Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuya inancım kalmadı.
kesınlıkle benımde
ve berbat turkceyle konusan bırı 14 bınlık cantayı nasıl kolunda sallaya sallaya gezdı dusunmeye calısıyorum
konu sahıbı bazen dıyecegıne bağzen dıyor missal diyor rağzı dıyor beyenmek dıyor yigen dıyor , senelerın pcosu olmus depresyon hastalıgı yanı sankı ılk okul terk bırı konusuyor ve hayal dunyasını paylasıyor gıbı

Kusura bakmayin ama inanciniz kalmadi diye yazmak istemedim bende zaten. Ama bir uyeye bir kac fotograf ozelden atabilirim yani.
Ben kv ve eski esimin soylediklerini kaldiramiyacagim icin davayi actim.
Devletin bana verdigi haklari taleb ettim cunku bu benim hakkim. Mal paylasim olsun nafaka olsun bu benim hakkim.

Peki şampuan?

Yani zaten alacağınızı almışsınız. Mal paylaşımı normal ama nafaka isterken aklınıza şampuan gelmeyecek mi?
Bana ait oldugu icin evet onlari da cantama koydum. BANA ait olan cantayi da talep ettim cunku bu bana ait. Bu konuda artik sorun goremiyorum. Evdeki ortak kullandigimiz ev esyalarda HAKKIM oldugu icin yari parasini istiyorum. Kanape buzdolabi ne ortak kullandiysak. Ortak ne kullandiysak devletimizin bize verdigi hak ile talep ediyorum. Suan gelirim olmadigi icin nafaka istiyorum. Ve vermesi lagzim.

egıtım durumunuz nedır

Yanlış hatırlamıyorsam düğünden kalan yüklü miktarda altın zaten sizdeydi. Evi zaten kibar tabiriyle sil/süpür geçmiştiniz.
Bir de bunları mı talep ediyorsunuz?
Adam diyordur herhalde gözüm kör olmuş ben nasıl böyle bir eş/aileye denk geldim diye.
Dilerim bu adam en kısa zamanda sizden boşanır ve değerini bilen biri ile çok mutlu olur.

Hı hı evet LAĞZIM..
Çantayı niye versin onu anlamadım :)
Şampuanda ne gibi bir hakkın vardı mesela ?
Adam paçayı zor kurtarmış.
Analı kızlı adamı yeme planlarınız tutmadı tabi şimdi bunun dellenmesini yasıyorsun :)
Affetmeyince seni nasıl da çıkmış tırnakların.
Ha ayrıca evi terkedip giden sensin.
Adam mahkemeye kanıtlı ispatlı delil sunsa ki sunacaktır da niye nafaka versin ?
Manyak mı ? :)
Dikkat et sen zararlı çıkmayasın..
Bazı kadınlar ortada fol yok yumurta yokken evi terkedip adına şiddetli geçimsiz diyerek kendi geçimsizliğini örtmek adına her dediginin referans olarak alınacagını zannediyor lakin yanılıyor, sırf kendi çalışmıyor diye de mahkeme nafaka verecek sanmaları da ayrı ironi tabiki.
Kızım uyan gerçek dünyaya dön.
Adam bana bu kadın bekarlıktaki borcunu ödetmeye kalktı dese ne diyeceksin ?
Onun banka hesaplarına verdigim parayı altına çevirmiş dügün takısı degil diyerek o paradan hak istese vermek zorundasın mesela.
Hani ortaktıya :)
Eee nerede bu altına yaptıgın yatırım ?
Devlet baba sorsa ne hesap vereceksin ?

Son düzenleme:
Şampuan çeyizden kalma.
Çantaya gelince insan onu bile istemekte utanır artık

Siz buna hak demişsiniz ammaaa e bu düpedüz soygun Allah çarşınızı pazar etsin o zaman

Şampuan çeyizden kalma.
Çantaya gelince insan onu bile istemekte utanır artık
Kocasının hesabına gönderdigi parayı altına yatırım yapan kızımızdan adam hakkını isterse o zaman ne diyecek acaba :)
Adam gözünü tez açmış.
Analı kızlı planlara gel :)
Yatak odasını kendi almış sadece ama oturdugu kanepede hak iddia ediyor şaka gibi aDFHHFJD

Anneniz çözüm değil sorun üretici gibi görünüyor..
Boşandiginizda anneniz bu kadar ilgili olacak mı?
Mal derdine düşmüş gibi geldi anlattiklariniz ile..
Kafanız hala karışık karar vermeden eşiniz ie konuşmayı deneyin derim.

Tebrik ediyorum. İşte budur.

Katrana 14 binlik çanta takınca olmuyor şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker. Siz de annenizin kızı Olduğunuzu ispat edip, ailenizin karakterine yakışır tarza dönmüşsünüz.

Eşimin ilk karısından yediği kazık olarak bir ev parasından fazla ödedik ama o bile nafaka isteyecek kadar alçalmamış vakt-i zamanında.

O çantanın da çakmasını bulup yollardım üzerinde şık bir notla. Notu yazamıyorum ban sebebi olabilir.

Neme lagzım.

Allah herkesi kendi gibilerle karşılaştırsın inşallah.

Ailemle sampuana kadar biz evi bosalttik.

Pardon neyin parasını istiyorsunuz?
Evi boşaltmışsınız, adam soğuk bir duş alsın diye bir şampuan bile bırakmamışsınız.
Siz eşyaların hepsini götürmediniz mi zaten? Hatta "evlenirken ben sadece yatak odasını almıştım" diye belirtmiştiniz.
Şimdi neyin parasını istiyorsunuz anlamadım.

Yanlış hatırlamıyorsam bankadaki altınların hepsi sizin değildi. Bir kısmı düğünde takılmış, bir kısmını evlilik süresince eşiniz alıp koymuştu. Yanlış mı hatırlıyorum?
Onların yarısını da verecek misiniz adama?
Peki çantanın yarısı?
İşinize gelince "bana ait", ikinize gelmeyince "bunlar ortaktı" deyip çıkacak mısınız işin içinden?

30 yaşında koca kadınsınız, şunları ailenizin aklıyla yapmıyorsanız ben de bir şey bilmiyorum.
İlk mesajlarınız "her şeyi aldım, çok huzursuzum" tadında, geldiğiniz nokta "benim çantam, çantamı verin".

Umarım adam sağlam avukatlar tutar da 5 kuruş nafaka alamazsınız.
Bence bu sizin de faydanıza olur.
Yoksa aileniz çamaşır yıkama sayınıza laf edip bir yandan paranızı yerken "ben ne halt ettim de yuvamı yıktım" diye düşünmekten sinir hastası olursunuz.

Bi şey almazdım ceketimi alır çıkardım . Boşanırken ev eşyası mı düşüneyim düşkün müyüm ? Aldatma olursa o ayrı aldattığı için zarara uğratmak isterim ama anlaşmazlıktan boşanıyorsam bi şey almam . Başımın gözümün sadakası olsun

Konu sahibinin en son açıklamasından sonra birşey söylemeye gerek yok. Birçok insan onun iyiliği için konuştu, hatalarını görmesini sağlamaya çalıştı. O ise hatalarını görmek yerine zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. Hayat senin konu sahibi. Karar verecek olan da sensin sonuçlarına katlanacak olan da. Allah eşine mutluluk ve kıymetini bilecek bir eş nasip etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…