• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığı eşini affedip ikinci kez evlenen var mı :( Çok kararsızım

Bence bu sefer o sizin yanınıza taşınsın birde kendi evliliğinizi kendi memleketinizde deneyin .kesinlikle onun yaşadığı yere gidip orda denemeyin aksi durum yasanirsada Düzeniniz bozulmamış işinizi kaybetmemiş olursunuz

sakın sakın deneme,
sen yeteri kadar denemişsin zaten. 7 yıl uzun bir süre. sonra kafana vurur, seni haklı gören herkesi karşına almış olursun.

Ben bir istisna olarak 2.kez evlendim esimle ama olayimiz istisna altini cizerek soyleyim
Esime disari cikip gec geldigi bi gun sinirlendim sabaha kadar kavga ettik cunku hem gec geldi hem sarzi bitmisti bende o ara gergindim kis gunu kizim hastaydi ve gec gelmemesi konusunda uyarmistim her neyse eve gelince sabaha kadar kavga ettim bagirdim evi inlettim sart olsun sabahinda bosancam dedim is inada bindi ama ciddi hic bir sorunumuz yoktu derken 1 hafta icinde ablasmali bosandik tabi cok pisman olduk ve 3 hafta tam 20 gun sonra zar zor tekrar nikah yaptik sacma bi deneyim oldu yaninne yasadiginizi en iyi siz bilirsiniz ama sunu unutmayin insanlar degismezler sadece baslari sksinca degismis gibi yaparlar kisa surer sonra gercek benlikleri hemen hortlar bunu unutmamak gerek

Bence psikolojik destek almalisiniz. Su surecte mantikli dusunemiyorsunuz. 7 sene az degil, bir insana harcanan vakit ve emek icin siz de haklisiniz. Ama onunuzde yine mahvolmaya musait bir omur var. Ben insanlarin degisecegine inanmiyorum. Hadi istisna oldu diyelim 7 senede bosanma asmasina gelmeden en az 70 kere duzelmesi lazimdi. Ayrica ozledigi siz degil eski konforlu hayati. Ayrica sizin neden bosandiginiz yayildigi icin baska alternatifinin kalmamis olmasi. Yoksa suan kendiyle evlenecek birini bulabilse sizi aninda unutur. Bu oyuna sakin gelmeyin.

Ailesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleri :KK43: Anne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .
Ben olsam evlenmem tekrar. Çektirmiş çektirmiş sonra hoop sil baştan. Kalsın tek başına öyle baykuş gibi düşünüp dursun.

Ben bir istisna olarak 2.kez evlendim esimle ama olayimiz istisna altini cizerek soyleyim
Esime disari cikip gec geldigi bi gun sinirlendim sabaha kadar kavga ettik cunku hem gec geldi hem sarzi bitmisti bende o ara gergindim kis gunu kizim hastaydi ve gec gelmemesi konusunda uyarmistim her neyse eve gelince sabaha kadar kavga ettim bagirdim evi inlettim sart olsun sabahinda bosancam dedim is inada bindi ama ciddi hic bir sorunumuz yoktu derken 1 hafta icinde ablasmali bosandik tabi cok pisman olduk ve 3 hafta tam 20 gun sonra zar zor tekrar nikah yaptik sacma bi deneyim oldu yaninne yasadiginizi en iyi siz bilirsiniz ama sunu unutmayin insanlar degismezler sadece baslari sksinca degismis gibi yaparlar kisa surer sonra gercek benlikleri hemen hortlar bunu unutmamak gerek

Mutlu musunuz ?

bence bir insan ne zaman sevilmeye layık biliyormusun karekteri düzgün ise en önemli kriter bu
ama senin ex eşin bu konuda sınıfta kalıyor kötü karekteriyle meşhur olmuştur o

öyle ya sonradan gelen kadın neden boşandığını araştıracaktır , ve eğer biraz aklı varsa asla bu tip ile evlenmiyecektir

sanırım senin arayıp bulamadığım bilmecenin sorusunun cevabı bu

Eski eşimle 1.5 yıldır ayrıyız ve yaklaşık 6 ay önce de resmen boşandık. Ama 1,5 yıldır benden hiç vazgeçmedi hala beni arıyor af diliyor. Ben de onu seviyorum ama yaşanmışlıklar o kadar acı ki :KK43: Böyle de olsa acaba bir şansı daha hak ediyor mu diye düşünmeden duramıyorum .. Ve bu beni psikolojik olarak çok yaralıyor. Başka bir şehirde yaşıyorduk evliyken. Kendi ailesinin içinde.. Şimdi ben doğup büyüdüğüm yerlere ailemin yanına geri döndüm kendime bir düzen kurdum kendime geldim... Aynı hatayı bir daha yapacağım diye çok korkuyorum.. Aklımla duygularım arasında gidip geliyorum. Bu konuda deneyimi olanlar lütfen paylaşsınlar :KK43:
Ben olsaydım boşanma sebebini dikkate alırdım. Konu halledilir üstesinden gelinir bi meseleyse tekrar biraraya gelmeyi düşünürdüm.ki sizde seviyorum diyorsunuz.

bence geçmişte hayatınızın belli bir döneminde yer işgal etmiş ama kaybolup gitmiş biri olarak hatırlayın
şanslısınız çocuğunuz yokmuş

Sakin kafayla oturup düşündüğünden yapabileceğine inaniyorsan yapabilirsin. Ama yapabileceginize inanmak da yürek ister. Çünkü bir kere bosanmissiniz ki boşanma raddesine gelmek ve o sureci yasamak kolay değil. O raddeye gelip tekrar evlenmek bence hic gerek yok. Hayatini kurmussun daha ney olsun allah yardımcı olsun

Evet cok huzurluyum 7 sene oldu 2 kizim var evliligimizin 2.yilinda salakca bi inatlasmayla yaptigimiz bi hata suan bahsi acildiginda gulup geciyoruz ama o olaydan sonra cok olgunlastik yuzgoz olmadik ufak defek sorunlar olsada en guzel en sorunsuz zamanlarimi yasiyorum hakkinizda hayirlsi olsun

O zaman o bıraksın her şeyi sizin yaşadığınız şehre gelsin.

Aynen katılıyorum.

Çekmişsin çileleri, nihayet düzen kurmuşsun daha iyisin.
Çok pişman madem her şey güzel olacak diyor.

Her şeyi bıraksın yanına gelsin.
Senin istediğin hayatı yaşamaya razı olsun.

Seviyorsam hala ancak bu şartlarda bir şans vermeyi düşünürdüm.

Size gaz vermek istemem ama ben evlendim :KK70:

2012 aralıkta boşandık, 2013 eylül ekim gibi görüşmeye başladık, 2013 aralıkta hamile kaldım eylülde de evlendik :KK70: Gerci hamile kalmasaydım evlenmezdim öyle bekar bekar takılırdık :KK70:

Bizim yaşadıklarımızı yazsam burdan köye yol olur. Cok büyük acılar cekildi. O yuva ne zorluklarla kurulmuştu nasıl dağıldı. Ama hepsi unutuldu. O dersini aldı, ben de gördüm bunu gözlerimle.

Allaha sükürler olsun nazarlardan saklasın cok mutluyuz.
Ay ne guzel mutlulugunuz daim olsun:)

Back