- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.245
- 348
- Konu Sahibi Powergirl06
-
" Oğlunuz bizim kızımızı anlamıyor gitsin psikolojik tedavi görsün." diye başlamışlar işte. Kim bilir daha neler. Adam da patlamış.
e iste... kim bilir adami nasil baydilar adami dirdir yaparak. birde mafya gibi, anne, baba, abi hepsi dolusmus...ucaklarla gelmisler.
bide kocam beni anlamiyor diyo...yahu burda gezinen 54654354343543543 kadin anlamadi kocasi nasil anlasin.
e iste... kim bilir adami nasil baydilar adami dirdir yaparak. birde mafya gibi, anne, baba, abi hepsi dolusmus...ucaklarla gelmisler.
bide kocam beni anlamiyor diyo...yahu burda gezinen 54654354343543543 kadin anlamadi kocasi nasil anlasin.
Ben zaten esimin bu patlamasina anlayisla karsiladim ? Eve geri gitmek istedim. 2 gun sonra o hayir gelemez, ben 1 hafta dinlenmek istiyorum dedi. Ve bundan sonra, demekki kv neler anlatmissa esim... kv anneme butun ozel konularimizi saymis.
Sen anana dert yanıp ağlarken senin annen de güya sana kıyamayıp kv ye saydırmıştı ya hani, aynısı işte.Ben zaten esimin bu patlamasina anlayisla karsiladim ? Eve geri gitmek istedim. 2 gun sonra o hayir gelemez, ben 1 hafta dinlenmek istiyorum dedi. Ve bundan sonra, demekki kv neler anlatmissa esim... kv anneme butun ozel konularimizi saymis.
Benim akrabagim boşanma arifesindeyken böyle kız aileden birileri geldi, adamı sıkıştırmak için. Başladılar "Sen adamısın? Sen erkekmisin? Kocaligin bu mu?" diye saydırmaya (küfürsüz verziyonu bu). Adam da sonunda "O bana karilik yapıyor mu sanki? Hep çocukların yanında yatıyor" diye patladı. Özeli açmak doğru mu? Hayır. Ama böyle konuşmalar genelde iyi geçmiyor benim şahit olduğum kadarıyla.
Ben zaten esimin bu patlamasina anlayisla karsiladim ? Eve geri gitmek istedim. 2 gun sonra o hayir gelemez, ben 1 hafta dinlenmek istiyorum dedi. Ve bundan sonra, demekki kv neler anlatmissa esim... kv anneme butun ozel konularimizi saymis.
Aile tuhaf sanırım. Normalde anneler kızlarının yuvasının bozulmasını istemez. Elinden gelen desteği gösterir. Ailenin yaptıkları tuhaf geldi.Bende bu tür konulara şahit oldum. Normalde kiz ailesinin kizlarini korumasini cok desteklerim ama bu konuda aile korumamış, resmen çomak sokmuş...kizinin yuvasini yıkmış. Adamda ben hâlâ kusur göremedim
Niye ailenize tek kelime etmediniz?Ben kendimi gercekten yanlis ifade etmisim.
Bi anlik boslukta, hayir ben istemiyorum dedim. 1 haftanin icinde evi bosalttik.
Bu surecte, kendimde degildim. Ben gidip sampuanlari da alalim planini da yapmadim. Eve girdigimde, neoldu ne bitti bende anlamadim, baktim canta da sampuanlarim bile var. Kisisel esyalarim, parfum sampuanlarim gibi seyleri aldik. Evde hicbirsey kalmadi diye birsey yok. altin konusunda, ben kesinlikle hakkimdan fazlasini almam. Ailem, dursun neolur neolmaz, mahkeme bi bitsin ondan sonra bakariz dedi zaten.
Merhaba kizlar bir sorum var cok karisik kafam, ailem, arkadaslarim herkes birsey diyor.
30 yasindayim, 5.5 senelik evliligim bitti, ve sormak istedigim birsey var.
Cocugum yok, 5.5 senedir ev hanimiydim, maddi bir gelirim olmadi bu evlilikte.
Boyle bi durumda, evden ne alip goturulur ? Evlendigimde sadece yatak odasini aldim.
Benim hakkim ne sizce ? eski kocam, 2ci anaktarlar sende, sizce hakkiniz ne ise onu alip anaktarlari masaya birakip gidin diyor.
E sizde annenize anlamışsınız beni anlamıyor falan diye. Onlarda yangına körükle gitmişler. Sıkıştırmışlar adamı sen kızımızı anlamıyorsun diye. Yapılacak şey çok basit hatanızı anlayıp arayıp eşinizden özür dileyin. O da kendi adına özür dilesin ve mümkünse bi çift terapistine gidin. Ve bi zahmet artık aileleri işe karıştırmayınBen zaten esimin bu patlamasina anlayisla karsiladim ? Eve geri gitmek istedim. 2 gun sonra o hayir gelemez, ben 1 hafta dinlenmek istiyorum dedi. Ve bundan sonra, demekki kv neler anlatmissa esim... kv anneme butun ozel konularimizi saymis.
Katiliyorum allah belasini versin insallahKeske arAbann hepsini alsaydin serefsizden
Bir üye vardı, evleneceği adam eski nişanlısı ile seçtikleri eşyaları kullanmak istiyor, konu sahibi istemiyordu.
O konuyu hatırlayan var mı? Bulamadım, sonuç ne olmuş çok merak ettim de.
2 hafta degil aybosanma sebebinize sasirdim.
yani düsük yaptiniz ve esiniz sizi "anlamadi".
2 hafta sonra tekrar deneyelim dedi ve suanda bosaniyorsunuz?
yurtdisinda hizmet veren bir avukat olarak size tavsiyem:
Psikolojik acidan lütfen destek alin.
sundugunuz bosanma sebebini duyduktan sonra esinizin neden hicbir tavir sergilemedigini anladim...
gercekden sasirdim sebebinize.
konu hakli/haksiz degil ama yuvanizi yikmissin
Biz zaten olaylar oldu, aile birbirine girdi 1/ 1.5 hafta icinde evi toparladik...
Ben pek dusunme zaman alamadim, ve 2 ay oldu bu olay, ev konusu icim icimi yiyor.
20-06-2019 gibi olaylar oldu, ve 06-07-2019 ev bosattildi. Ailemle sampuana kadar biz evi bosalttik. Icimden bir ses bukadar ailemi dusunup hareket etmemeliydim diyorum. 15-07-2019 whatsapp ve telnr engelledim. Bosanma kararini ben verdim ama dava acmadik daha. Ailem onlar acsin diyor. Kafam cok karisik...
]
ŞŞampuaa kadar aldiniz demek icimden birses bu isin icinde sizin annenizin parmagi var diye da nse bnden gunah gitsin[/QUOTE]Biz zaten olaylar oldu, aile birbirine girdi 1/ 1.5 hafta icinde evi toparladik...
Ben pek dusunme zaman alamadim, ve 2 ay oldu bu olay, ev konusu icim icimi yiyor.
20-06-2019 gibi olaylar oldu, ve 06-07-2019 ev bosattildi. Ailemle sampuana kadar biz evi bosalttik. Icimden bir ses bukadar ailemi dusunup hareket etmemeliydim diyorum. 15-07-2019 whatsapp ve telnr engelledim. Bosanma kararini ben verdim ama dava acmadik daha. Ailem onlar acsin diyor. Kafam cok karisik...
Aman ilk sayfayi okudum yazdim neden lerini bilmuyorum kardesim gozumun onune geldi.kusura bakma.allah yardimcin olsunAl kardesim herseyini al.baslarim lan onun esyasiymis al sat parasini yeyada bir fakire ver.sen oraya gun girmeye mutlu olmaya gidiyorsun eften puften sebeblerle bırakıyorlar.
Benim salak kardesimi inek gini sagdi 4 senede seni sevmiyorum diye 1 kiziyla bıraktı.beyinsiz kardesim hic birsey istemedi.lan onun burnundan fitil fitil getiririm eslari kullanmak istemesemde bir fakire ver mutlu olsun.
Ayy sinirlendim kusura bakma kardes ne yaparsan yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?