Size gaz vermek istemem ama ben evlendim
2012 aralıkta boşandık, 2013 eylül ekim gibi görüşmeye başladık, 2013 aralıkta hamile kaldım eylülde de evlendikGerci hamile kalmasaydım evlenmezdim öyle bekar bekar takılırdık
Bizim yaşadıklarımızı yazsam burdan köye yol olur. Cok büyük acılar cekildi. O yuva ne zorluklarla kurulmuştu nasıl dağıldı. Ama hepsi unutuldu. O dersini aldı, ben de gördüm bunu gözlerimle.
Allaha sükürler olsun nazarlardan saklasın cok mutluyuz.
Onla kalsa iyi bi de cocuk YaptımBoşandınız ve ilişkiye devam mı ettiniz iyi cesaret varmış sizde
valla öyle anneler varki babannemin eltisi gelini 3 günlük yemeyi döktü diye dövdürttü sonrada oglum öldürcek kadar degil biraz dövsen olur derdi hep yani anasını dinleyen cokkBaşka kadınlarla konusmasını, sizi dövmesini de annesi mi söyledi?
Peki bu adamın çalışan aklı yok mu?? Çocuklar bile her söyleneni dinlemiyor..
Bu adamda karakter yok bu yaştan sonra da olmaz.
Iyi yapmissin Allah mutlulugunu daim etsin insallahOnla kalsa iyi bi de cocuk Yaptım
Aslında değilAnnesinin yüzünden oldu her şey.. Evlendiğimiz ilk yıl şiddet uyguladı ama sonra söz verdi ve 7 yıl boyunca bana elini bile sürmedi ama evde sürekli bağırıp çağırmalar kapı pencere kırmalar baskılar devam etti... Annesinin küçük bebeği gibiydi Hep dedim ikimiz olalım annem başımızın tacıdır ama biz iki kişilik aile olamazsak bunu beceremezsek biteriz.. Velev ki öyle de oldu.. Sevgili eşim dışında ablaları ve annesi olmak üzere tam 4 tane anlayışsız cahil sonradan görme kumalarım vardı
Arksdasa katiliyormArkadasim ben olsam tekrar bi sans verirdim eger gercwkten beni pisman olduguna ikna etseydi tabi. Hani derler ya huylu huyundan vazgecmez, ben bu soze inanmiyorum. Insan gercekten hata yaptigini anladiktan sonra degisebilir, neden olmasin. Sizde seviyorsunuz sonucta.Insanlara burdan bosan, kabul etme vs demesi cok kolay ama emin olun bu isler o kadar basit degil...
Harfi harfine katiliyorumBekara karı boşamak kolaydır. İnsan yaşamadığı şeyi gerçekten hissedemez sözün özü damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
Bence şans vermelisiniz. Eşler için İlkler her zaman özeldir ve unutulmaz
Ailesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleriAnne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .
Doğru söylüyorsunEğer müslümansanız evlenemezsiniz . İslama göre boşandığınız kocanız ile evlenmeniz yasak . Ancak başka biri ile Evlenip boşanmanız halinde izin var .
Etrafındaki herkes onun için bunları söylüyor.. Heryerde ismin ağzında diyorlar.. Başkasıyla yapamam diyormuş.. Bir garip dolaşıyor hep dalgın diyorlar .. Bilmiyorum ne yapacağımı(
8 yıl oldu boşanalı ve boşandıktan bir süre sonra senin şu an yaşadığın gel gitlerin içine girmiştim.Yanlış anlamıyorum bilakis size katılıyorum.. Ama öyle bir şey ki hissettiğim... Ona yarın bigün birşey olsa ben burda ölürüm zannediyorum.. Ondan birtürlü nefret edemedim. Bunu ona da söylüyorum. Sana güvenmiyorum diyorum. Ama diyorum kendime ya onu özlemeye devam edersem ileriki yıllarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?