Seni sevgine sıçayım ben ! Sevgiye nak hele. Yelloz seni. Bizim hesabımıza bu paralar yatmıyor. Kocam asgari ücretle çalışıyor ben de aynı.
Yeri geliyor pazara gidecek ekmek alacak parayı zor buluyoruz.
8 haftalık çocuğumu da gene kocamın inadı yüzünden 2 hafta önce kaybettim !
buna rağmen hayatı da kocamı da bırakmadım !
2 haftafır ağlıyor kafasını duvarlara vuruyor benim yüzümden öldü diye. Onu ben teselli ettim ! Evet onun yüzünden öldü doğru o hatasının farkında ama o inadının bu kadar ciddi sorunlara yol açacağını bikemedi ve ben bu krizi fırsata çevirdim ! Atanilirdim onu atmadım !
Çünkü onu seviyorum, çünkü beni seviyor !
Çünkü yuva yapmak zor, yıkmak kolay !
Küçük yaşta annesi tarafından terkedilen, eskiden sinir krizleri geçiren, ruhunda derin travmalar olan, öfke patlamaları yaşayan kocam gitti yerine bebeğini kaybetmiş olmanın üzüntüsü ezikliğinin olgunluk getirdiği bambaşka bir adam geldi,
Her şerde bir hayır varmış diyorum kendi kendime.2 hafta oldu kürtaj olalı, ben kocamla birlikte olmak için çıldırıyorum. Hergün buradaki yorumları okuyorum kürtajdan sonra kızlar ne zaman ilişkiye girmiş diye. Senin gibi bir salağa denk geldim gece gece
git o sevgi anlayışını bi sorgula sen !
Ben ev geçindiriyorum, kocama annelik yapıyorum çünkü ruhunda hiç dolmayan boşluklar var o boşlukları ben dolduramam biliyorum hafifletmeye çalışıyorum ! 4 aylık evliyim iki göğsümden toplam 3 kitle aldırdım, düğünümün ertesi günü babamın kanser olduğunu öğrendim 2 aylık bir bebek kaybettim geçim derdi sırtımda. Ulan sen de kadınsın ben de kadınım utan biraz utan mıy mıy ezik ! Adamın sana sunduğu imkanlara bak bir de senin çingeneliğine bak...
Kocam beni elliyormuş. Allah akıl versin sana akıl ! Beyinsiz seni!
Ha bu arada dipnot: kocamın Asansörde ya da yemek yaparken ya da arabada giderken beni sıkıştırmasına bayılıyorum mesela.
Ki o yapmadığı zaman ben yaparım ona.
Umarım senin koca en yakın zamanda başkasını eller