• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığı eşini affedip ikinci kez evlenen var mı :( Çok kararsızım

Bekara karı boşamak kolaydır. İnsan yaşamadığı şeyi gerçekten hissedemez sözün özü damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
Bence şans vermelisiniz. Eşler için İlkler her zaman özeldir ve unutulmaz

Boşandınız ve ilişkiye devam mı ettiniz iyi cesaret varmış sizde ;)
Size gaz vermek istemem ama ben evlendim :KK70:

2012 aralıkta boşandık, 2013 eylül ekim gibi görüşmeye başladık, 2013 aralıkta hamile kaldım eylülde de evlendik :KK70: Gerci hamile kalmasaydım evlenmezdim öyle bekar bekar takılırdık :KK70:

Bizim yaşadıklarımızı yazsam burdan köye yol olur. Cok büyük acılar cekildi. O yuva ne zorluklarla kurulmuştu nasıl dağıldı. Ama hepsi unutuldu. O dersini aldı, ben de gördüm bunu gözlerimle.

Allaha sükürler olsun nazarlardan saklasın cok mutluyuz.

Başka kadınlarla konusmasını, sizi dövmesini de annesi mi söyledi?
Peki bu adamın çalışan aklı yok mu?? Çocuklar bile her söyleneni dinlemiyor..
Bu adamda karakter yok bu yaştan sonra da olmaz.
valla öyle anneler varki babannemin eltisi gelini 3 günlük yemeyi döktü diye dövdürttü sonrada oglum öldürcek kadar degil biraz dövsen olur derdi hep yani anasını dinleyen cokk

Şartlarını sırala asla taviz verme ve olumsuzluklar eksiksiz bir şekilde ortadan kaldırılınca neden olmasın ;)

Aslında değil :KK43: Annesinin yüzünden oldu her şey.. Evlendiğimiz ilk yıl şiddet uyguladı ama sonra söz verdi ve 7 yıl boyunca bana elini bile sürmedi ama evde sürekli bağırıp çağırmalar kapı pencere kırmalar baskılar devam etti... Annesinin küçük bebeği gibiydi :KK43: Hep dedim ikimiz olalım annem başımızın tacıdır ama biz iki kişilik aile olamazsak bunu beceremezsek biteriz.. Velev ki öyle de oldu.. Sevgili eşim dışında ablaları ve annesi olmak üzere tam 4 tane anlayışsız cahil sonradan görme kumalarım vardı

bu kumalar ona yeni birini bulamamışlar olacak ki herkes köşesine çekildi diyor bence.el birliği yapıp yeniden baş göz etselerdi sen aklına gelirmiydin acaba

Arkadasim ben olsam tekrar bi sans verirdim eger gercwkten beni pisman olduguna ikna etseydi tabi. Hani derler ya huylu huyundan vazgecmez, ben bu soze inanmiyorum. Insan gercekten hata yaptigini anladiktan sonra degisebilir, neden olmasin. Sizde seviyorsunuz sonucta.Insanlara burdan bosan, kabul etme vs demesi cok kolay ama emin olun bu isler o kadar basit degil...
Arksdasa katiliyorm

Evet ben varim:) toplamda 1.5 2 ay ayri kalabildik. Ayni senin gibi anasi kızkardeşleri basimi yemisti. Tek celsede bosadim. Aglaya Aglaya bosandik mahkemede ama vazgecmedim. Inatti beNimki biraz da. Ama sonra yapamayacagimizi anladik. Ne mi oldu ikincisi super diye bisey yok. Cogu zaman eski yas eski hamam. Ama artik o son raddeye gelmiyoruz kesiyoruz bitiriyoruz orda. cok sevdigimiz icin kirmamaya calisiyoruZ. Eskisinden iyi oldugu kesin. olan gene kadina oluyo tabi 300 gunluk iddet muddetim vardi onu kaldirmak icin bir suru ugrastim. Yeni eve taşındık falan zorlandim cok. Sana tavsiyem aile terapisine gidin birlikte. Aile tavsiyesini nisanli çiftlere öneriyorlar ya. Ayni oyle. Olaylari hatirlayin uzman esliginde tartışin. Bi de imkan varsa sizin yaniniza gelsin yoksa kisir dongdonguden kurtulnak zor

Ailesiyle yaşamadım ama evlerimiz çok yakındı.. Ama kendi evimde çok az zaman geçirdim.. Benim hiç kimsem yoktu o çevrede. Ailesine de hep ailem gibi yaklaştım hem iç içeydik.. Ama eşim bambaşka bir adam oldu zamanla.. Herşeyime müdahale etti.. İyi eğitim almış biriyim. İş hayatımı orada sürdüreceğime dair söz vermişti. Sonra çalışmayacaksın evde oturacaksın bunu giyinmeyceksin kapanacaksın dışarı annem ve ablalarım olmadan çıkmayacaksınlar başladı.. Sonradan öğrendim hep annesinin direktifleri :KK43: Anne ne dediyse hayatımıza onu soktu. Özünde çok iyi biri.. Ama canımı çok yaktı.. İki kez fiziksel şiddet ve yıllar süren psikolojik şiddet. Ayrıca internetten başka kadınlarla konusmalarına da şahit oldum. Şimdi hayata sıfırdan basladım düzen kurdum kendime .. Ama onu da çok özlüyorum.. Herşeyi anladım herkesi tanıdım diyor. Bizi bu hale getirenler köşelerine çekildi ben yapayanlız kaldım diyor.. İzin vermeyelim bi şans daha diyor.. Aklımı yemek üzereyim .

Ne yaptiysa kendisi yapti bir sefer. Yetiskin olmak böyle birseydir, yaptigin seylerin sorumlulugunu tasimak. Adam bunu daha halen beceremiyor, suçu sadece baskalarina atmayi biliyor. Böyle sorumsuz birini nasil halen sevebiliyorsun? Onun ile tekrar evlenmek nasil aklinin ucundan geçebiliyor? Adam kendi suçunu halen kabul etmiyor!!

Ki diyelim ki seni eve kapatmasini, sadece annesi ile gezmeni istemesini kv'denin doludurusuydu, ee siddet? Aldatma?? Adam bunlari kendi istegi ile yapmadi mi? Sakin ama sakin bu adama geri dönme. Bügün annesini, bacisini suçlayan biri, yarin senide suçlar. Bu seferde bosanmak daha zor olur. Kurulu düzenini bu sahis için gerçekten bozmayi degmez.

Ben olsam donmem.. donemem.. tmm yuvamizi zar zor kurduk ama oyle yada boyle dagildi.. ne bileyim ayrildiktan sonra tekrar bir duzen kuruosun bastan basliyorsun herseyi duse kalka ayakta duruyorsun.. ama o karsindaki insanin degistigini nereden bileceksinki ? Belki mutlu olucaksin belkide daha kotu seyler yasayacaksin Allah korusun..

Etrafındaki herkes onun için bunları söylüyor.. Heryerde ismin ağzında diyorlar.. Başkasıyla yapamam diyormuş.. Bir garip dolaşıyor hep dalgın diyorlar .. Bilmiyorum ne yapacağımı :KK43:(

Hayhay, baskasi onun ile yapamaz demek daha dogru. Adam aslinda seni bile özlemiyor, rahatligi özlüyor. Evinde çamasirini, yemegini yapacak, ayni zamanda cinselligi yasayacak birini istiyor. Ve en çok sen ona katlandigina göre,..

Ayrica merak ettim, sen onu aldatmis olsaydin, o halen dermiydi "baskasi ile yapamam" diye? Adam sirf aldattin diye sana af edersin oruspu der tekmeyi basar giderdi. Adam seni hem aldatip, hem siddet uygulayip, baski altina aldi ve sen adamin laflarina mi kaniyorsun halen?

Sen o kadar agladiginda, mutsuz oldugunda adam hiç takti mi? Adam bir iki zirliyor, sen niye takiyorsun??

Sen bu arada esini sevmiyorsun bence, sadece takinti haline getirmisin. Sanirim esin senin ilk sevgilindi ve kendini artik ondan baskasi ile hayal bile edemiyorsun. Bunun yani sira bide stockholm sendromu gibi birsey yasiyorsun.Bunlardan kurtulmak için en kisa zamanda bir psikologa gitmen gerek. Tekrar öz güvenini bulman gerek vee yeni numara alip, eski esin ile tüm baglari kesmen gerek. Sana hiç bir sekilde ulasamazsin. Artik bosandiniz, öylede davranin. Birbirinize konusmayin, onun akrabalari ile konusma. Onun ile bagi tamamen kes. Bak gör ne kadar çabuk unutursun bu adami.

Bizi bu hale getirenler çekildi diyor da internetten kadınlarıda mı onlar buldu??

Yapma derim, yaşadıkların az buz şeyler değil, sıfırdan başlamışsın hayatına, aynen devam et hayat sana çok daha güzel başlangıçlar sunacak bundan emin ol..

Yanlış anlamıyorum bilakis size katılıyorum.. Ama öyle bir şey ki hissettiğim... Ona yarın bigün birşey olsa ben burda ölürüm zannediyorum.. Ondan birtürlü nefret edemedim. Bunu ona da söylüyorum. Sana güvenmiyorum diyorum. Ama diyorum kendime ya onu özlemeye devam edersem ileriki yıllarda :KK43:
8 yıl oldu boşanalı ve boşandıktan bir süre sonra senin şu an yaşadığın gel gitlerin içine girmiştim.
Şahsı Muhterem ve ortak dostlarımız tarafından bir şans daha baskısı altında yoğun bir kafa karışıklığı içine girmiştim.
Evliliğimiz süresince yaşadığım acıların sisler ardına çekilip bana acaba denesem mi dedirten duyguyu anlamakta
güçlük çekiyordum.
Aynı başlık altında konu açtım ve genelde sana gelen yorumlara benzer yorumlarla yönlendirildim.
Bir uzmana danıştım. Bu konuda bir istatistik olup olmadığını sordum uzmana. Boşandığı kişiyle tekrar evlenenler
arasındaki mutluluk oranını merak ettim. Yok dedi uzmanım. Ama iki ayağını birden sokma suya. Önce ayak
parmağınla suyun sıcaklığını ölçmeye çalış ve içine sinerse yavaş yavaş tek ayağını ve duruma göre iki ayağını
daldırabilirsin suya. Önerisi gelmişti uzmanımdan.
Ortak dostlarımızın davetleri, toplu görüşmelerden sonra bir araya geldik. Bir hafta kadar birlikte yaşadık.
Şahsı Muhterem bir an önce nikah istiyordu. Kendince beni çok hoş tuttuğunu düşünse de içime sinmeyen
birşeyler vardı. En çok kafama takılan soru, boşandığıma pişman olduğumu ve koşa koşa ona döndüğümü
düşünür ve bunu dile getirir miydi? Tutumlarından böyle bir şımarıklığın içinde olduğunu ve egosunun tavan
yaptığını hissettim ve özgürlük düzenime döndüm. Anladım ki onu uzaktan sevmek aşkların en güzeliydi.
Onca acıya rağmen yeniden denemeyi göze alabildiğim için Mazoşist olduğumu bile düşünmüştüm
Hakkında hayırlısı olsun hawin.

Aklınız size oyun oynuyor. Şiddet gösteren, aldatan bir adamı ha affedip evliliğe devam etmişsin ha boşanıp tekrar evlenmişsin hiç bir farkı yok. O adam yine aynı adam. Ders almaz asla almaz.
Adam olsaydı bunları yapmazdı. Bu yaştan sonra adam mı olacakmış yani.
Yalnız kalınca pişman olmuş, peh .. Elindeyken kısmeti teperken aklı neredeydi ?

Yeni hayat kurmuşken yıkmayın hayatınızı yeniden.

bosanmis olmanizdan ziyade, bosanma sebebiniz onemli.. misal, parasizliktandir, mecbur kalinmistir, simdi durum toparlanmistir, dusunulebilir..
ama adamin karakteri yuzunden yasanmissa sorunlar, cok fazla rencide olunmusluk varsa, malesef olmaz.. yani birlesseniz de, mutlu olmaniz cok zor..
bu sorunun cevabini bilen sensin..

Back