- 21 Haziran 2014
- 20
- 0
- Konu Sahibi kardelen__89
Bende küçükken başkaları yüzünden dayak yedim. Ortada küçük bir çocuk var ve sen ona gösterilen ilginin aynısını istemişsin. Torun sevgisi her zaman başkadır. Bende 21 yaşındayım, 7 aylık yeğenim var. O geldiğinde annemlerin gözü kimseyi görmüyor. Hele de allah korusun ablam boşanıp gelseydi o çocuk göklerden inmezdi. Babasının eksikliğini hissetmesin diye. Çocuk diyip geçebilseydiniz, ee kız çocuğu beni örnek alıyo, beni taklit edebiliyo deseydiniz şu anda bu durumda olmaZdınız.
O kadar yanlış değerlendirmişsinizki konuyu...ben hiç bi zaman babasız büyüyen bi çocuğa gösterilen ilgiden istiyorum demedim...Böyle bi beklenti içinde olacak kadar düşmedim ayrıca.Konuyu iyi okusaydınız yeğenime tüm yaşananlara rağmen en ilgili teyzesinin ben olduğumu anlardınız...benim anne babamda öyle aman aman bi torun sevgisi zaten yoktu...
Hele ablamın aldatma durumundan sonra soğudular aksine..Birde ablamın kin dolu söylemleri bunu körükledi..
Benim sıkıntım bu on yıl içinde en ufak konuda bile yediğim öldüresiye dayak ve hakaretler..Yıllar geçti abim pişman özür diledi.Ablam bende iyi değildim o dönem diyerek hesabını anne babadan sor diyerek geçiştiriyor...Ayrıca benim 6 tane yeğenim var çok yakın karşılıklı oturduğumuz hergün birlikte geçen babamların çok sevdiği yeğenlerimde var..bu çok normal ve benim konum bu değil..