Boşandiktan sonra terapiye gitmek

Mickey mouse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
40
4
86
41
Merhaba hanımlar eşimden bosanali 1,sene olacak kendisi.Nedeni iletişimsizlik suçlama ,hatasını kabul etmeme vs.Kendisi barışmak istediğini sevdiğini,unutamadigini söylüyor.Bosanma sonrasında gidilen terapiler varmış.Oraya gideceğiz.Biryanim şartlar olusursa tekrar denemeyi istiyor bir yanim korkuyor.Fikirlerinizi ogrenebilirmiyim

Neden ayrildin tam olarak?

Gündüz isitmayan güneş gece hiç isitmaz derler .

Sevgi varmı niye dönmek istiyor kendini çekecek kimseyi bulamamismi evlenmeyin önce terapiye gidin nikah sonra diyorum ben pek inanmıyorum böyle dönüşlere adam deniyor bı kaç kişi çekeni bulamayıp dönüyor ben sanmıyorum mantıklı olun sonra birde bebek olur cok üzülürsünüz ben ne yaptım aynı kuyuya iki kere düştüm diye ve zor cikarsiniz oradan

Teşekkür ederim aynı fikirdeyim önce terapiye gideceğiz.Simdiden herşey için söz veriyor üslubu haricinde.Emin olmam gerekiyor birşeye baslamak için

Teşekkür ederim aynı fikirdeyim önce terapiye gideceğiz.Simdiden herşey için söz veriyor üslubu haricinde.Emin olmam gerekiyor birşeye baslamak için

Uslubu derken, edepsizce ve saygisizca konusuyorsa, ya da baska sekillerde sizi mutsuz ediyorsa biktiriyorsa bunlar degismeyecekse nasil mutlu olucaksiniz peki

Belli ki siz barışmak istiyorsunuz lakin bunun için şartlar ileri sürün lütfen kesinlikle bedavadan barışmayın. Bu şartlar manevi şartlar olduğu gibi maddi şartlarda olsun. Tamam terapi bir başlangıç olabilir fakat yeterli değil. Boşanan ve sonradan evlenen ve iki çocuğu olan bir arkadaşım ki kendisi çalışmıyordu. Barışmak için Evi sıfırdan yeniletti görsen yeni gelin evi gibi evi var. Kendine bilezikler tektaş yüzükler aldırdı. Ondan sonra barıştı. Diyeceksiniz ki ben maddiyata önem vermiyorum maalesef bu dünya düzeni maddiyat üzerine kurulu mesele maddiyat değil aslında emek vermesi. Bu arada o arkadaşımın da boşanma sebebi cimrilik

Şöyle aciklayim barışmak istiyorum ama öncelikle emin olmam gereken şeyler var.Bunlar ne derseniz iletişim,sorumluluk,aile oldugumuzu unutmaması,bencillik.Sonrasinda belki

Ben de buna benzer sebepler den boşanıyorum şuan şöyle diyim evliyken çabalamak gerekiyo önce ben evliyken terapiste falan gittik pskoloğa gittik yok adam kabul etmiyo kendisini baktım daha da çirkinleşti ayrılıyorum şimdi ve içim çok rahat bir daha birleşmeyi de düşünmeyi bırak aklımın ucundan bile geçirmem

Şöyle aciklayim barışmak istiyorum ama öncelikle emin olmam gereken şeyler var.Bunlar ne derseniz iletişim,sorumluluk,aile oldugumuzu unutmaması,bencillik.Sonrasinda belki
Bunlar çok soyut şeyler bunları eşinize söylerseniz tamam diyecektir bunları netleştirmeniz gerekiyor mesela sorumluluk diyorsunuz neyim sorumlulugu aile olduğumuzu unutmamak diyorsunuz neyin aile olduğunu unutmamak ne yapmasını istiyorsunuz bakın bunları netleştirmelisiniz mesela her hafta sonu yemeğe çıkmak istiyorsanız bu kuralı kabul ettirerek başlamalısınız anlatabiliyor muyum? Yoksa size vaad edilen sadece sorumluluk kelimesi olacaktır ki bu kişiden kişiye çok da fazla değişen bir şeydir. Barıştıkktan sonra bak yine sorumluluk yapmıyorsun dersin o da hayır ben sorumluluklarımı yapıyorum der al sana kavga. Yapmasını istediğiniz şeyleri listeleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…