Boşanıcam biliyorum ama yapamıyorum...

Hala ne duruyorsun? Sorumsuz bencil adam. Esi tabiri caizse esek gibi calisirken evde bitarafini devirip yatmaya utanmayan adam. Esinden harclik alirken yuzu kizarmayan adam. Cik git annene ac bosanma davani bu ne boyle canım. Simdi yapmayan ilerde hic yapmaz ne bekliyorsun. Kalsin bakalim tek basina kirayla faturayla 5 parasız. O zaman nasıl tutusuyor is ariyor. Simdi nasilsa bakicisi var. Sen neyi bekliyorsun valla anlamadim. Benim sevgilim evlenince maasin kendine tek kurusuna dokunmam ben evi gecindiririm sen de biriktirir misin kendi istedigin gibi harcar misin sana kalmis diyor ben bu yüzden tartisitorum hayat musterek o hayati paylasicaz ne demek ben de evime harcarim parami diye... senin esin senden geçiniyor sen de orasi senin burasi benim is bulup surekli calisiyorsun. Sorun para degil kullaniliyor olman.

Boşanma koşuşturmacası, tek başına yeni hayat kurma düşüncesi o kadar yorucu geliyor ki.
Canım benim zaten tek başınasın bilmem farkındamısın üstüne birde bir asalakla uğraşıyorsun
Düzelmez değişmez bu adam daha fazla kendini yeme ben 7 sene poposunu toplamaya uğraşmıştım bir halt olmadı aynı tas aynı hamam kalıyorlar.
Güçlüsün akıllısın çalışkansın istersen çok rahat yeni baştan başlarsın yaşa hayatını herşey gönlünce olsun tatlım...

Boşanmış ve hatta tekrar evlenmiş birinden bu yorumu duymak ilaç gibi geldi. Sanki kaybolmuşum da boşanınca iyice kaybolacakmışım gibi hissediyorum çünkü.

asla böyle düşünmeyin.hayat çok güzel devam ediyor.kısa süre bir boşluk hissi oluyor ama o da alışkanlıktan aşktan değil

evden yaapbildiğin kadar yap işini o zaman ama kendini evede hapsetme.arkadaşlarınla takıl gez dolaş.mutlu et kendini.hep kocan mı vardı ki ondan önce de sen sendin şimdi de sensin.yaşadıgın talihsizlikleri unut gitsin.

patronun yaptigini duyduktan sonra patron seni isten cikarana kadar bu herif sigir gibi goz mu yumdu oraya devam etmene?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…