Köpeklerden ilkini mutlaka alırım diye resmen boşanmadaki çocuk sorunsalını önüme sürüyor. 2sinin de karnesi benim adıma. Kendine bakamayan köpeğe nasıl bakacak! O yüzden kıyamıyorum 2sine de. Bakımsız kalmaktansa, Allah korusun barınağa falan düşmektense benimle kalsınlar. Noolcak istedikleri bi kap yemek bi kap su karşılığında bolca sevgi :) Diğer taraftan 2 köpekle yeni hayat kurmanın zorlukları yok değil üstelik benim gibi yabancı bir ülkeye göçmen olmaya hazırlanan biri için. Ama olsun boşanmış 2 çocuklu anne olurum :)Simdi de bi evi tek basiniza idare ediyosunuz.yalniz yasayin.kopeklerinizi zaten sakin birakmayin.sarila sarila koyun koyuna uyursunuz.oh ilac olur onlar size.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanıcam biliyorum ama yapamıyorum...
- Konu Sahibi tulinc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bu cumartesi 37 olucam. Yazınca büyük geldi gözüme içimi sorsam 17 :) Evliliğe veda partisi vericem hepiniz davetlisiniz :) Çok teşekkürlerArkadaşım maşallah adamlardan daha adamsın, geriye bir tek karıyı boşamak kalmış. Allah kimseye vermesin, böyle adamlarla yaşamak çok zor. Kanını emerler insanın. Sen gençsin sanırım, kendine o düzeni kurar çokta mutlu olursun. Senin yerinde olsam onkere evden atıydım onu :) Allah yardımcın olsun, dualarım seninle
Psikiyatr ilaç verdi ona beni psikoloğa yolladı. O bile dert oldu neden bana ilaç vermemiş. Çünkü hala aklım salim ilaca değil dertleşip kendimi bulmaya ihtiyacım var. Psikologda kızdı sonunda bana sorunu tespit etmişin napılacağını da biliyosun hadi icraat zamanı diye! O ise hala ilacım bitti fenayım aahh vahh...eşiniz bunalımda acil ruhi yardım almalı...
- 30 Haziran 2013
- 21.669
- 1
- 17.535
- 498
Yani canim sende gordun artik birak kendi nasil yasarsa yasasin adam sirtini dayamis sanahersey daha guzel olucak emin olKesinlikle bugün doğru olduğuna son kanaatimi getirdim. . Bankadan çektiği 550TL'yle gitmiş pasaport başvurusu yapmış. Benim vardı onun yoktu. Halbuki arabanın muayene zamanı geldi trafik cezaları var onlar nasıl ödenecek, önem öncelik hiç yok.
- 12 Ağustos 2014
- 11
- 7
- 18
Psikiyatr ilaç verdi ona beni psikoloğa yolladı. O bile dert oldu neden bana ilaç vermemiş. Çünkü hala aklım salim ilaca değil dertleşip kendimi bulmaya ihtiyacım var. Psikologda kızdı sonunda bana sorunu tespit etmişin napılacağını da biliyosun hadi icraat zamanı diye! O ise hala ilacım bitti fenayım aahh vahh...[/QUOTE
Doğru söze ne hacet. Emin olun başarıcam burdan hep beraber kutlıycaz bunu!
- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- 12 Ağustos 2014
- 11
- 7
- 18
Tesekkur ederim,Hakkinizda hayirlisi olsun
Kararinizi tebrik ederim
- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 636
- 173
size inanamıyorum büyü falan mı yapıldı eşinden boşanma diye, nasıl kal geldi boşanamıyorum diyorsunuz, yeni hayat dediğiniz yeniden evlenmek zorunda değilsiniz, annen seni ne emeklerle büyütmüş okutmuştur eminim, ailenle beraber oturursun maaşnı da annenle çatır çatır yersin, kocan yiyeceğine anneciğin bi gün görsün onu her gün lokantalara götür hediyeler al o mutlu olsun değer en azından
Bu insandan adam olmaz sen kendini yıpratır durursun. Alışmış rahata karı parası yemeğe. Bundan sonrada iş bulsada çalışmaz. Gerçekler acıdır malesef yol yakınken ayrıl derim. Abla nasihatı sana görünen köy klavuz istemez.Sağolun. Çocuk yapmam bu adamdan neme lazım ama neden aklın yolu birken bırakamıyorum. Resmen kal geldi. Acaba normal midir. Hani evlendiğim günden beri tüm maddi manevi yük ben de biraz mevcut koşulda dinlenmek istemek abes mi yoksa normal mi? Bazen sağlıklı düşünemiyorum gibi geliyor.
Aldığım en güzel fikirlerden biri bu! İnanamıyorum bu kadar köreldiğime...size inanamıyorum büyü falan mı yapıldı eşinden boşanma diye, nasıl kal geldi boşanamıyorum diyorsunuz, yeni hayat dediğiniz yeniden evlenmek zorunda değilsiniz, annen seni ne emeklerle büyütmüş okutmuştur eminim, ailenle beraber oturursun maaşnı da annenle çatır çatır yersin, kocan yiyeceğine anneciğin bi gün görsün onu her gün lokantalara götür hediyeler al o mutlu olsun değer en azından
- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
Kızlar hepinize ama hepinize çok teşekkürler!
1 taneniz bile olumsuz bir cevap veya "denemeye devam" demediğinize göre doğru bir yoldayım :) Kiminiz tecrübeyle, kiminiz akıl mantıkla kiminiz sitemle nasıl destek oldunuz, nasıl gaza getirdiniz ve asıl önemlisi kendime olan güvenimi tazelediniz anlatamam.
Emek verip düşünüp tek satır bile yazmanız bakın bir insanın hayatını güzelleştiriyor o yüzden hepinizin teker teker mutluluğu ve sağlığı için duacıyım. Sevdikleriniz sizleri daha çok sevsin!
Tabi ki yorumlarınızı bekliyorum, söylediğiniz size önemsiz gibi görünen 1 kelime bile çok etkili oldu, buna emin olun. Ben de gelişmeleri buradan mutlaka paylaşacağım.
Yaşasın kadın dayanışması!!! :)
Hepinizi seviyorum,
1 taneniz bile olumsuz bir cevap veya "denemeye devam" demediğinize göre doğru bir yoldayım :) Kiminiz tecrübeyle, kiminiz akıl mantıkla kiminiz sitemle nasıl destek oldunuz, nasıl gaza getirdiniz ve asıl önemlisi kendime olan güvenimi tazelediniz anlatamam.
Emek verip düşünüp tek satır bile yazmanız bakın bir insanın hayatını güzelleştiriyor o yüzden hepinizin teker teker mutluluğu ve sağlığı için duacıyım. Sevdikleriniz sizleri daha çok sevsin!
Tabi ki yorumlarınızı bekliyorum, söylediğiniz size önemsiz gibi görünen 1 kelime bile çok etkili oldu, buna emin olun. Ben de gelişmeleri buradan mutlaka paylaşacağım.
Yaşasın kadın dayanışması!!! :)
Hepinizi seviyorum,
- 21 Ağustos 2014
- 524
- 322
- 73
- 9 Ocak 2012
- 14.970
- 28.803
- 798
Aşk değil bunun adı. Kendime inancım zayıf bunu gördüm tüm mesaj atanlar sayesinde. O kadar şeyi aslında tek başıma yaptım ama sanki tek başıma olunca yapamıycakmışım gibi geliyor. Bu düşünceyi en kısa zamanda aşmam gerek.
psikolog ya da psikiyatr yardımcı olur bence. en iyisine gidin. zaten paranız boş bir adama gidiyor. kıyın paraya iyiliğiniz için.
ben olsam anneme kıyamazdım en çok da onu düşün yani. senin için ne kadar üzülüyordur kadıncağız..
- 16 Ağustos 2014
- 196
- 62
- 38
- 35
canım benim yaşadıkların hiç kolay değil allah c.c kimseye üstesinden gelemeyeceği dert vermez,bir insan neden evlenir mutlu bir yuvası olsun çocukları olsun eşi çalışıp ailesine baksın büyütsün çocuklarını okutsun evlendirsi vs vs.
bunların hangisini yaptı veya yapacak senin eşin? eğer bu evlilik devam ederse o değil sen yapacaksın bunların hepsini
hayatın maddi manevi bütün yükleri hep senin üzerinde olacak! sen güçlü bir kadınsın elinde bir mesleğin var ve en önemliside sana kapısını açan bir ailen! senin gibi olup gidecek yeri olmayan sırf bu yüzden o hayata katlanan nice kadınlar var hayatmı peki onların yaşadığı,hayır! lütfen iyi düşün.
bunların hangisini yaptı veya yapacak senin eşin? eğer bu evlilik devam ederse o değil sen yapacaksın bunların hepsini
hayatın maddi manevi bütün yükleri hep senin üzerinde olacak! sen güçlü bir kadınsın elinde bir mesleğin var ve en önemliside sana kapısını açan bir ailen! senin gibi olup gidecek yeri olmayan sırf bu yüzden o hayata katlanan nice kadınlar var hayatmı peki onların yaşadığı,hayır! lütfen iyi düşün.