Boşanıcam biliyorum ama yapamıyorum...

Erkeklere bu kadar yüz vermeyin. Erkek dediğin çalışacak, evine bakacak. Bütün yükü siz yüklenmişsiniz, ona hiç bir şey bırakmamışsınız. Zaten kendi ayaklarınızın üzerinde duruyorsunuz, görünüşe göre eşinizin hiç bir desteği yok maddi ve manevi. 40´ına gelmiş adam bu saatten sonra değişmez. Değişemez. Birde arkadaşlık siteleri ne demek oluyor.. Lafa gelince erkek ama kıskanmalar, asarım, keserimler.. Kimse vazgeçilmez değildir.. Kendinizi toparlamanızı, düzgün kararlar vermenizi temenni ederim.. Zaten psikoloğunuzda size net bir cevap vermiş..

yazdıklarını baştan sona okudum. valla sanki ben yaşıyormuşum gibi içim daraldı.
öncelikle kesinlikle boşa gitsin diyemem. sonuçta ortada çok yakın zamanda umutlarla yapılmış bir evlilik var bu kadar kolay değil.
ama şunu düşünüyorum. gerçekten çok fedakarsın. yani anlamıyorum bir erkek neden bu kadar işsiz kalır. size güvendiği için tabiiki. tek başına yaşıyor olsaydı bu kadar işsiz kalabilecekmiydi.
hesabımdan 550 tl para çekmiş diyorsunuz ve neden olduğunu bile bilmiyorsunuz, bu ne rahatlık? bence kesinlikle para vermeyin. ne hakkı var sizin çalışıp kazandığınız parayı size sormadan çekebiliyor. boşanmak belki çok sonraki aşama. ama ilk etapta ayakları üzerinde durmaya çalışması gerekiyor. benim görüşümü sorarsanız asla para vermeyin ve imkanlarınızdan kullandırmayın. önce adam olup kendi ayakları üzerinde dursun. eğer bunu yapamıyorsa o zaman zaten boşanırsınız.

ben boşanmak için 40 bin + araba verdim.bu tür insanların derdi para parasını ver kurtul.zengin işadamları gibi hissettim kendimi şim id :)
Cidden gurur duymalısın kendinle. Yakın bir zamanda ben de senin gibi hissedicem :) Boşandıktan sonra nasıl hayat kurulur? Şu an işsizim, yurtdışı göçmenlik durumum var ama 2015te. Bu esnada tatil amaçlı bi gitsem mi altyapı çalışması için? Diğer yandan kendi işimi evden yapma imkanım var ki zaten pazartesi itibariyle başlıycam. Şu patron asılması vs.. çok midemi bulandırdı gidip bi yerde çalışasım yok açıkçası.

Bugün sordum pasaport başvurusu yapmış kendine dedim zaten gelirimiz yok. Ben işten atıldım sen zaten çalışmıyosun ne pasaportu bu şimdi. Git çalış kazan kendi paranla al kendi pasaportunu! Dedim bunu ama dank etmiyo adama. Sadece söylemiş olmanın verdiği kuru rahatlık var. Boşanma vakti geldi. Düğün tarihimiz olan 12.12.2014 ideal olur tam 2 yıllık evlilik. Tabi buna evlilik denirse...

Boşanmış ve hatta tekrar evlenmiş birinden bu yorumu duymak ilaç gibi geldi. Sanki kaybolmuşum da boşanınca iyice kaybolacakmışım gibi hissediyorum çünkü.

Onurlu olacaksın lafı silkeledi. Aynen aynaya baktığımda yaşlandığımı görüyorum, yaş 36. Bu hafta sonu 37 olucam. Zaten eşimi benden genç zannediyolar. Rahatlıktan yaşlanırmı hiç!

İnsanı acılar olgunlaştırır.Acılar bazılarının yüzlerine , bazılarının sözlerine bazılarının gözlerine bazılarının da yüreklerine işler ve izler bırakır oralarda.

Toparlanma vaktin geldi de geçiyor.Senin acziyetin seni yaratana karşıdır,kullarına karşı değil.Sağlam dur hayata karşı.Buı adam mı yıkacakmış seni.

Eğer geç alırsan kararını , o zaman pişmanlığın bile fayda etmez.Asla yuva yıkmanı istemem,mücadele et ve kurtar derim ama bazen vazgeçmek gerekiyor.Sende bu durumdasın.Bırak acısın yüreğin,bırak aksın yaşların ama yıkılma ne olursa olsun

" tek başına yeni hayat kurma düşüncesi o kadar yorucu geliyor ki. "
bu cümleyi kuran kişi 2 kişi geçindiriyor üstelik de sinir bolzucu kocasına bakarak...
bence sizin öngüven uçmuş silkelenmeye ihtiyacınız var... o adam olmadan daha iyi yaşarsınız... yarın birgün çocuk olsa siz çalışmayınca ne olacak? annennizin evine gideceksiniz çünkü adam para da alamayınca sizinle hiç ilgilenmeyecek ki

SİLKELEN KARDEŞİM DAHA FAZLA DERT SAHİBİ OLMA HASTALIK HASTASI OLURSUN ALLAH KORUSUN

Stres altında daha verimliyim demek :) Şaka bi yana evet yüksüz tabi ki hayat daha rahat olacaktır. İlk cümle sorgulattı kendimi. Çok teşekkürler.

Çok doğru tespit. Özgüven bu hayata dayanamadı ortalık durulsun belki öyle dönerim diye çekti gitti. Şimdi geri gelmesi için yalvarıyorum.

Stres altında daha verimliyim demek :) Şaka bi yana evet yüksüz tabi ki hayat daha rahat olacaktır. İlk cümle sorgulattı kendimi. Çok teşekkürler.
Sevindim tulinc, sen güçlü bir kadınsın, yoksa bu kadar yükü kaldırmak kolay değil.

Eskiden iyi bir işadamı etmişti bu lafı: Bazen boşa çabalamaktansa bırakmayı bilmek bir erdemdir. Yuva, yuva olsa zaten yıkılmazdı. Desteğin için sağol.

Eskiden iyi bir işadamı etmişti bu lafı: Bazen boşa çabalamaktansa bırakmayı bilmek bir erdemdir. Yuva, yuva olsa zaten yıkılmazdı. Desteğin için sağol.

Aldım bunu.Ne de olsa bende işadamıyım

bende çok gülüyorum kendime :) avukat yanımda aradı konuştu onunla beş dk sonra aradı avukata mı verdin dedi evet dedim,ee parasını kim vercek dedi :) böyle işte.
Kızlar yakında benzer replikleri burdan size ileteceğimden eminim :) Yeni iş adamınız geliyooo hahaha

şu anda da tek başınıza hayat kurmuş
ve kişiliksiz, sorumsuz bir adamın da yükünü almış savaşıyorsunuz zaten
adınıza çok üzüldüm

2 yerine 1 kişi için, en sevdiğiniz, kendiniz için mücadele etmeniz daha kolay görünüyor
yolunuz açık olsun...

Arkadaşınızla tanışmak isterdim en azından kendimize itiref edemediklerimizi birbirimize söylerdik :) Kendi halin aynıyken karşındakine deli misin aaa böyle pısıcak mısın demeler gaz vermeler :) Böylece 1 değil 2 kişi güç bulur ve kurtulur. Ciddiyim ben gelsin yazsın burdan dertleşelim kurtulalım siz de 1 taşla 2 hayatın kurtulmasına vesile olun

Doğru söze ne hacet. Emin olun başarıcam burdan hep beraber kutlıycaz bunu!

Aaah ah kendi de diyor bunu acele ettik evlenmekte diye. Tabiki saçma bi savunma. Madem evliliğin sorumluluğunu taşıyamayacaktın neden evlendin benle. Üstelik onun 2.evliliği. Boşanalı 8 sene olmuş o zaman gençmiş çocukmuş demiştim ama değişen bişey yok. Enerjimi mevcut besleme işlemleriyle değil kendime yatırım yapmakla tüketmeliyim, doğru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…