• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandiktan sonra terapiye gitmek

Merhaba hanımlar eşimden bosanali 1,sene olacak kendisi.Nedeni iletişimsizlik suçlama ,hatasını kabul etmeme vs.Kendisi barışmak istediğini sevdiğini,unutamadigini söylüyor.Bosanma sonrasında gidilen terapiler varmış.Oraya gideceğiz.Biryanim şartlar olusursa tekrar denemeyi istiyor bir yanim korkuyor.Fikirlerinizi ogrenebilirmiyim
Eşin pişman olmuş olabilir ikiniz de boşlukta olabilirsiniz ama zamanında niye çabalamadınız boşanırken aklı nerdeymiş eşinin. Bu arada çocuğunuz var mı
Kimse kolay kolay değişmez bence. İyi düşün acele karar verme eğer mümkünse evlenmeden bi deneyin beraber yaşamayı çabalıyo mu nasıl bi bak

Bunlar çok soyut şeyler bunları eşinize söylerseniz tamam diyecektir bunları netleştirmeniz gerekiyor mesela sorumluluk diyorsunuz neyim sorumlulugu aile olduğumuzu unutmamak diyorsunuz neyin aile olduğunu unutmamak ne yapmasını istiyorsunuz bakın bunları netleştirmelisiniz mesela her hafta sonu yemeğe çıkmak istiyorsanız bu kuralı kabul ettirerek başlamalısınız anlatabiliyor muyum? Yoksa size vaad edilen sadece sorumluluk kelimesi olacaktır ki bu kişiden kişiye çok da fazla değişen bir şeydir. Barıştıkktan sonra bak yine sorumluluk yapmıyorsun dersin o da hayır ben sorumluluklarımı yapıyorum der al sana kavga. Yapmasını istediğiniz şeyleri listeleyin
Teşekkür ederim size katılıyorum evli kaldığımız süre içinde yapmadıklarını ve yapmasını istediklerini kağıda yazscagim kendi de böyle istedi.

Teşekkür ederim size katılıyorum evli kaldığımız süre içinde yapmadıklarını ve yapmasını istediklerini kağıda yazscagim kendi de böyle istedi.
Bacım erkekler gerçekten salak. Komutları net vermen gerekiyor. Ne anlar sorumluluk kelimesinden 🤣 ona her hafta sonu evi süpürmek senin görevin gibi net görevler vereceksin 🤣

ayrıca kesinlikle kendine takı falan bir şeyler aldır. Eşin ne iş yapıyordu? En az iki maaşlık yatırım yaptır kendine ve kenara koy ne olur ne olmaz bakarsın tekrar boşanma olur garantin olsun

Eşin pişman olmuş olabilir ikiniz de boşlukta olabilirsiniz ama zamanında niye çabalamadınız boşanırken aklı nerdeymiş eşinin. Bu arada çocuğunuz var mı
Kimse kolay kolay değişmez bence. İyi düşün acele karar verme eğer mümkünse evlenmeden bi deneyin beraber yaşamayı çabalıyo mu nasıl bi bak
Haklısınız.Bosanmadan büyük laflar ediyordu şimdi haklısın bı kadına nasil yaklasilacagini bilmiyorum.Erkekler içinde büyüdüm.Beraber yaşamayı kendisi istiyor ama ben emin degilim alışkanlıklarından vazgecebileceginden.Ondan terapi tercih oldu

Haklısınız.Bosanmadan büyük laflar ediyordu şimdi haklısın bı kadına nasil yaklasilacagini bilmiyorum.Erkekler içinde büyüdüm.Beraber yaşamayı kendisi istiyor ama ben emin degilim alışkanlıklarından vazgecebileceginden.Ondan terapi tercih oldu

Merhaba hanımlar eşimden bosanali 1,sene olacak kendisi.Nedeni iletişimsizlik suçlama ,hatasını kabul etmeme vs.Kendisi barışmak istediğini sevdiğini,unutamadigini söylüyor.Bosanma sonrasında gidilen terapiler varmış.Oraya gideceğiz.Biryanim şartlar olusursa tekrar denemeyi istiyor bir yanim korkuyor.Fikirlerinizi ogrenebilirmiyim
Yani suçlama hataları kabul etmeme sorunu varsa asla barişmazdım narsistlik var bence biraz

Hadise:
"Denenmişi denemek yok
Hiç olmadı kitabımda, olduramazsın"

Bacım denemişsin bıçak kemiğe dayanmış boşamışsın, yeni aşklara yelken aç bence. Çocuk vs yoksa hiç tekrar deneme bile. Bunun kahrını çekecek başkası yoktur şansını tekrar senle deniyor işte.
Sen de heralde boşlukta kaldın. Koşarak kaç.

İnsanlar farklı şeyleri denemeye korkar kötü de olsa bunu bildiğin için cazip geliyor olabilir ama değil. Olsaydı boşamazdın.

Sen bir silkin kendine gel, kurtar kendini bir başka şeylerle ilgilen flört et, görüş arkadaşlarınla gez toz.

Huylu huyundan vazgeçmez en fazla köprüyü geçene kadar numara yapar.

Terapi tavsiye ederim ama sana bireysel olarak ederim. Git bir gözün açılsın şu eski kocanın etkisinden kurtul kendine gel.

eski konularına göz gezdirdim de, istersen sen de bir tekrar oku hepsini. belki unutmușsundur.
cidden barıșmaktan bașka çaren yok mu bu hayatta.
ayrıca annen ne diyor bu barıșma ișine.

ayrıca kesinlikle kendine takı falan bir şeyler aldır. Eşin ne iş yapıyordu? En az iki maaşlık yatırım yaptır kendine ve kenara koy ne olur ne olmaz bakarsın tekrar boşanma olur garantin olsun
Asgari ücret
Anlıyorum. Ailesi ne diyor barismaniza ? Onlar destek olacak mı ?
Şu an da belli değil onların durumu

eski konularına göz gezdirdim de, istersen sen de bir tekrar oku hepsini. belki unutmușsundur.
cidden barıșmaktan bașka çaren yok mu bu hayatta.
ayrıca annen ne diyor bu barıșma ișine.
Hayırlısı diyor.Su an eğer olursa çocuklar küçük ve oğlumun biri hiperaktif.Buyudukleri zaman yetememekten korkuyorum

Hayırlısı diyor.Unutmadim ama biryanim hem çocuklar hem de kendim için acaba diyorum

Çaba koymaya razıysa olabilir. Bazen insanlar değişir, pişman olur, olgunlaşır elindekilerin değerini kaybettikten sonra anlar. Razı olursanız da hemen nikah yapmayın düzeninizi bozmayın derim bir süre gelsin sizin evde yaşasın olmazsa atarsınız :KK200: Umarım akıllanmıştır her şey güzel olur.

Çaba koymaya razıysa olabilir. Bazen insanlar değişir, pişman olur, olgunlaşır elindekilerin değerini kaybettikten sonra anlar. Razı olursanız da hemen nikah yapmayın düzeninizi bozmayın derim bir süre gelsin sizin evde yaşasın olmazsa atarsınız :KK200: Umarım akıllanmıştır her şey güzel olur.
Teşekkür ederim

Back