Boşandığı eşini affedip ikinci kez evlenen var mı :( Çok kararsızım

Insallah hakkinizda hayirlisi olur..Biraz sevgili gibi gorusseniz,takilsaniz?Baktiniz hosunuza gidiyor,degisme var o zaman tekrar evlilik dusunursunuz..Sonucta yeni tanisacaginiz kiside 4 4 luk olmayacak.Onunda mutlaka eksik yanlari falan olacak.Fakat bu durumda zor...anlassaydiniz bosanmazdiniz zaten.Zor bir karar..ama dedigim gibi biraz gorussenuz,az cok belli eder kendiji zaten

Bence bu kadar sıkıntı yasatmıs.bir durusu bile olmayan. Seni baska kadınlarla fiili olarak aldatmıs bir adamla aynısoyadını bi daha paylasma derim.ne guzel kurmussun hayatını ona ihtiyacın yok.sadece alıskanlıgını arıyorsun.. barısma derim.

Deneyimini paylaştığın için çok teşekkür ederim.. Mazoşist diil de ona karşı duyduğum müthiş bir duygu var ama adı ne bilmiyorum... Bir türlü koyamıyorum adını. Beni aramadığı müddetçe arada bir aklıma geliyor sadece , ama beni arayıpta yeniden güzel şeyler vaadetmeye başladığında ağlama krizlerine giriyorum.. Çok istiyorum yanında olmayı ama kendime de yediremiyorum.. Her türlü cefasını çekiyordum da başka kadınlarla mesajlaşmaları onu gözümde bir böcek kadar değersiz kılmıştı... Ama diyorum ya adını koyamadığım müthiş bir duygu var

Sen kk mesajlaştığın sürece bu adam seni tekrar evliliğe kandıramıyacak , adamın ağzı iyi laf yapıyor demek ki ama bizimde ellerimiz klavyede çok iyi

Sen kk mesajlaştığın sürece bu adam seni tekrar evliliğe kandıramıyacak , adamın ağzı iyi laf yapıyor demek ki ama bizimde ellerimiz klavyede çok iyi

şu anda mı önerdiniz başka ili?
yoksa evliyken mi?
şu an da da kabul etmezse başka ili demekki adam değişmemiş
bundan sonra senin sunacağın şartlarda yaşayacaksanız , belki bi şans daha ...
ama hemne evlenme
senini düzenini kurduğun yere gelsin düzen kursun sana güven versin vs vs
yani eğer şu duırumda iken kabul etmiyorsa ailesinden uzak bi ili o iş aslaaa olmaz
sadece il bazında değerlendridim şu an ama diğer şeylerde de güven vermes,i lazım elbet
gençliğine yazık etme artık
senin şartların geçerli olacaksa belki......... o da belki.............. ta ne baştan önce bunu söyle de ona göre ısrar etsin bence

kesinlikle senin dediğin şartları kabul etmiosa ve hala ailesiyle aynı şehirde yasamak istiyorsa kabul etme

Evet boşanma sürecinde önerdim ama kabul etmedi . İyi o zaman beni de arama artık dedim. Bir süre aramadı sonra tekrar aramaya başladı..

İşte bu çelişkiler bana kafayı yedirten zaten.. Anlaşmalı boşandık.. Mahkeme salonunda dakikalarca ağladı ... Hakim nerdeyse boşamıyordu.. Ama yine de boşandı
2013 aralık ayında boşandım.Davayı ben açtım eski eşim hiç istemiyordu. dava görülürken ağlayan o değil ben oldum. hem de hiç mi hiç sevmediğim halde onu.
ağlamam emeklerimin zayi olmasına üzülmemden dolayı idi. o da kurulu düzenim bozuldu diye üzülmüştür.
ben olsam sana bu kadar eziyet eden adama geri dönmeyi bırak yüzüne bakmam ama seviyorum demişsin.
bence de madem içinde bişi kalmasın diye bir kez daha dene ama evlenme. duruma göre hareket edersin.

Duruşma gününe kadar ağlamalar zırlamalar telefonda hep devam etti.. Duruşmaya gelmez die düşünüyordum ,geldi... Duruşmada çok ağladı ben de ağladım.. Ama ağlaya ağlaya kabul ediyorum dedi. Çıkışta çöktü bi köşeye ağlamaya devam etti.. Ve sonrasında da yine pesimi bırakmadı. Bana son kez şans ver ki sana kendimi ıspatlayayım diyor. Ama ben de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demekten kendimi alamıyorum. Bu çelişkili halleri beni bu kadar kararsızlığa iten. Söylenenlerle yapılanlar asla birbirini tutmuyor.

Aynı ırmakta iki kere yıkanılmaz.
Ben yaşını başını almış insanların kolayca değişebileceğine inanmıyorum.
Sizde bir düzen kurmuşsunuz, çok acı şeyler yaşadım diyorsunuz, riske girmeye değermi diye bir düşünün.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

konunun tamamını okumadan yazdım yukarıdaki mesajı canım. sana "bir kez daha dene, içinde kalmasın" demiştim. ama 7 seneni vermişsin. en güzel yılların gitmiş o adama. bence hiiç arkana bakma. bak genceciksin hala. ziyan etme yıllarını. bekarlığın tadını çıkar. ben evlendiğimde 31 idim sen 29 sun :)
şu anda sanırım ayrı şehirlerdesiniz. asla seni aramasına irtibat kurmasına izin verme bu şekilde kafanı karıştırıyor belki de kısmetine mani oluyor. bence sil gitsin ! üstüne kalııın bi çizgi çek !

bak buna katılıyorum konu sahibi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…