmedim ama almadilar istedigim kiyafetleri. Ablam gencligimde okadar cok bana karistiki soyle giyin boyle giyin sunu yapma bunu yapma saat 7 den once ben evde olmam lagzimdi 18 yasinda bi genc kizdim ozamanlari. Ablam benimle kac defa konustu kac defa hata yapmadigim halde hatali gorduler beni. Suan kendi kizi 18 19 yaslarinda. Yani nediyebilirimki. Giydiklerini goruyorum uzuluyorum bana ozamanlari cok karistilar. Genc kiz giysin etsin ama ablam bana o konuda cok haksiz davrandi. Suan kendi kizi gece saat 1e gelse bile genc kiz dolassin diyor. Benim demek istedigim gezsin tozsun ama bende ozamanlari arada sirada gezmek istedim. Istedigim kiyafeti alabiliyim istedim… Nezaman basladim yaz tatilde basladim calismaya ozaman almaya basladim kiyafetlerimi ama onada karistilar. Yok rengi yok pacasi. Yaa en cokta annemin fabrikada calismama izin vermesi beni cok uzuyor. Burda komsu x teyze var. Onunla surekli gider gelirdim. Allah ragzi olsun kadindan beni hep korudu kolladi…. Babam yasindaki adamlar is ceketime telnr birakirdi ya dusundukce nediyecegimi bilemiyorum. Annem beni nasil gonderirdi genc kizi fabrikaya… Allahta x teyze cok dua ediyorum ona surekli beni yaninda tuttu. O nere ben oraya… Ozamanlari nerden bileyim megersem Kadin beni koruyormus. Okulumu cok zor bir sekilde bitirdim. Olmadi defalarca denedim. Tabi maddi sikintilarimda var ozamanlari. Hem bi x firmada kasada calisiyorum hem okula gitmeyi deniyorum. Ama icimde hep arkadaslarim gibi bilgisayar telefon gibi seylerden mahrum kaldim. Zaten nisan oncede cok buyuk bir risk alarak harcamalar yaptim. ( nisan veya ev icin degil) Simdi al 3 sene sonra gibi…

Ama planladigim gibi olmadi. Evlenmeme yakin bunlar baya bir birikti. Ama esime diyemedim. Demedim evlendik. Icimde hep sikinti cunku odeneceklerim var ve zaman geliyordu. En son ben 1 sene sonra patladim esime dedim boyle boyle bak bunlar var…. Esime sok gecirdi zaten ben soz verdim calisip odiyecegim diye ondan asla odemesini beklemedim. Oda ben kesinlikle odemem dedi. Evlenmeden once olan birsey bana onceden deseydin dusunurdum dedi. Evliligimin 2ci senesinde kucuk miktarlarlar odemeye basladim tabi esimin bankaya yolladigi paralarla… Bunuda o biliyor ama ben herzaman odiyecegim diye soz verdim ama sozumde duramadim(herzaman gibi hep karamsar dusunuyorum, is bulmada bile diplomam olmama ragmen almazlar beni dusuncelerdeyim. )….. Pcos oldugu icin ben internette bu konu hakkinda neler yapabilirim diye arastirdim. Ogrendimki spor yapmam lagzimmis zaten birazda kiloluydum. 1.60boy 67kg yaklastiydim. Spor okuluna gittim orda arkadas olacak bir bayan arkadasla tanistim. Git gel iste bir spor kursu var dedi gelirmisin bende gittim cok hosuma gitti hemde kafami dagitiyordum… Ozamanlari bi is buldum 6 ay gittim geldim ama hic hosuma gitmedi, is arkadaslarim olsun patron olsun beyenmedim esime anlattim oda hoslanmiyorsan icine sinmiyorsa gitme cik dedi. Ama esim bu 6 ay icinde devamli ayni bankama para yatirdi sanki calismiyorum gibi ayni miktar. Ben 6 ay calistigimla gittim altin aldim ya annemin akliyla memlekette cok pismanim cok. Esim bana neler yapiyor ben yatirim amacli altin aldim 6 ay calistigim parayla. Yazilacak cok sey var icimi gercekten bugun dokmek istiyorum okuyan okur……. Yinede ailem benim icim 1ci sirada geldi. Geliyorda degistiremiyorum. Her sene tatile esimle memlekete gidelim diyordum. Gitmese uzuluyordum. Ablamlarla ayni zaman gidelim gezelim. Evli oldugum halde annem memlekette gittiginde cok uzun gidiyor diye aglamis oldugumu bilirim beni dusunmuyor diye… 5 sene oldu evleneli ve hala benim odemem var. Esim gecen mart ayinda patladi bana. Babama soyledim oda soylesin babasina odesinler magdem evlenmeden once olan birsey ise diye. Bizimkilerde para Verdi bi miktarini odedim ama hepsine yine degil…. Ama esime soz verdim ise girecem girecem ustumede geliyor odiyeceksin ode diye… Bunlar zaten dusuk yaptigimdan 1 sene sonra. Hersey ust ustune geldi arkadaslar. Gercekten cok bunaldim. Simdi duydumki,,,, onu engelliyormusum. Yatirim amacli kredi cekecekti cekemediydi niye dedim olmuyor bosver dediydi megersem benim bu olaylar yuzunden. Ev kredisinide etkiliyormus. Bilmiyordum... Babasi emekli oldugu icin surekli gider gelir isyerine demekki orda konusulmus patlamis adam bende bilmiyorum…. Bagzi arkadaslar cok kirici oluyor farkinda olmuyorlar... Bagzen cok para olur yine mutlu olmazsin. Herkesin kendine gore sorunlari var :)

Cok uzgunum ama hayatim benim hep boyle gecti. Hic bi ise yaramadim.. Normal sartlarda bebegim bile olmadi. Tedavesiz istedim ben bebegi ama esimle hic bu konuda konusamadim.

Gerçekten üzüldüm ama keşke bu sorunların önceden farkına varıp hareket etseydiniz
Artık yapacak birşey yok yeni bir yol çizmeye çalışın eşinize biraz zaman verin belki herşey değişir

Bu yaşadıklarının hepsi senin tercihin. Kendi hür iradenle ne yaptıysan yapmışsın.
Kustuğun öfkenin muhatabı konu sahibi değil kendi KOCAN.
Kocana olan öfkeni milletten çıkarma.

Keşke çalıştığın parayla borcunu azaltsaydın.Esin de çabanı görürdü.
Bunca şeyden sonra kavustugun mutluluğa sımsıkı sarılmalıydın ya sen de
Ailen yerinde sağ olsun,sen eşinle başbaşa vermeliydin.
Anam babam kardeşlerim kanım canım,ama eşim ve çocuklarım benim asıl kurduğum ailem.
Neyse,bunlar geldi gecti,keşke olmasaydı,ama sen daha evliliğin ne olduğunu bilmiyorsun canım ya,adam seni kendine kardeşlik almamıştı,es olmuştunuz siz aile olmustunuz.
Ne bileyim ya,yazık oldu iste.

Eger doğruysa diye baslayacagim esinde iyi bir adam degilmis hem sana para yatırıyor hem de borcunu ödemiyor seni mi deniyor yatirdigim parayi ne yapacak diye?. Borcun bilmem kac milyon dolar degildir sanirim? Bu kadar parasi olan adam neden karisinin borcunu ödemez cok merak ettin

Ben bu borç konusunu sanki daha önce okumuştum. Borclarınızla ve eşinizin ödememesi ile ilgili konu açmış mıydınız daha önce ?

Yasadiklarinizi bir çok insan yaşıyor,bende istediğim gibi giyinip gezmedm
Bunu bir kusur olarak görmüyorum ailemi suçlamiyorum bunun psikolojimi bozmasina izin vermiyorum
Eşiniz sonuna kadar haklı bazi arkadaşların dedigi gibi boşanmaniz daha hayırlı olur
Adamın karşısına daha kararli güçlü bir kadın çıkar.

Cunku esim bana sey dedi. Ben sana sordum. Evlenmeden nisanlanmadan once varmi bilmem gereken seyler. Yok dedin. Baska seylerde varsa simdiden soyle bileyim dedi. Gercektende baska birsey yok.. aslinda bende size katiliyorum. Odemesini beklemedim ama bukadar sorun yapacagini da sanmamistim.

Ben bu borç konusunu sanki daha önce okumuştum. Borclarınızla ve eşinizin ödememesi ile ilgili konu açmış mıydınız daha önce ?
Hergun ayni konular aciliyor sanirim baskasiyla karistiriyorsunuz. Suan yine ot kullanan madde bagimlisi bosaniyorum diye acilmis bir konu var. Sanki bende onu onceden okumustum. Ama genelde hep ayni

Yani nasil daha guclu ?

Çalıştığınız ve eşiniz para verdiği halde hangi akla hizmet borcunuzu kapatmak yerine birikim yapmaya kalktınız. Eşiniz de haklı, kendisiyle alakalı olmayan parayı neden ödesin adam. İşinize geldiği gibi davranıp işler sarpa sarınca ama depresyondayım diyorsunuz. Artık 30 yaşında yetişkin bir kadınsınız, biraz kendinize çeki düzen verin.

Cunku benim esim surekli is ilgili konu acardi. Yatirim gibi konulari cok ilgilenir ve hosuna gider. Bende boyle bir karar aldim altin aliyim birikim yapar degerlenir diye. Oda tutmadi. Yanlis anlasildi.

Cunku benim esim surekli is ilgili konu acardi. Yatirim gibi konulari cok ilgilenir ve hosuna gider. Bende boyle bir karar aldim altin aliyim birikim yapar degerlenir diye. Oda tutmadi. Yanlis anlasildi.

Birikime ihtiyacınız mı vardı ki?
14 binliralık çantanız vardı sizin
Borç var ama birikim ne için?

Eşinizinde paraya ihtiyacı yokmuş zaten

Ne için birikim? Ben anlayamadım
Ama üzüldüm... boş yere yıkılan yuva

Anlıyorum ama sizin yaptığınız doğru olmamış ki. Ödenmesi gereken bir borcunuz var zaten önceliğiniz borcu kapatmak olmalıydı. Hiç borcunuz olmaz anlarım birikim yapma isteğinizi.
Bu sitede kaç kadın maaşını kendi bile çekemiyor eşinden harçlık alıyor aksine eşiniz evde oturduğunuz halde sizi maaşa bağlamış yaranamamış, adam nikahlı karısına kur yapmış yine yaranamamış, evliliğinizde eşinize çok haksızlık etmişsiniz. Eşiniz verdiği tepkide sonuna kadar haklı kusura bakmayın

Bu konuya inancım kalmadı.

Cinsel iliskiden hic bir zaman zevk almadiginizi yazmissiniz. Aseksuel olmaniz mumkun mu acaba? Boyle bir durumunuz varsa evli olmanizin bir anlami yok gibi geliyor bana. Ille de bir hayat arkadasiniz olsun istiyorsaniz sizin gibi aseksuel olan bir erkek bulabilirsiniz. Onlarin toplandiklari tanisma siteleri de olmasi lazim. Bence ayrilmaniz isabet olmus. Cinsel acidan uyumunuz yokmus.

Size ozel birsey sorabilirmiyim? Siz aseksuel misiniz? Cunku ben ilk defa sizden duyuyorum ve inanin butun gece internetten arastirdim ama belirtileri cok uyumlu benimle. Evli aseksueller varmidir acaba benimle ozelden paylasabilirler?

Ben hormon ve libido ilgili bir problem oldugunu dusunuyorum. Peki kizlar libido yerlerde oldugunda sizlerin esinizle iliskide oldugunda zevk aliyormusunuz? Biraz ozel oldu ama...

Aseksuel belirtileri:

Aseksüellik, kişinin, hangi cinsel kimlik olursa olsun, hiçbirine karşı cinsel çekim hissetmediği bir cinsel yönelimdir. Bununla birlikte, kendini aseksüel olarak tanımlayan kimse yine seks yapmayı seçebilir, sevebilir, romantik bir ilişki kurabilir, evlenebilir. Aseksüellik kişinin ne yapmayı seçtiğini tanımlamaz, daha çok kişinin nasıl hissettiğiyle ilgilidir. Aseksüellerin duygusal ihtiyaçları vardır, başkalarına karşı çekim hissederler, uyarılma (arousal) durumu da yaşayabilirler ama cinsel çekim hissetmezler.

Aseksüel biriyle flört etmek, farklı tipte ilişkilere gözünüzü açabilir:
  • Fiziksel yakınlık, sarılma ve bağlılık içeren ama cinsellik içermeyen romantik ilişkiler
  • Partnerlerin birbirine derin bağlılık duyduğu, aromantik, cinsellik içermeyen ilişkiler. Bu ilişkilerde fiziksel yakınlık olabilirken, cinsellik veya romantizm yoktur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…