- 8 Mart 2023
- 1.240
- 110
- 43
- Konu Sahibi Mickey mouse
-
Eşin pişman olmuş olabilir ikiniz de boşlukta olabilirsiniz ama zamanında niye çabalamadınız boşanırken aklı nerdeymiş eşinin. Bu arada çocuğunuz var mıMerhaba hanımlar eşimden bosanali 1,sene olacak kendisi.Nedeni iletişimsizlik suçlama ,hatasını kabul etmeme vs.Kendisi barışmak istediğini sevdiğini,unutamadigini söylüyor.Bosanma sonrasında gidilen terapiler varmış.Oraya gideceğiz.Biryanim şartlar olusursa tekrar denemeyi istiyor bir yanim korkuyor.Fikirlerinizi ogrenebilirmiyim
Teşekkür ederim size katılıyorum evli kaldığımız süre içinde yapmadıklarını ve yapmasını istediklerini kağıda yazscagim kendi de böyle istedi.Bunlar çok soyut şeyler bunları eşinize söylerseniz tamam diyecektir bunları netleştirmeniz gerekiyor mesela sorumluluk diyorsunuz neyim sorumlulugu aile olduğumuzu unutmamak diyorsunuz neyin aile olduğunu unutmamak ne yapmasını istiyorsunuz bakın bunları netleştirmelisiniz mesela her hafta sonu yemeğe çıkmak istiyorsanız bu kuralı kabul ettirerek başlamalısınız anlatabiliyor muyum? Yoksa size vaad edilen sadece sorumluluk kelimesi olacaktır ki bu kişiden kişiye çok da fazla değişen bir şeydir. Barıştıkktan sonra bak yine sorumluluk yapmıyorsun dersin o da hayır ben sorumluluklarımı yapıyorum der al sana kavga. Yapmasını istediğiniz şeyleri listeleyin
İçine sinmeyen hiçbişey için karar verme net söylüyorumŞöyle aciklayim barışmak istiyorum ama öncelikle emin olmam gereken şeyler var.Bunlar ne derseniz iletişim,sorumluluk,aile oldugumuzu unutmaması,bencillik.Sonrasinda belki
Bacım erkekler gerçekten salak. Komutları net vermen gerekiyor. Ne anlar sorumluluk kelimesindenTeşekkür ederim size katılıyorum evli kaldığımız süre içinde yapmadıklarını ve yapmasını istediklerini kağıda yazscagim kendi de böyle istedi.
Teşekkür ederim size katılıyorum evli kaldığımız süre içinde yapmadıklarını ve yapmasını istediklerini kağıda yazscagim kendi de böyle istedi.
ayrıca kesinlikle kendine takı falan bir şeyler aldır. Eşin ne iş yapıyordu? En az iki maaşlık yatırım yaptır kendine ve kenara koy ne olur ne olmaz bakarsın tekrar boşanma olur garantin olsunTeşekkür ederim size katılıyorum evli kaldığımız süre içinde yapmadıklarını ve yapmasını istediklerini kağıda yazscagim kendi de böyle istedi.
Haklısınız.Bosanmadan büyük laflar ediyordu şimdi haklısın bı kadına nasil yaklasilacagini bilmiyorum.Erkekler içinde büyüdüm.Beraber yaşamayı kendisi istiyor ama ben emin degilim alışkanlıklarından vazgecebileceginden.Ondan terapi tercih olduEşin pişman olmuş olabilir ikiniz de boşlukta olabilirsiniz ama zamanında niye çabalamadınız boşanırken aklı nerdeymiş eşinin. Bu arada çocuğunuz var mı
Kimse kolay kolay değişmez bence. İyi düşün acele karar verme eğer mümkünse evlenmeden bi deneyin beraber yaşamayı çabalıyo mu nasıl bi bak
Haklısınız.Bosanmadan büyük laflar ediyordu şimdi haklısın bı kadına nasil yaklasilacagini bilmiyorum.Erkekler içinde büyüdüm.Beraber yaşamayı kendisi istiyor ama ben emin degilim alışkanlıklarından vazgecebileceginden.Ondan terapi tercih olduEşin pişman olmuş olabilir ikiniz de boşlukta olabilirsiniz ama zamanında niye çabalamadınız boşanırken aklı nerdeymiş eşinin. Bu arada çocuğunuz var mı
Kimse kolay kolay değişmez bence. İyi düşün acele karar verme eğer mümkünse evlenmeden bi deneyin beraber yaşamayı çabalıyo mu nasıl bi bak
Teşekkür ederimİçine sinmeyen hiçbişey için karar verme net söylüyorum
Market elemanı.Nayrıca kesinlikle kendine takı falan bir şeyler aldır. Eşin ne iş yapıyordu? En az iki maaşlık yatırım yaptır kendine ve kenara koy ne olur ne olmaz bakarsın tekrar boşanma olur garantin olsun
Anlıyorum. Ailesi ne diyor barismaniza ? Onlar destek olacak mı ?Market elemanı.N
Yani suçlama hataları kabul etmeme sorunu varsa asla barişmazdım narsistlik var bence birazMerhaba hanımlar eşimden bosanali 1,sene olacak kendisi.Nedeni iletişimsizlik suçlama ,hatasını kabul etmeme vs.Kendisi barışmak istediğini sevdiğini,unutamadigini söylüyor.Bosanma sonrasında gidilen terapiler varmış.Oraya gideceğiz.Biryanim şartlar olusursa tekrar denemeyi istiyor bir yanim korkuyor.Fikirlerinizi ogrenebilirmiyim
Hadise:Merhaba hanımlar eşimden bosanali 1,sene olacak kendisi.Nedeni iletişimsizlik suçlama ,hatasını kabul etmeme vs.Kendisi barışmak istediğini sevdiğini,unutamadigini söylüyor.Bosanma sonrasında gidilen terapiler varmış.Oraya gideceğiz.Biryanim şartlar olusursa tekrar denemeyi istiyor bir yanim korkuyor.Fikirlerinizi ogrenebilirmiyim
Asgari ücretayrıca kesinlikle kendine takı falan bir şeyler aldır. Eşin ne iş yapıyordu? En az iki maaşlık yatırım yaptır kendine ve kenara koy ne olur ne olmaz bakarsın tekrar boşanma olur garantin olsun
Şu an da belli değil onların durumuAnlıyorum. Ailesi ne diyor barismaniza ? Onlar destek olacak mı ?
Hayırlısı diyor.Su an eğer olursa çocuklar küçük ve oğlumun biri hiperaktif.Buyudukleri zaman yetememekten korkuyorumeski konularına göz gezdirdim de, istersen sen de bir tekrar oku hepsini. belki unutmușsundur.
cidden barıșmaktan bașka çaren yok mu bu hayatta.
ayrıca annen ne diyor bu barıșma ișine.
Hayırlısı diyor.Unutmadim ama biryanim hem çocuklar hem de kendim için acaba diyorumeski konularına göz gezdirdim de, istersen sen de bir tekrar oku hepsini. belki unutmușsundur.
cidden barıșmaktan bașka çaren yok mu bu hayatta.
ayrıca annen ne diyor bu barıșma ișine.
Hayırlısı diyor.Unutmadim ama biryanim hem çocuklar hem de kendim için acaba diyorum
Teşekkür ederimÇaba koymaya razıysa olabilir. Bazen insanlar değişir, pişman olur, olgunlaşır elindekilerin değerini kaybettikten sonra anlar. Razı olursanız da hemen nikah yapmayın düzeninizi bozmayın derim bir süre gelsin sizin evde yaşasın olmazsa atarsınızUmarım akıllanmıştır her şey güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?