- 14 Ağustos 2018
- 19.716
- 2
- 74.123
- 598
- Konu Sahibi Powergirl06
-
kardeşiniz için üzüldüm keşke donuna kadar alsaymış ancak konu sahibi biraz değişik , onu konuyu tamamen her yazdığını okuyup cevaplayın.O adamcağıza yazık boşan kurtulsun adam senden ve ailenden diyeceksinAl kardesim herseyini al.baslarim lan onun esyasiymis al sat parasini yeyada bir fakire ver.sen oraya gun girmeye mutlu olmaya gidiyorsun eften puften sebeblerle bırakıyorlar.
Benim salak kardesimi inek gini sagdi 4 senede seni sevmiyorum diye 1 kiziyla bıraktı.beyinsiz kardesim hic birsey istemedi.lan onun burnundan fitil fitil getiririm eslari kullanmak istemesemde bir fakire ver mutlu olsun.
Ayy sinirlendim kusura bakma kardes ne yaparsan yap.
Bana da lazım öyle bir avukat hangi ilde yaşıyor avukatinizBende öyle yaptım.. Benim avukatım çok fenaydı.. tuttuğunu koparan cinsten benim delillerde olduğu için zaten mahkeme de kendide itiraf etmişti eşimi aldattım diye. ben kamyonu evin önüne dayayıp bütün eşyaları almıştım kalan sadece kıyafetleri idi
Cunku hep hatali benim bu hayatta. Herzaman birsey oldugunda, benim yuzumden oluyor. Araba ehliyetini bile 4defa denedim, zor aldim. hersey boyle benim. Evet gitmedim cunku kesin bende sorun. Cunku esimde hic sorun olmadi bu zamana kadar. Adam sanki 4 4 luk. 4000tl bir gelirim vardi, esim her ay 4bin tl yatirirdi, ama ben hic mutlu olmadim, hep sanki yuk altinda kaldim gibi geldi. Neden veriyorki 4 bin tl diyorum icimden hep. Kimseye muhtac olmak istemiyorum, esime bile olmak istemedim, ama basarip bir is yapamadim. Duygularim cok karisik. Benim gozumde parasi pulu YOK!
Olsaydi zaten yaninda kalirdim, anladinizmi ?
Ben kendimi gercekten yanlis ifade etmisim.
Bi anlik boslukta, hayir ben istemiyorum dedim. 1 haftanin icinde evi bosalttik.
Bu surecte, kendimde degildim. Ben gidip sampuanlari da alalim planini da yapmadim. Eve girdigimde, neoldu ne bitti bende anlamadim, baktim canta da sampuanlarim bile var. Kisisel esyalarim, parfum sampuanlarim gibi seyleri aldik. Evde hicbirsey kalmadi diye birsey yok. altin konusunda, ben kesinlikle hakkimdan fazlasini almam. Ailem, dursun neolur neolmaz, mahkeme bi bitsin ondan sonra bakariz dedi zaten.
Ben zaten esimin bu patlamasina anlayisla karsiladim ? Eve geri gitmek istedim. 2 gun sonra o hayir gelemez, ben 1 hafta dinlenmek istiyorum dedi. Ve bundan sonra, demekki kv neler anlatmissa esim... kv anneme butun ozel konularimizi saymis.
İstanbul lakabı ciğer sökücüBana da lazım öyle bir avukat hangi ilde yaşıyor avukatiniz
Ooo ünlülerin avukatı. Pahalıdır oİstanbul ☺
İstanbul lakabı ciğer sökücü ☺
Tanındık bir avukat işinin ehli
Altın Mimir
Evet canım .. biraz tuzlu. Ama hakikaten adamın ciğerini söküyorOoo ünlülerin avukatı. Pahalıdır o
Sizin hesabiniza 300.000 tl yatirim yapan bir adam 14.000 tl nin maddiyatini dusunmez sanirim. Belki de maddi bir gozlukle olaylara baktiginiz icin durumdan kurtulamiyor olabilirsiniz isterseniz o gozlugu bir cikarinCanta ama 14.000 tl lik bir canta......
Ailem, gordunmu adam parasini dusunuyor, cantayi almis, baska birseyi almamis diyor. Valla bilemedim maneviyat mi yoksa verildigi paraya mi kiydigina uzulmus...
Iyi ki kadinlar klubu varBen kendimi gercekten yanlis ifade etmisim.
Bi anlik boslukta, hayir ben istemiyorum dedim. 1 haftanin icinde evi bosalttik.
Bu surecte, kendimde degildim. Ben gidip sampuanlari da alalim planini da yapmadim. Eve girdigimde, neoldu ne bitti bende anlamadim, baktim canta da sampuanlarim bile var. Kisisel esyalarim, parfum sampuanlarim gibi seyleri aldik. Evde hicbirsey kalmadi diye birsey yok. altin konusunda, ben kesinlikle hakkimdan fazlasini almam. Ailem, dursun neolur neolmaz, mahkeme bi bitsin ondan sonra bakariz dedi zaten.
Seni anlamaya çalışıyorum. Kendince haklısın, fakat kendini neden sürekli ezik olarak görüyorsun? Gül gibi kocan varmış resmen kaşınmışsın, ailenin dolduruşuna gelmişsin, adam sana her ay düzenli para verirken ki bunu herkes yapmaz! Ailen şimdiden çamaşırmakinesi haftada iki kere çalışıyor diye söylenmeye başlamış! Aklını başına topla ! Ne yaptığının farkında bile değilsin! Sana çok acı bişey söyleyim, eğer sen evliliğini kurtarmaz isen çook pişman olacaksın! Ve adam tekrar evlendiğinde ikinci karısı felaket şanslı olacak!Cunku hep hatali benim bu hayatta. Herzaman birsey oldugunda, benim yuzumden oluyor. Araba ehliyetini bile 4defa denedim, zor aldim. hersey boyle benim. Evet gitmedim cunku kesin bende sorun. Cunku esimde hic sorun olmadi bu zamana kadar. Adam sanki 4 4 luk. 4000tl bir gelirim vardi, esim her ay 4bin tl yatirirdi, ama ben hic mutlu olmadim, hep sanki yuk altinda kaldim gibi geldi. Neden veriyorki 4 bin tl diyorum icimden hep. Kimseye muhtac olmak istemiyorum, esime bile olmak istemedim, ama basarip bir is yapamadim. Duygularim cok karisik. Benim gozumde parasi pulu YOK!
Olsaydi zaten yaninda kalirdim, anladinizmi ?
Buyrun o şanslı ikinci eş benim :)Seni anlamaya çalışıyorum. Kendince haklısın, fakat kendini neden sürekli ezik olarak görüyorsun? Gül gibi kocan varmış resmen kaşınmışsın, ailenin dolduruşuna gelmişsin, adam sana her ay düzenli para verirken ki bunu herkes yapmaz! Ailen şimdiden çamaşırmakinesi haftada iki kere çalışıyor diye söylenmeye başlamış! Aklını başına topla ! Ne yaptığının farkında bile değilsin! Sana çok acı bişey söyleyim, eğer sen evliliğini kurtarmaz isen çook pişman olacaksın! Ve adam tekrar evlendiğinde ikinci karısı felaket şanslı olacak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?