Gercekten uzuluyorum ben. Bende elbette farkindayim herseyin. Tamam ama dedigim gibi sanki beni anlayamama duygusu var icimde surekli. Bu duygu icimden atamiyorum surekli. Kv dedigi de surekli degirmen gibi kafamda donuyor.. dusunuyorum dusunuyorum, ama seviyorumda cocugu. Zaten son cumlelerim seni seviyorum ama ikimizde baska kafa yapisi var seklinde oldu. Yukarda allah var, herzaman onun icin dua etmisimdir ben. 1 istedim 2 verdi hatta 4 verdi. Bunu ben inkar etmiyorum. O benim ilk askim, baska hic bir erkek ile ne gezdim ne flort yaptim. Zaten cok kucuk yaslarda sevgili olduk. 17 18 yaslarimda bi tanismisligimiz var. Ben onu sevdigim icin birakmak istiyorum sanirim bir yandanda cabalayip onun kadini olmak istiyorum ama yine basaramamdan korkuyorum.
Biz de senin için gerçekten üzülüyoruz, üzüldüğü için bu kadar sayfalarca yazmış millet bak, sen kocanı seviyorsun, o seni seviyor, yazık, valla yazık size. Bak adam hala laf söyletmiyor senin için, karım diyor sahipleniyor. Ben olsam kimseye yedirmem evliliğimi, ne kayınvalideye, ne aileme, hiç kimseye, sahip çıkarım, bende hata varsa gider çare ararım, kocamda hata varsa konuşurum düzelt derim, kafasına vura vura vura değiştiririm, diğerlerini ise iplemem bile. Adam anlamıyorsa anlatacaksın güzelim, ben sana ne dedim, bunlar Türk erkeği, anlayan yerleri tıkalı, anlamazlar karşında bir Fransız centilmeni yok ki, sen de Fransız leydisi gibi davranma yani onu diyorum, Türk kadınısın sen, tuttuğunu koparacaksın. Sen çabalayacaksın, Güçlü ol biraz, başaramam falan diye düşünme, hatta bunu da söyle kocana, başaramam diye korkuyorum bana yardım et de. Bak o zaman nasıl çözülüyor her şey. Siz kafa kafaya verin yeter. Ama konuşmayı öğren, her şeyi de kocanla konuş onunla çözmeye çalış, başkalarından yardım isteme, biraz sarsıl ve kendine gel, ilk aşkım diyorsun savaşacaksın, uğraşacaksın, kocana söyle, çift terapisine gidelim, herşeyi düzeltelim birlikte diye söyle, o da senin çabaladığını görsün, bak nasıl önüne seriliyor o zaman her şey. Ev yeniden kurulur, eşya yeniden alınır, her şey hallolur, gül gibi çocuklarınız olur, bak bu adamdan iyi de baba olur. Çok pişman olursun sonra, severek ayrılık olmaz, kafanı vurma sonra duvarlara.