Boşanıcam biliyorum ama yapamıyorum...

Arkadaşım maşallah adamlardan daha adamsın, geriye bir tek karıyı boşamak kalmış. Allah kimseye vermesin, böyle adamlarla yaşamak çok zor. Kanını emerler insanın. Sen gençsin sanırım, kendine o düzeni kurar çokta mutlu olursun. Senin yerinde olsam onkere evden atıydım onu :) Allah yardımcın olsun, dualarım seninle

siz çalışmam lazım dedikçe o keyfine bakıyor ise evin erkeği kim ben anlamadım deyip oturun evde..
çalışmadan cebinde para ohh ne ala..niye çalışsınki..
çalışmıyorum bundan sonra deyin iş bulana kadar annemde kalacağım deyin bakalım..

Neden biz kadınlar bu kadar kendimizi hice sayiyoruz.ortada evlilikte yok bence para isteyen erkek olmaz olsun. Arkana bakmadan kac derimm.hayat o kadarda kisadegil

Kony sahibi arkadasim, bir dusun bakalim -Dunyaya ikinci kez gelmek sansin var mi ? Neden hayatini hic degmeyecek, islemek yerine bosanmayi secen bir rezile harciyorsun ? Yazik degil mi sana ?!

Canim bir kere esinin yaptigi en kotu sey internette kadinlarla fingirdesmesi degil. Calismamasi, senin sirtindan gecirmesi ve sirf para icin kendi calismayip seni o patronun yaninda calismaya mecbur birakmasi. Bu ne demek biliyor musun? Cok cok ozur dilerim ama bu adam zor durumda kalsa kadin satar! Zaten yaptigi onun bir demosu.
Kendine gel arkadasim, bir an once kac kurtul. Evlilik mutlu olmak icin bir aractir. Amacimiz mutlu olmak, bu adamla olmaz. Mutlu olmadigin yerde durma. Annen arkanda, durumun musait. 40 yasinda calismayan adam sana hicbir sey veremez. Cok sey alir goturur senden.

nekadarda yontsam odun kalıtesızse şekıl almaz istedıgın gibi. Emeklerıne tahsiline yazık canım. İtekaka nereye kadar. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla eşinin gram emeği yok. Sal gitsin o bankadaki anasının evının oarasınıda verme yediklerine daysın. Annecogının yanına git işine gucune bak bacım. Allah yardımcın olsun çok zor yasadıkların.

Tek basina hayat kurma! Siz zaten herseyi tek basina yapiyorsunuz, yani sizin icin degisen bisey olmiycak, hatta daha rahatliycaksiniz sadece kendinizden sorumlu olacaksiniz, bosanmaylada biraz kosusturma olur ama suanki cabalarinizdan daha rahat olursunuz emin olun...

eşiniz bunalımda acil ruhi yardım almalı...

valla allah sabır ıhsan versın sıze
ne dıyebılırım kaldım yanı

Erkek rolünü üstlenen siz olmuşsunuz bu evlilikte ama şu varki artık çoğu evli insanlar karı koca çalıştığı halde eşiniz sizin paranızı yiyip gayet güzel bir hayat sürdüyo bu gidişle çocuğunuza eşiniz hamile kalır. Eşim çalışıyo ben evde pinekliyorum gibi bir gocunmasıda yok sanırım ama bu gidişle siz tükeniceksiniz boşanmak için mecalim yok demişsiniz o gücü bir an önc toplamaya çalışın ya iş bulup çalışıp kendine gelsin yada ayrılın kendi kendinize bakın

Burayı okuduktan sonra devam etmedim okumaya..
Eşinin genişliğine mi midem bulansın.Senin rahatlığına mı bilemedim.Yahu insan aç kalır yine kendine bu saygısızlığı yapmaz..

Bu lafı ilk defa duyuyorum :) İki tabağı varsa birini kır... Bundan sonra mutlaka uygulıycam. Zaten hayatıma girecek gelecekteki yeni adama zırnık koklatmak yok! Ağzım yandı fena halde.

Burayı okuduktan sonra devam etmedim okumaya..
Eşinin genişliğine mi midem bulansın.Senin rahatlığına mı bilemedim.Yahu insan aç kalır yine kendine bu saygısızlığı yapmaz..
Doğru diyorsunuz. Ama yavaşça kaynayan sudaki kurbağa gibi uyuşuyor insan. İşte tam da bu sebeple yazdım buraya. Sizlerden gelen mesajlar beni kendime getiriyor. Ablamın kocası da çalışmadı üstüne defalarca aldattı ama o bırakmadı 2 de çocuk yaptı taa o zaman demiştim aynısı başıma gelirse saniye düşünmeden boşarım diye. Sanırım bütün bu sorumluluk yüklenme ve değer görememe girdabı yordu beni o yüzden dinlenmedeyim. Yeni sorunlar başlamadan başımdan atıcam!

İş bulsada evliliğin temelleri sarsıldı. Gerçi ortada bi temel varmıydı ayrı konu. Psikoloğa da gittik beraber yüzümüze dedi erkek sen kadın o olmuş diye ve tespitiniz doğru kesinlikle gocunmuyor!

Onurlu olacaksın lafı silkeledi. Aynen aynaya baktığımda yaşlandığımı görüyorum, yaş 36. Bu hafta sonu 37 olucam. Zaten eşimi benden genç zannediyolar. Rahatlıktan yaşlanırmı hiç!

Boşan bu adamdan üstüne ben sana para vericemm boşanırsan

boşnınca daha az yorulacaksın sırtında bı kufe tasıyosun ınecek sırtından
Kesinlikle bugün doğru olduğuna son kanaatimi getirdim. . Bankadan çektiği 550TL'yle gitmiş pasaport başvurusu yapmış. Benim vardı onun yoktu. Halbuki arabanın muayene zamanı geldi trafik cezaları var onlar nasıl ödenecek, önem öncelik hiç yok.

Haha süperdi bu! Ama mesele piyango parası değil ona yedirtmiş olmanın acısı ve geri alma çabası.
Geri almak mı

Sen geri almayı felan unut, sen bence biran evvel tekmeyi bas bu adama,
Çalıştığın parayıda kendin tıkır tıkır harca..

Aşk değil bunun adı. Kendime inancım zayıf bunu gördüm tüm mesaj atanlar sayesinde. O kadar şeyi aslında tek başıma yaptım ama sanki tek başıma olunca yapamıycakmışım gibi geliyor. Bu düşünceyi en kısa zamanda aşmam gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…