• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanirken evden neler alinir ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
" Oğlunuz bizim kızımızı anlamıyor gitsin psikolojik tedavi görsün." diye başlamışlar işte. Kim bilir daha neler. Adam da patlamış.

e iste... kim bilir adami nasil baydilar adami dirdir yaparak. birde mafya gibi, anne, baba, abi hepsi dolusmus...ucaklarla gelmisler.
bide kocam beni anlamiyor diyo...yahu burda gezinen 54654354343543543 kadin anlamadi kocasi nasil anlasin.

e iste... kim bilir adami nasil baydilar adami dirdir yaparak. birde mafya gibi, anne, baba, abi hepsi dolusmus...ucaklarla gelmisler.
bide kocam beni anlamiyor diyo...yahu burda gezinen 54654354343543543 kadin anlamadi kocasi nasil anlasin.

Benim akrabagim boşanma arifesindeyken böyle kız aileden birileri geldi, adamı sıkıştırmak için. Başladılar "Sen adamısın? Sen erkekmisin? Kocaligin bu mu?" diye saydırmaya (küfürsüz verziyonu bu). Adam da sonunda "O bana karilik yapıyor mu sanki? Hep çocukların yanında yatıyor" diye patladı. Özeli açmak doğru mu? Hayır. Ama böyle konuşmalar genelde iyi geçmiyor benim şahit olduğum kadarıyla.

Ben zaten esimin bu patlamasina anlayisla karsiladim ? Eve geri gitmek istedim. 2 gun sonra o hayir gelemez, ben 1 hafta dinlenmek istiyorum dedi. Ve bundan sonra, demekki kv neler anlatmissa esim... kv anneme butun ozel konularimizi saymis.

Ben zaten esimin bu patlamasina anlayisla karsiladim ? Eve geri gitmek istedim. 2 gun sonra o hayir gelemez, ben 1 hafta dinlenmek istiyorum dedi. Ve bundan sonra, demekki kv neler anlatmissa esim... kv anneme butun ozel konularimizi saymis.

Ama aileniz eşinize neler dedi?
Belkide sizin anlattığınız tüm konulari isitip koydular önüne...

Siz ayrica ortalığı kiziştitip insanlari birbirine katip sonrada ben geri gelim dediyseniz eşiniz bu konudada hakli. Özür diledinizmi?

Sen anana dert yanıp ağlarken senin annen de güya sana kıyamayıp kv ye saydırmıştı ya hani, aynısı işte.
Ana oğul dertleşmişler, kv de oğluna kıyamayıp annene hesap sormuş çünkü o da anne.

Benim akrabagim boşanma arifesindeyken böyle kız aileden birileri geldi, adamı sıkıştırmak için. Başladılar "Sen adamısın? Sen erkekmisin? Kocaligin bu mu?" diye saydırmaya (küfürsüz verziyonu bu). Adam da sonunda "O bana karilik yapıyor mu sanki? Hep çocukların yanında yatıyor" diye patladı. Özeli açmak doğru mu? Hayır. Ama böyle konuşmalar genelde iyi geçmiyor benim şahit olduğum kadarıyla.

Bende bu tür konulara şahit oldum. Normalde kiz ailesinin kizlarini korumasini cok desteklerim ama bu konuda aile korumamış, resmen çomak sokmuş...kizinin yuvasini yıkmış. Adamda ben hâlâ kusur göremedim

Eşim beni anlamıyor, ben çok kötüyken yan odada netflix izledi diye beni sevmiyor düşüncelerine kapılıp, ailesini arayan, o gazla gelip eşinize hesap soran, psikiyatriste gitsin diye akıl veren aileniz.
Düşünüyorum, eşimin ailesi gelse, bana böyle dese ben 1 hafta değil, en az 1 ay görüşmem eşimle. Sebep eşim çünkü. Çocuk gibi beni şikayet etmiş, ailesini göndermiş aileme derim.
Eşinizin çocuk olmama nedenini açıklamak zorunda bırakıldığını düşünüyorum. Kimse durduk yere; kızınız bana yanaşmıyor çocuk ondan olmuyor diyeceğini sanmıyorum. Kendini ve sizin uzak durduğunu açıklamış. Ben de olsam, haksız yere suçlansam söylerim gerçekten, karşı taraf düşünsün derim.
Kimse sizin psikolojik sorunlarınızı, ruhunuzun daralmasını siz gibi anlamaz. Çok ince düşünce beklemek saçma bu yüzden. Beni anlamıyor, demek ki sevmiyor diye, 30 yaşında ailenize şkayet etmeniz hiç olmamış. Hele ailenizin gelip kızımızı anlamıyor diye hesap sorması, kendilerince eşinizi hasta ilan etmesi..
Ayrılmak eşiniz için iyi olacak.

Bukadar cifte standart olmaz ama. Siz tüm ailenizi ayağa kaldırırken iyi...Adam annesiyle dertlesince Kötü. Senin ailen eşinin kulağını cekerken iyi...KV senin eksiklerini sayarken tüh kaka. Böyle yürümez bu işler.

Bende bu tür konulara şahit oldum. Normalde kiz ailesinin kizlarini korumasini cok desteklerim ama bu konuda aile korumamış, resmen çomak sokmuş...kizinin yuvasini yıkmış. Adamda ben hâlâ kusur göremedim
Aile tuhaf sanırım. Normalde anneler kızlarının yuvasının bozulmasını istemez. Elinden gelen desteği gösterir. Ailenin yaptıkları tuhaf geldi.

Ben kendimi gercekten yanlis ifade etmisim.
Bi anlik boslukta, hayir ben istemiyorum dedim. 1 haftanin icinde evi bosalttik.
Bu surecte, kendimde degildim. Ben gidip sampuanlari da alalim planini da yapmadim. Eve girdigimde, neoldu ne bitti bende anlamadim, baktim canta da sampuanlarim bile var. Kisisel esyalarim, parfum sampuanlarim gibi seyleri aldik. Evde hicbirsey kalmadi diye birsey yok. altin konusunda, ben kesinlikle hakkimdan fazlasini almam. Ailem, dursun neolur neolmaz, mahkeme bi bitsin ondan sonra bakariz dedi zaten.
Niye ailenize tek kelime etmediniz?
5.5 yılın hatırı yok muydu

eşinizin yanına gidin onu sevdiğinizi ona gösterin pişman olduğunuzu değil sevdiğinizi dile getirin ve ona psikiyatriste gitmek istediğinizi sorunlarınızın farkında olduğunuzu mutlu olmanız için gereken çabayı vereceğiniz mesajını verin olumlu karşılarsa ne güzel ha olmazsa ilerde acabanız olmaz elinizden geleni yapmış olursunuz
Merhaba kizlar bir sorum var cok karisik kafam, ailem, arkadaslarim herkes birsey diyor.

30 yasindayim, 5.5 senelik evliligim bitti, ve sormak istedigim birsey var.
Cocugum yok, 5.5 senedir ev hanimiydim, maddi bir gelirim olmadi bu evlilikte.
Boyle bi durumda, evden ne alip goturulur ? Evlendigimde sadece yatak odasini aldim.
Benim hakkim ne sizce ? eski kocam, 2ci anaktarlar sende, sizce hakkiniz ne ise onu alip anaktarlari masaya birakip gidin diyor.

E sizde annenize anlamışsınız beni anlamıyor falan diye. Onlarda yangına körükle gitmişler. Sıkıştırmışlar adamı sen kızımızı anlamıyorsun diye. Yapılacak şey çok basit hatanızı anlayıp arayıp eşinizden özür dileyin. O da kendi adına özür dilesin ve mümkünse bi çift terapistine gidin. Ve bi zahmet artık aileleri işe karıştırmayın

bosanma sebebinize sasirdim.
yani düsük yaptiniz ve esiniz sizi "anlamadi".
2 hafta sonra tekrar deneyelim dedi ve suanda bosaniyorsunuz?
yurtdisinda hizmet veren bir avukat olarak size tavsiyem:
Psikolojik acidan lütfen destek alin.
sundugunuz bosanma sebebini duyduktan sonra esinizin neden hicbir tavir sergilemedigini anladim...
gercekden sasirdim sebebinize.
konu hakli/haksiz degil ama yuvanizi yikmissin
2 hafta degil ay

Biz zaten olaylar oldu, aile birbirine girdi 1/ 1.5 hafta icinde evi toparladik...
Ben pek dusunme zaman alamadim, ve 2 ay oldu bu olay, ev konusu icim icimi yiyor.
20-06-2019 gibi olaylar oldu, ve 06-07-2019 ev bosattildi. Ailemle sampuana kadar biz evi bosalttik. Icimden bir ses bukadar ailemi dusunup hareket etmemeliydim diyorum. 15-07-2019 whatsapp ve telnr engelledim. Bosanma kararini ben verdim ama dava acmadik daha. Ailem onlar acsin diyor. Kafam cok karisik...
]

Biz zaten olaylar oldu, aile birbirine girdi 1/ 1.5 hafta icinde evi toparladik...
Ben pek dusunme zaman alamadim, ve 2 ay oldu bu olay, ev konusu icim icimi yiyor.
20-06-2019 gibi olaylar oldu, ve 06-07-2019 ev bosattildi. Ailemle sampuana kadar biz evi bosalttik. Icimden bir ses bukadar ailemi dusunup hareket etmemeliydim diyorum. 15-07-2019 whatsapp ve telnr engelledim. Bosanma kararini ben verdim ama dava acmadik daha. Ailem onlar acsin diyor. Kafam cok karisik...
ŞŞampuaa kadar aldiniz demek icimden birses bu isin icinde sizin annenizin parmagi var diye da nse bnden gunah gitsin[/QUOTE]

Konu sahibi yanlisim varsa duzeltin amaa boşanmak istemiyosunuz fakat aileniz icin yaoiyosunuz gibi geldi 😕

Al kardesim herseyini al.baslarim lan onun esyasiymis al sat parasini yeyada bir fakire ver.sen oraya gun girmeye mutlu olmaya gidiyorsun eften puften sebeblerle bırakıyorlar.
Benim salak kardesimi inek gini sagdi 4 senede seni sevmiyorum diye 1 kiziyla bıraktı.beyinsiz kardesim hic birsey istemedi.lan onun burnundan fitil fitil getiririm eslari kullanmak istemesemde bir fakire ver mutlu olsun.
Ayy sinirlendim kusura bakma kardes ne yaparsan yap.

Al kardesim herseyini al.baslarim lan onun esyasiymis al sat parasini yeyada bir fakire ver.sen oraya gun girmeye mutlu olmaya gidiyorsun eften puften sebeblerle bırakıyorlar.
Benim salak kardesimi inek gini sagdi 4 senede seni sevmiyorum diye 1 kiziyla bıraktı.beyinsiz kardesim hic birsey istemedi.lan onun burnundan fitil fitil getiririm eslari kullanmak istemesemde bir fakire ver mutlu olsun.
Ayy sinirlendim kusura bakma kardes ne yaparsan yap.
Aman ilk sayfayi okudum yazdim neden lerini bilmuyorum kardesim gozumun onune geldi.kusura bakma.allah yardimcin olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back