Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kardeşiniz için üzüldüm keşke donuna kadar alsaymış ancak konu sahibi biraz değişik , onu konuyu tamamen her yazdığını okuyup cevaplayın.O adamcağıza yazık boşan kurtulsun adam senden ve ailenden diyeceksin

Bana da lazım öyle bir avukat hangi ilde yaşıyor avukatiniz

senin olmayabilir, ama ailenin var. git bakim denemek icin de altinlari ve diger herseyi mihir haric geri veriyorum anlasmali bosanip tek kurus almicam. gör o zaman nasil dünyayi basina yikacaklar.....

bakariz = cebe indiririz.....

Ben zaten esimin bu patlamasina anlayisla karsiladim ? Eve geri gitmek istedim. 2 gun sonra o hayir gelemez, ben 1 hafta dinlenmek istiyorum dedi. Ve bundan sonra, demekki kv neler anlatmissa esim... kv anneme butun ozel konularimizi saymis.

sen annene nasil ic döktüysen oda annesine icini dökmüs. senin annen baban abi nasil ucaklara dolusup kv ye baskina gitmisse, kv de senin annene diyecegini demis....

Çok değişik Bi yapınız var. Yani nasıl söylesem nereye çekseniz oraya gidiyorsunuz. Kendi düşünceleriniz yok gibi.
Benimde dayım böyle boşandı. Çok varlıklıdır kendisi. Yengenin hesapta yaklaşık 2-3 milyonu vardı. Ailesi aç gözlü olarak el koydu. Onunda hesabından aldılar. Ailesi yok abinin evinin borcunu kapatalım o sana geri öder yok baban hayvancılık yapacak ver ona yapsın sana öder yok bizden başka kimin var vs vs sonra ne oldu biliyormusun 5 parasız kaldı. Annesi ve babası öldü. O çok sevdiği bana dayanamazlar üzüldüm Bi lafıma hemen atlayıp geldiler dediği kardeşleri yüzüne bile bakmıyor. Çünkü herkesin kendi ailesi var. Defalarca dayıma haber gönderdi yeniden barışalım diye. Üstelik annemi arıyordu.
Şimdi asgari ücret Bi fabrikada çalışıyor. Dayımda sevgilisiyle yaşıyor çatır çatır parasını yiyor geziyor tozuyor.

Eşinizin 1-2 ay içinde çocuk istemesi çok normal. Sizinle sevişmek istemeside normal.
Neyse olan olmuş artık. Hakkınızda hayırlısı

Canta ama 14.000 tl lik bir canta......

Ailem, gordunmu adam parasini dusunuyor, cantayi almis, baska birseyi almamis diyor. Valla bilemedim maneviyat mi yoksa verildigi paraya mi kiydigina uzulmus...
Sizin hesabiniza 300.000 tl yatirim yapan bir adam 14.000 tl nin maddiyatini dusunmez sanirim. Belki de maddi bir gozlukle olaylara baktiginiz icin durumdan kurtulamiyor olabilirsiniz isterseniz o gozlugu bir cikarin

Iyi ki kadinlar klubu var
Arkadasim siz gercek misiniz kac yasindasiniz veya bizle o kadar insanla dalga mi geciyorsunuz neyin kafasi bu
Siz resit akli balig degil misiniz ?
Turkiye cumhuriyetinde 18 yasina giren akil noksani olmayan herkes resit sayilir kendi kararlarinda annesinin babasinin veya baska birilerinin onayina bakilmaz bu devlet islerinde de ic islerde de boyledir
..
Siz camdan bir fanusta mi buyudunuz
Esiniz dua edin sizi iyi idare etmis aldatmamis bile adam boyle adam mi var ya ben anlayamadim su anda
Anlamamak isinize mi gelmiyor acaba
Bir kagit alin elinize ortadan ikiye bolun kagidi bir tarafa esinizin iyilerini diger tarafa olumsuz yonlerini yazarak toplayin madem bu kadar yazilanlar konusunda alginiz kapaliysa.

BENDEN SANA BİR TAVSİYE
GİT KONUŞ EŞİNLE BİR YUVA KOLAY KURULMUYOR
KUSURA BAKMA AMA GİR NE İSTERSEN AL DİYEN KOCADAN BEN ÖZÜR DE DİLERİM
İÇTİĞİM ÇAYIN YEDİĞİM YEMEĞİN PARASINI HARAM EDEN ADAM GÖRDÜM BEN ALLAHINIZI SEVİYORSANIZ BÖYLE ADAMLARIN KIYMETİNİ BİLİN
BİR ŞANS DAHA VERİN EVLİLİĞİNİZE BÜYÜK HARFLE YAZIYORUM Kİ SİZİN İÇİN NE KADAR ÜZÜLDÜĞÜMÜ ANLAYIN VE BİR ŞEYLER YAPIN ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ İŞ İŞTEN GEÇİNCE
HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN
BEKARKEN BİLE İNSAN AİLESİNİN YANINA SIĞMIYOR YALNIZLIK DESEN ALLAHA MAHSUS ORTADA ŞİDDET ALDATMA SAYGISIZLIK GEÇİMSİZLİK SEVGİSİZLİK YOKSA HARCAMAYIN KIYMETİNİ BİLİN

Sanki sen ayrılmak istemiyormuşsunda, ailen senin yerine herşeye karar veriyor gibi.. bebeğini kaybettiğinde destek beklemen normal ama belliki oda üzülmüş olacakki bir daha deneyelim demiş bunun nesi kötü, bence sen eşini al karşına düzgünce bir konuş yazik etme evliliğinize. Ortada hiç bir sebep yok boşanmak için

Seni anlamaya çalışıyorum. Kendince haklısın, fakat kendini neden sürekli ezik olarak görüyorsun? Gül gibi kocan varmış resmen kaşınmışsın, ailenin dolduruşuna gelmişsin, adam sana her ay düzenli para verirken ki bunu herkes yapmaz! Ailen şimdiden çamaşırmakinesi haftada iki kere çalışıyor diye söylenmeye başlamış! Aklını başına topla ! Ne yaptığının farkında bile değilsin! Sana çok acı bişey söyleyim, eğer sen evliliğini kurtarmaz isen çook pişman olacaksın! Ve adam tekrar evlendiğinde ikinci karısı felaket şanslı olacak!

Devam olarak yazdiklarinizla anlaşılıyor ki siz annesinin eteğinden ayrilamamis küçük bir kız çocuğusunuz kusura bakmayın amacım sizi incitmek değil ama biraz mantıklı düşünün esiniz sizi sevmiş , ki hala seviyor . Siz nasıl annenizi herseye dahil ettiyseniz o da annesiyle paylasmis ki inanin esinizin tavrı sizin ve ailenizin tavrı yanında hafif kalıyor .siz gerçekten iyi bir insani ezip gecmissiniz . Elbette hataları var esinizin ama içinizdeki şeyleri onunla paylaşmayı denediniz mi gerçek anlamda kendinizi ona anlatmaya çalıştiniz mi ? En basitinden 5 koca yıl evli kalmissiniz ilişkide zevk almadiginizi eşinizle paylastiniz mi paylaşıp ona göre bir çozum yada sizi daha mutlu edicek şekilde olabilirdi bazı şeyler .kabul edin siz direk kaçmayı secmissiniz . Yazım tarzınız kurduğunuz cümleler şunlar bunlar sizin henüz olgunlasamadiginizi gösteriyor malesef

Ben evliliğininizde cözümü olmayan bir boşanma sebebi görmedim. İnsanlar şiddete, aldatmaya maruz kalıp da boşanıyor. Boşandıktan sonra hayatınız nasıl olacak? Ya ailenizle yaşayacaksınız, ki bu çok zor, hele ki yaş aldıkça, zaman geçtikçe. Ya da bir gün yeni bir yuva kuracaksınız. Yeni eşinizle de aynı mahrem problemleriniz olabilir, ve o 'hadi aşkım destek alalım' diyen biri olmayabilir. Üstelik maddi imkansızlıklar da yok.
Eşiniz belli ki haklarınızı koruyan adaletli bir insan. 1 hafta kafasını dinlemek istemesi zorunuza gitmiş gibi, ama ben bunu da anlayabiliyorum, çünkü siz de eşinizi anlamamışsınız. Cinsellik evlilikte çok çok önemli. Sizin istemediğiniz zamanlarda onu düzenli olarak reddettiğinizi varsayıyorum. Bu da onun için çok gurur kırıcı olmuş ve ilişkinizde başka sorunlar doğurmuştur.
Bence eşinizle hiç aileleri karıştırmadan görüşün. Bütün beklentilerinizi, üzüldüklerinizi anlatın. Kendi hatalarınızı gördüğünüzü ve çözmek istediğinizi belirtin. Onu sevdiğinizi söyleyin ve yeni bir başlangıç yapın. Ailenize herseyi anlatmayın. Özel problemlerinizi yansıtmayın. Mutlaka evlilik terapisi yapın çünkü tek başınıza uzun vadeli çözüm bulabileceğiniz düşünmüyorum. Ev yine yerleşir, aileler de durulur merak etmeyin. Onları da susturmak biraz sizin elinizde. Resmen boşanmanıza, evden götüreceğiniz eşyaya bile siz değil aileniz karar vermiş. Duruşunuz çok pasif.
Eğer oldu bitti geri dönüşü yok, yaşadıklarım çok ağır diyen bir insansanız, dilerim ki gerçekten kötü insanlarla karşılaşmazsınız. Yuvanıza sahip çıkın derim.

Buyrun o şanslı ikinci eş benim :)

Hiç açık açık sormadım ama eski eşinin ve yaşananların seneler içinde laf arasında geçtiği oldu. Anca bu kadar benzerlik olur.

Konu sahibi, lütfen adamı bırakın ki o da başka bir kadını çok çok mutlu etsin.

Şahsen eşimin eski eşine teşekkür edecek noktadayım, ya akıllı olup adamı elinde tutsaydı mazallah?

Bu konu "boşanma varsa kesin erkek suçludur, kadın yuvasını asla boşuna yıkmaz"cılara gelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…