Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sefan olsun bacım , tadını çıkar evliliğinin, inşallah konu sahibi okuyordur bunlarıda!

Boşuna gereksiz gurur yapıyor, annesi şuanda ego savaşında, galip gelince kızına teşekkür eder artık

Aynen katılıyorum. Ben de düşük yaptım, 2 hafta sonra tatile gittim, eşimle seks de yaptım. Düşük yaptım diye aylarca yollarca hayatı hem kendine hem eşine zindan etmiş . Boşandın da gerçek hayat gerçek dertler neymiş görsün konu sahibi, kötü dilek anlamında yazmıyorum aöa insanın olgunlaşması yaşla olmuyor yaşadıklarıyla oluyor. Belki böyle olgunlaşır da ilerde düzgün bir evlilik yapar

Banka da 300 bin tlniz var, 14 bln tllik çantaya sahipsiniz, her ay hesabınıza bir memur maaşı yatıyor neredeyse eşiniz tarafından ama siz kira da oturuyorsunuz ve üstüne ev sahibi size 1 hafta içinde evi boşaltın ya da 1 sene daha oturun diyor.
(bu kadar mal varlığım olacak, kirada oturup ev sahibini n restleşmesini çekeceğim, imkansız)

Eşi yatırımı iş yerine yapmış olabilir.

Eşi yatırımı iş yerine yapmış olabilir.
Bilemedim 14 bintl değerinde bir çantam olucak ama kirada oturacağım. Sanırım fakirlik böyle bişey ben çantam olmasın evim olsun taraftarıyım. Neyse konuyu sabote etmeyim ilk sayfalarda yorumumu yapmıştım zaten, konuyla alakalı

ailenizi aradan bi çıkarın kendi kendinize düşünün boşanmak istiyor muyum diye ki bence istemiyorsunuz. eşinizle konuşun durumu düzeltmeye çalışın. eğer eşiniz de boşanma taraftarı değilse sizi seviyorsa evinize dönersiniz.3.şahısları evliliğinize karıştırmayın çok zarar görürsünüz.

Yaaa, iki gündür kendimi zor tutuyorum yorum yapmamak için, sonunda yine dayanamadım. Canım sen şaka mısın? Yani ben çok empati yapmaya çalıştım sana karşı ama gene olmuyor. Bacım sen nerde yaşıyorsun? Burası Türkiye, bu karşındaki erkek bir Türk erkeği, ilk flörtünle evlendin de başka bir erkek görmedin mi hayatında ne yaptın? Adam sana her ay 4.000 lira maaş veriyor, 14 binlik çanta hediye ediyor, sana itimat ediyor 300 binlik altını senin hesabına yatırıyor? Sen de diyorsun ki ama beni asansörde arabada elledi!!! Yahu ne güzel işte, başka hatunları mı elleseydi? Ben 12 senelik evliyim ilk defa bu sene eşim bana sürpriz yaptı ve değerli bir hediye aldı. 12 sene diyorum bak! İlk diyorum! Kaç kere evlilik yıldönümümüzü unuttu, kaç kere Doğum günümü unuttu saymadım bile. Ama ben ne yaptım, ağlanıp sızlanıp bırakıp gitmedim, çünkü bırakılacak bir adam değil, hep kafasına kaktım! 12 senede 1 kez bırakıp gittim, onda da anama değil, arkadaşıma gittim, anamın haberi bile olmadı. Aynı gece o beni almaya geldi, ben de paşa paşa geri döndüm. Kimseye hakkı olanı altın tepside sunmuyor bu herifler gülüüümmm. İsteyeceksin, ne varsa hakkın talep edeceksin. Söyleyeceksin! Nedir mesela? Beni anlamadı; söyleyeceksin adama, bunlar anlamaz, anlayan yerleri tıkalı bu adamların. Diyeceksin sen beni anlamadın, psikolojim hazır olana kadar beklemedin, bekle diyeceksin. Ağla, sızla, çemkir, bu işler böyle oluyor. Öyle ‘ama beni anlamadı, yan odaya gelmedi hep tv izledi’ deyip çekilip kenara sinmeyeceksin, gözünün önünde hönküre hönküre ağlayacaksın. Talep et, başının etini ye, bu senin hakkınsa iste. Ne bu yaa, mıy mıy mıy. Valla yukarda bir üye söylemiş zaten, ben ikinci karısıyım kocamın diye, bak hatuna ne mutlu, sen böyle mıy mıy ananın dediğinden çıkmazsan, dımdızlak kalırsın ananın dizinin dibinde, asansörde ellenmekten hoşlanan ikinci eş de gelir sefasını sürer ben sana diyeyim. Hayır parayı pulu bir kenara bırak zaten adamda boşama sebebi olacak anormal başka bir şey de yok.... anlamıyormuş!!! Pehhh!!!

Ancak bu kadar anlatabilirdi anlatmak istediklerim

Gercekten uzuluyorum ben. Bende elbette farkindayim herseyin. Tamam ama dedigim gibi sanki beni anlayamama duygusu var icimde surekli. Bu duygu icimden atamiyorum surekli. Kv dedigi de surekli degirmen gibi kafamda donuyor.. dusunuyorum dusunuyorum, ama seviyorumda cocugu. Zaten son cumlelerim seni seviyorum ama ikimizde baska kafa yapisi var seklinde oldu. Yukarda allah var, herzaman onun icin dua etmisimdir ben. 1 istedim 2 verdi hatta 4 verdi. Bunu ben inkar etmiyorum. O benim ilk askim, baska hic bir erkek ile ne gezdim ne flort yaptim. Zaten cok kucuk yaslarda sevgili olduk. 17 18 yaslarimda bi tanismisligimiz var. Ben onu sevdigim icin birakmak istiyorum sanirim bir yandanda cabalayip onun kadini olmak istiyorum ama yine basaramamdan korkuyorum.

Altinlari dugunde takilar altinlar ve bi kucuk kismida dugunden sonra alinan altinlar.
Ticarette bana/bize birsey olursa, ac acikta kalmayiz, bana neolur neolmaz, sen kadinsin diye koyduk benim hesabima.

Ev konusu biraz karisik, 1-2 sene oturmak icin kiraladik, ama esim boyle iyiyiz ha bu sene ha sene derken 5 sene oldu kirada. Bu arada ticaret ile ugrastigi icin, parayi donderiyor, yani mantikli bulmamisti ilk baslarda ev almak. Biz her 7ay sonunda 1 sene kira sozlesmesi yapiyoruz, bizim olayda o aya denk geldi. Ya kira sozlesmesini imzalayip 1 sene daha kalacaktik, yada cikip evi geri teslim edecektik, ki oda oldu. ( ben 1 sene daha fazla kira odemem ayrilacaksan evi de verelim 1 sene bosa gitmesin ) Kararini ver seklinde.

Kendi çeyizin evlendikten sonra alınan malların eşyaların yarısı evi döşerken kendinin veya kendi ailenin harcadığı ev için eşyalar düğünde senin akrabalarının taktığı takılar paralar madem ayrılıyorsun en adaletlisi bu onunkilerde ona kalıyor

Bu arada arkadasima sordum esiyle benim esim surekli gorusurdu. Gorusuyorlarmi haberin varmi diye.
Benim arkadasimin esi, bosandigimiza uzuldugune yardim lagzimsa yardim edebilecegini gibi sozlerle ifade etmis. Oda biz bosanmadik, neden boyle birsey diyorsun, agresif bi sekilde buna whatsapp ile cevap yazmis. Galiba iyi niyetle demis arkadasimin esi ama o biz ayri yasiyoruz o benim esim daha nikahli karim bosanma yok. O gunden sonrada gorusmemis, ama sanirim tatilde demis arkadasima, cunku whatsapp paylastigi fotograflar tatil bolgelerindeymis.

Aslinda fazla whatsapp paylasimlarda bulunmazdi ya.. bilemedim.
Bir aciklama varmi, benim esim daha bosanma yok demesinde ? Neyi ifade etmek istiyor acaba...

Kocana çok üzüldüm,sevip saydığı karısı tarafından istenmiyor. Ne güzel ilgili alakalı,her istediğini önüne seren bir adam.
Ailene blöf yap,bankadaki parayı istemediğini kocana vermek istediğini söyle. Bakalım ne kadar arkanda duracaklar. Her ihtiyacında sana para verecekler mi?

Kızım bacım canım ciğerim!
Valla bizi sinir ettin!
Ver şu kocanın numarasınıda senin adına ben özür dileyim, ne yaptığın bu saçmalık?
Benimde 20 senelik kocam beni anlamıyor, başkasının 30 senelik kocasıda hiç anlamamış! Anlayanı nerden bulacaksın??? Yok öyle biri! Bak bu adamdan daha iyisini değil adamın dengini bile bulamazsın! Bugün hallet şu işi! Adam senin çıkardığın saçma salak böyle bir durumda bile o hala benim karım karım deyip laf söyletmiyormuş, sen otur derdine yan

Canta ama 14.000 tl lik bir canta......

Ailem, gordunmu adam parasini dusunuyor, cantayi almis, baska birseyi almamis diyor. Valla bilemedim maneviyat mi yoksa verildigi paraya mi kiydigina uzulmus...
Diyenler de sampuana kadar taşıyanlar. Alay etmek için mi yaziyorsunuz anlamadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…