• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maddi imkanlari var, ama ben hak etmiyorum onu...
Bu aralar ticaret amacli, buyuk yatirimlar yapti, onu engellemekte istemiyorum artik acikcasi. Istedigi arabayi mesala bu ay sonunda alacakti,, ama almadi biliyorum...
Seviyorum ama bitiriyorum, nedenini bilmiyorum.
Ben uyumaya calisacagim..
Altınları da mı ailenize yedireceksiniz yazık ev hanimiymissiniz katkınız vardır illaki ama bence bir kısmını verin. Ve hakkaten eşinizi hak etmiyorsunuz

Bana da öyle geldi.
Konu sahibi ailenin umrunda değil.
Kadının hesabındaki 300 bini yiyip, bittiğinde evlensin diye başının etini yiyecekler eğer yüklü nafaka alamazsa.

İnşallah mahkeme nafaka bağlamaz.
Konu sahibine param yok tatil ve psikolog için demiş. Bence bu bir alt yapı altınları bozdurmak için. Beyni zemin hazırlıyor 😅😅😅 esyalar ne alemde onları satsa 😅😅

Bu arada arkadasima sordum esiyle benim esim surekli gorusurdu. Gorusuyorlarmi haberin varmi diye.
Benim arkadasimin esi, bosandigimiza uzuldugune yardim lagzimsa yardim edebilecegini gibi sozlerle ifade etmis. Oda biz bosanmadik, neden boyle birsey diyorsun, agresif bi sekilde buna whatsapp ile cevap yazmis. Galiba iyi niyetle demis arkadasimin esi ama o biz ayri yasiyoruz o benim esim daha nikahli karim bosanma yok. O gunden sonrada gorusmemis, ama sanirim tatilde demis arkadasima, cunku whatsapp paylastigi fotograflar tatil bolgelerindeymis.

Aslinda fazla whatsapp paylasimlarda bulunmazdi ya.. bilemedim.
Bir aciklama varmi, benim esim daha bosanma yok demesinde ? Neyi ifade etmek istiyor acaba...
Eşinizle düzgünce iletisime geçin bence msj atın arayın ayrilacaksanızda düzgünce konuşun İKİNİZ karar verin .ailenize haber vermeyin bence bikere de böyle birşey yapın bakalım .bu arada sizi cok korkak yetiştirmisler ve siz kendinize guvenmiyorsunuz aslında durum çok belli .adamın hiçbir suçu yok sizin psikolojik sorunlarınız var bence ve destek alın lütfen

Gercekten uzuluyorum ben. Bende elbette farkindayim herseyin. Tamam ama dedigim gibi sanki beni anlayamama duygusu var icimde surekli. Bu duygu icimden atamiyorum surekli. Kv dedigi de surekli degirmen gibi kafamda donuyor.. dusunuyorum dusunuyorum, ama seviyorumda cocugu. Zaten son cumlelerim seni seviyorum ama ikimizde baska kafa yapisi var seklinde oldu. Yukarda allah var, herzaman onun icin dua etmisimdir ben. 1 istedim 2 verdi hatta 4 verdi. Bunu ben inkar etmiyorum. O benim ilk askim, baska hic bir erkek ile ne gezdim ne flort yaptim. Zaten cok kucuk yaslarda sevgili olduk. 17 18 yaslarimda bi tanismisligimiz var. Ben onu sevdigim icin birakmak istiyorum sanirim bir yandanda cabalayip onun kadini olmak istiyorum ama yine basaramamdan korkuyorum.
dene dene vazgeçme bu devirde böylesini bulamayacaksın

bakın biz burda bu kadar insan dayanamaz olduk gidip konuşun diye hatalı taraf sizsiniz diye ama siz ne kadar serin kanlı bir insansınız ben olsam şimdiye kırk bin defa konuşmuştum bu tutumunuz da eşinizi yoruyordur. bir hafta kafa dinlemek istemiş bunda ne var zaten o tartışmalardan sonra enmdoğrusu bu ha siz konuşmamaya devam edin birini bulmuştur belkide o zaman aklınız başınıza gelir

Bilmiyorum canim, cok sey gozuma batiyor artik.... Ailem seni sokakta bulmadik biz diyor, ama haftada 2x camasir makinesinin calismasina moreli bozulur gibi oldular....

Inan hatirlamiyorum, galiba derdimi anlatmaya calistigimda, beni anlamamasi kriz gecirme sebebi oldu... offf
Konuyu tam okumadım,buraya kadar olan bölüme yorum yapacağım.
Ailen bugün böyle diyor ya,yarın birgün kadın olup geçinseydin,sende de kabahat var sözünü söyler emin ol.
Yuvanın yikildigiyla kalırsın.
Evet esin öyle söylememeliydi,fakat o cümle de durup dururken söylenmez.
Artı bir sorun var demekki,sen de söylüyorsun zaten.
Psikologa gidecekseniz beraber gidin.
Öyle "oğlunuz gitsin"demekle çözülemez,siz boşanırsanız pişman olacaksınız buraya yazıyorum.

Gercekten uzuluyorum ben. Bende elbette farkindayim herseyin. Tamam ama dedigim gibi sanki beni anlayamama duygusu var icimde surekli. Bu duygu icimden atamiyorum surekli. Kv dedigi de surekli degirmen gibi kafamda donuyor.. dusunuyorum dusunuyorum, ama seviyorumda cocugu. Zaten son cumlelerim seni seviyorum ama ikimizde baska kafa yapisi var seklinde oldu. Yukarda allah var, herzaman onun icin dua etmisimdir ben. 1 istedim 2 verdi hatta 4 verdi. Bunu ben inkar etmiyorum. O benim ilk askim, baska hic bir erkek ile ne gezdim ne flort yaptim. Zaten cok kucuk yaslarda sevgili olduk. 17 18 yaslarimda bi tanismisligimiz var. Ben onu sevdigim icin birakmak istiyorum sanirim bir yandanda cabalayip onun kadini olmak istiyorum ama yine basaramamdan korkuyorum.
Biz de senin için gerçekten üzülüyoruz, üzüldüğü için bu kadar sayfalarca yazmış millet bak, sen kocanı seviyorsun, o seni seviyor, yazık, valla yazık size. Bak adam hala laf söyletmiyor senin için, karım diyor sahipleniyor. Ben olsam kimseye yedirmem evliliğimi, ne kayınvalideye, ne aileme, hiç kimseye, sahip çıkarım, bende hata varsa gider çare ararım, kocamda hata varsa konuşurum düzelt derim, kafasına vura vura vura değiştiririm, diğerlerini ise iplemem bile. Adam anlamıyorsa anlatacaksın güzelim, ben sana ne dedim, bunlar Türk erkeği, anlayan yerleri tıkalı, anlamazlar karşında bir Fransız centilmeni yok ki, sen de Fransız leydisi gibi davranma yani onu diyorum, Türk kadınısın sen, tuttuğunu koparacaksın. Sen çabalayacaksın, Güçlü ol biraz, başaramam falan diye düşünme, hatta bunu da söyle kocana, başaramam diye korkuyorum bana yardım et de. Bak o zaman nasıl çözülüyor her şey. Siz kafa kafaya verin yeter. Ama konuşmayı öğren, her şeyi de kocanla konuş onunla çözmeye çalış, başkalarından yardım isteme, biraz sarsıl ve kendine gel, ilk aşkım diyorsun savaşacaksın, uğraşacaksın, kocana söyle, çift terapisine gidelim, herşeyi düzeltelim birlikte diye söyle, o da senin çabaladığını görsün, bak nasıl önüne seriliyor o zaman her şey. Ev yeniden kurulur, eşya yeniden alınır, her şey hallolur, gül gibi çocuklarınız olur, bak bu adamdan iyi de baba olur. Çok pişman olursun sonra, severek ayrılık olmaz, kafanı vurma sonra duvarlara.

Sefan olsun bacım , tadını çıkar evliliğinin, inşallah konu sahibi okuyordur bunlarıda!

Boşuna gereksiz gurur yapıyor, annesi şuanda ego savaşında, galip gelince kızına teşekkür eder artık
Paralar suyunu çeksin de,"paralı herifi bi tutamadın elinde,bak hepimiz perişanız,baban da calisamiyor,ayakkabilarim ne halde,sen yat"demeye başlar:KK51:

Bende öyle yaptım.. Benim avukatım çok fenaydı.. tuttuğunu koparan cinsten benim delillerde olduğu için zaten mahkeme de kendide itiraf etmişti eşimi aldattım diye. ben kamyonu evin önüne dayayıp bütün eşyaları almıştım kalan sadece kıyafetleri idi :KK70: :KK70:
Hangi deliller geçerli

Altinlari dugunde takilar altinlar ve bi kucuk kismida dugunden sonra alinan altinlar.
Ticarette bana/bize birsey olursa, ac acikta kalmayiz, bana neolur neolmaz, sen kadinsin diye koyduk benim hesabima.

Ev konusu biraz karisik, 1-2 sene oturmak icin kiraladik, ama esim boyle iyiyiz ha bu sene ha sene derken 5 sene oldu kirada. Bu arada ticaret ile ugrastigi icin, parayi donderiyor, yani mantikli bulmamisti ilk baslarda ev almak. Biz her 7ay sonunda 1 sene kira sozlesmesi yapiyoruz, bizim olayda o aya denk geldi. Ya kira sozlesmesini imzalayip 1 sene daha kalacaktik, yada cikip evi geri teslim edecektik, ki oda oldu. ( ben 1 sene daha fazla kira odemem ayrilacaksan evi de verelim 1 sene bosa gitmesin ) Kararini ver seklinde.
Vallahi ne diyeyim kardeş,tren kaçınca arkadan mendil :KK31:sallarken bir taraftan gözlerini silersin,bu adamı 3 vakte kadar havada kaparlar,ikincide mutlu olur umarım...

Bu arada arkadasima sordum esiyle benim esim surekli gorusurdu. Gorusuyorlarmi haberin varmi diye.
Benim arkadasimin esi, bosandigimiza uzuldugune yardim lagzimsa yardim edebilecegini gibi sozlerle ifade etmis. Oda biz bosanmadik, neden boyle birsey diyorsun, agresif bi sekilde buna whatsapp ile cevap yazmis. Galiba iyi niyetle demis arkadasimin esi ama o biz ayri yasiyoruz o benim esim daha nikahli karim bosanma yok. O gunden sonrada gorusmemis, ama sanirim tatilde demis arkadasima, cunku whatsapp paylastigi fotograflar tatil bolgelerindeymis.

Bir aciklama varmi, benim esim daha bosanma yok demesinde ? Neyi ifade etmek istiyor acaba...
Yok yok birşey yok,sen anneni dinle daha,namuslu adammış,boşan da gör kaç kişi düşer pesine

Benim tabi libido fazla degil, ama ya nebiliyim, iliskide olsun bitsin diyorum, birsey hissetmiyorum. Misal guzel bi gun gecirdik, cafe veya bi yerde oturduk, arabadiyiz, eve dogru gidiyoruz, ellemesi felan, yani eve biran once varalimda, iliskiye girelim, anansorde misal ellemesi felan, tamam eve gidiyoruz ama illaha iliski mi yapmamiz lagzim hemen eve girdigimizde... Bi dur adam bi eve girelim.
O_O o_O :işsiz:

Canim iste anlatmaya calistigimda, ya tv bakiyor, ya elinde telefon. Tamam bugun anlatacagim diyorum, eve geldiginde, askim aksam cikacagim arkadaslarla, planin yok degilmi demesi ile butun topladigim enerji gidiyor....
"Evet canım var,seninle konuşmayı planliyorum"Şarjınız çabuk boşalıyor benim telefon gibi,kan değerlerinizi olcturun,adam beddua mi aldı nedir,hiç şansı yokmus

Eşinle çok kısa telefonda konuş, onunla yüz yüze konuşmak istediğini söyle. İkimiz de hatalıyız ama ben seni çok seviyorum ( burada yazdığın gibi ilk aşkın olduğu) bu evliliği kurtarmak ve üzerime düşeni yapmaya hazır olduğunu söyle. Adam da görsün senden de bir şeyler geliyor çabalamak istiyorsun.

Böyle bir adamı kaçırırsan üzülürüm adına, yok yere ayrılmış olursun.

Bir de hakkını yememek lazım olayları olduğu gibi anlatıyorsun, o da senin gibi dürüst bir eşe tekrar bir şans vermeli.

Canta ama 14.000 tl lik bir canta......

Ailem, gordunmu adam parasini dusunuyor, cantayi almis, baska birseyi almamis diyor. Valla bilemedim maneviyat mi yoksa verildigi paraya mi kiydigina uzulmus...

Aileniz sizi çok feci dolduruyor maalesef
Size iyilik yapalım derken zarar veriyorlar
Yazık ediyorsunuz evliliğinize

Gelin inat etmeyin arayın adamı en azından iki tarafta da soru işareti kalmasın. Ya ayrıca bırakın bu beni anlamıyor laflarını siz sanki eşinizi çok anlıyormuş gibi sürekli aynı şeyi söylüyorsunuz. Adam iki ay sonra size dokundu diye adamı sapık ilan ettiniz. Ne yani 6-7ay mı bekleyecek karısına yaklaşmak için.
Ayrıca artık ailenizin etkisinden çıkın bi yetişkin gibi davranıp kendi hayatınızın sorumluluğunu alın. Evliliğinizin gidişatına bile aileniz karar veriyor böyle saçmalık olmaz

Aslinda bu konu hakkinda konusmak istemedim ama zaten sanal alemdeyiz ve kimse beni tanimaz.
Dusukten oncede aslinda hani cocuk yapalim gibi laflar oluyordu. Benimde cocuklugumdan adetim sorunlu ve annem bunu evlendigimde veya cocuk sahibi oldugumda bu gecer, benimde ayni boyleydi deyip gecistirdiydi. 17yasimda doktora gittigimde, ay canim senin cok zor cocugun olur diyen doktora, annem olur olur demesiyle galiba bir korku bir travma yasadim ve herzaman cocuk yapmaktan korktum. Neyse gelelim asil soruna.

Ben dusukten sonra esimle bi kac x tartistim, oyle bi tartistikki, kalbim sikisti ve o hic birsey olmamis gibi obur odaya gecip tv acip netflix izledi. Ben oturma odasinda olsem, ruhu duymuyacak. Sevgi dedigin bu mu ? Seven gelir teselli eder... Anlamiyor iste beni.

Ben bunlari 1.5 sene sabrettim, ara ara annemle gorusuyordum telefonda, ve en son okadar bunaldimki, esimden 1/2 haftaligina annemin yanina gitmek istedigimi soyledim. Oda hayir gidemezsin, okadar ailene duskunsen, onlar gelsin. Ben ailemi gelin beni bu adamdan ayirin diye gel demedim. Ailemde ertesi gun kv evine gidip, ne oluyor oglunuz kizimizi anlamiyor seklinde basladi aile sorunlari. Ve uzadi gitti...
Erkeklerin yüzde doksan dokuzu boyle kavga sırasında yuzde birlik kısımdan bulursan haber ver. Hemen ayrılın. Adamın da mutlu olmaya hakkı var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back