Köpeklerden ilkini mutlaka alırım diye resmen boşanmadaki çocuk sorunsalını önüme sürüyor. 2sinin de karnesi benim adıma. Kendine bakamayan köpeğe nasıl bakacak! O yüzden kıyamıyorum 2sine de. Bakımsız kalmaktansa, Allah korusun barınağa falan düşmektense benimle kalsınlar. Noolcak istedikleri bi kap yemek bi kap su karşılığında bolca sevgi :) Diğer taraftan 2 köpekle yeni hayat kurmanın zorlukları yok değil üstelik benim gibi yabancı bir ülkeye göçmen olmaya hazırlanan biri için. Ama olsun boşanmış 2 çocuklu anne olurum :)Simdi de bi evi tek basiniza idare ediyosunuz.yalniz yasayin.kopeklerinizi zaten sakin birakmayin.sarila sarila koyun koyuna uyursunuz.oh ilac olur onlar size.
Bu cumartesi 37 olucam. Yazınca büyük geldi gözüme içimi sorsam 17 :) Evliliğe veda partisi vericem hepiniz davetlisiniz :) Çok teşekkürlerArkadaşım maşallah adamlardan daha adamsın, geriye bir tek karıyı boşamak kalmış. Allah kimseye vermesin, böyle adamlarla yaşamak çok zor. Kanını emerler insanın. Sen gençsin sanırım, kendine o düzeni kurar çokta mutlu olursun. Senin yerinde olsam onkere evden atıydım onu :) Allah yardımcın olsun, dualarım seninle
Psikiyatr ilaç verdi ona beni psikoloğa yolladı. O bile dert oldu neden bana ilaç vermemiş. Çünkü hala aklım salim ilaca değil dertleşip kendimi bulmaya ihtiyacım var. Psikologda kızdı sonunda bana sorunu tespit etmişin napılacağını da biliyosun hadi icraat zamanı diye! O ise hala ilacım bitti fenayım aahh vahh...eşiniz bunalımda acil ruhi yardım almalı...
Yani canim sende gordun artik birak kendi nasil yasarsa yasasin adam sirtini dayamis sanahersey daha guzel olucak emin olKesinlikle bugün doğru olduğuna son kanaatimi getirdim. . Bankadan çektiği 550TL'yle gitmiş pasaport başvurusu yapmış. Benim vardı onun yoktu. Halbuki arabanın muayene zamanı geldi trafik cezaları var onlar nasıl ödenecek, önem öncelik hiç yok.
Psikiyatr ilaç verdi ona beni psikoloğa yolladı. O bile dert oldu neden bana ilaç vermemiş. Çünkü hala aklım salim ilaca değil dertleşip kendimi bulmaya ihtiyacım var. Psikologda kızdı sonunda bana sorunu tespit etmişin napılacağını da biliyosun hadi icraat zamanı diye! O ise hala ilacım bitti fenayım aahh vahh...[/QUOTE
Doğru söze ne hacet. Emin olun başarıcam burdan hep beraber kutlıycaz bunu!
Tesekkur ederim,Hakkinizda hayirlisi olsun
Kararinizi tebrik ederim
Bu insandan adam olmaz sen kendini yıpratır durursun. Alışmış rahata karı parası yemeğe. Bundan sonrada iş bulsada çalışmaz. Gerçekler acıdır malesef yol yakınken ayrıl derim. Abla nasihatı sana görünen köy klavuz istemez.Sağolun. Çocuk yapmam bu adamdan neme lazım ama neden aklın yolu birken bırakamıyorum. Resmen kal geldi. Acaba normal midir. Hani evlendiğim günden beri tüm maddi manevi yük ben de biraz mevcut koşulda dinlenmek istemek abes mi yoksa normal mi? Bazen sağlıklı düşünemiyorum gibi geliyor.
Aldığım en güzel fikirlerden biri bu! İnanamıyorum bu kadar köreldiğime...size inanamıyorum büyü falan mı yapıldı eşinden boşanma diye, nasıl kal geldi boşanamıyorum diyorsunuz, yeni hayat dediğiniz yeniden evlenmek zorunda değilsiniz, annen seni ne emeklerle büyütmüş okutmuştur eminim, ailenle beraber oturursun maaşnı da annenle çatır çatır yersin, kocan yiyeceğine anneciğin bi gün görsün onu her gün lokantalara götür hediyeler al o mutlu olsun değer en azından
Aşk değil bunun adı. Kendime inancım zayıf bunu gördüm tüm mesaj atanlar sayesinde. O kadar şeyi aslında tek başıma yaptım ama sanki tek başıma olunca yapamıycakmışım gibi geliyor. Bu düşünceyi en kısa zamanda aşmam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?