- 23 Ağustos 2012
- 49.927
- 1
- 231.781
- 798
Şiddet var
ihanet var
baskı var
kandırılma var
başkalarının lafıyla hareket etme var
eksik kalan ve şu yoktu dediğiniz bişey var mı?
Kumar yok jelibon, adamın hakkını yeme şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şiddet var
ihanet var
baskı var
kandırılma var
başkalarının lafıyla hareket etme var
eksik kalan ve şu yoktu dediğiniz bişey var mı?
Çakalsın Cherrycan yakaladın valla ama belki silkelesek o da çıkarKumar yok jelibon, adamın hakkını yeme şimdi
3 kereden sonra drgilmiydi o?Eğer müslümansanız evlenemezsiniz . İslama göre boşandığınız kocanız ile evlenmeniz yasak . Ancak başka biri ile Evlenip boşanmanız halinde izin var .
8 yıl oldu boşanalı ve boşandıktan bir süre sonra senin şu an yaşadığın gel gitlerin içine girmiştim.
Şahsı Muhterem ve ortak dostlarımız tarafından bir şans daha baskısı altında yoğun bir kafa karışıklığı içine girmiştim.
Evliliğimiz süresince yaşadığım acıların sisler ardına çekilip bana acaba denesem mi dedirten duyguyu anlamakta
güçlük çekiyordum.
Aynı başlık altında konu açtım ve genelde sana gelen yorumlara benzer yorumlarla yönlendirildim.
Bir uzmana danıştım. Bu konuda bir istatistik olup olmadığını sordum uzmana. Boşandığı kişiyle tekrar evlenenler
arasındaki mutluluk oranını merak ettim. Yok dedi uzmanım. Ama iki ayağını birden sokma suya. Önce ayak
parmağınla suyun sıcaklığını ölçmeye çalış ve içine sinerse yavaş yavaş tek ayağını ve duruma göre iki ayağını
daldırabilirsin suya. Önerisi gelmişti uzmanımdan.
Ortak dostlarımızın davetleri, toplu görüşmelerden sonra bir araya geldik. Bir hafta kadar birlikte yaşadık.
Şahsı Muhterem bir an önce nikah istiyordu. Kendince beni çok hoş tuttuğunu düşünse de içime sinmeyen
birşeyler vardı. En çok kafama takılan soru, boşandığıma pişman olduğumu ve koşa koşa ona döndüğümü
düşünür ve bunu dile getirir miydi? Tutumlarından böyle bir şımarıklığın içinde olduğunu ve egosunun tavan
yaptığını hissettim ve özgürlük düzenime döndüm. Anladım ki onu uzaktan sevmek aşkların en güzeliydi.
Onca acıya rağmen yeniden denemeyi göze alabildiğim için Mazoşist olduğumu bile düşünmüştüm
Hakkında hayırlısı olsun hawin.
Kumar yok jelibon, adamın hakkını yeme şimdi
Çakalsın Cherrycan yakaladın valla ama belki silkelesek o da çıkar
Değilmiş . Bende öyle biliyordum. Bir kez boşanınca birdaha evlenmek yasak. Üç kere söyleyince Boşanma gerçekleşiyor.3 kereden sonra drgilmiydi o?
Sen kk mesajlaştığın sürece bu adam seni tekrar evliliğe kandıramıyacak , adamın ağzı iyi laf yapıyor demek ki ama bizimde ellerimiz klavyede çok iyi
Çocuğum olmadı... Evet ona başka bir şehirde yaşamayı önerdim ama kabul etmedi.. Ama bana son bir şans ver ki gör diyor ıspat edeyim herşeyi diyor... Bilemiyorum ama ona duyduğum sevginin şiddeti kadar büyük güvensizliğim
şu anda mı önerdiniz başka ili?
yoksa evliyken mi?
şu an da da kabul etmezse başka ili demekki adam değişmemiş
bundan sonra senin sunacağın şartlarda yaşayacaksanız , belki bi şans daha ...
ama hemne evlenme
senini düzenini kurduğun yere gelsin düzen kursun sana güven versin vs vs
yani eğer şu duırumda iken kabul etmiyorsa ailesinden uzak bi ili o iş aslaaa olmaz
sadece il bazında değerlendridim şu an ama diğer şeylerde de güven vermes,i lazım elbet
gençliğine yazık etme artık
senin şartların geçerli olacaksa belki......... o da belki.............. ta ne baştan önce bunu söyle de ona göre ısrar etsin bence
2013 aralık ayında boşandım.Davayı ben açtım eski eşim hiç istemiyordu. dava görülürken ağlayan o değil ben oldum. hem de hiç mi hiç sevmediğim halde onu.İşte bu çelişkiler bana kafayı yedirten zaten.. Anlaşmalı boşandık.. Mahkeme salonunda dakikalarca ağladı ... Hakim nerdeyse boşamıyordu.. Ama yine de boşandı
2013 aralık ayında boşandım.Davayı ben açtım eski eşim hiç istemiyordu. dava görülürken ağlayan o değil ben oldum. hem de hiç mi hiç sevmediğim halde onu.
ağlamam emeklerimin zayi olmasına üzülmemden dolayı idi. o da kurulu düzenim bozuldu diye üzülmüştür.
ben olsam sana bu kadar eziyet eden adama geri dönmeyi bırak yüzüne bakmam ama seviyorum demişsin.
bence de madem içinde bişi kalmasın diye bir kez daha dene ama evlenme. duruma göre hareket edersin.
Aynı ırmakta iki kere yıkanılmaz.Eski eşimle 1.5 yıldır ayrıyız ve yaklaşık 6 ay önce de resmen boşandık. Ama 1,5 yıldır benden hiç vazgeçmedi hala beni arıyor af diliyor. Ben de onu seviyorum ama yaşanmışlıklar o kadar acı ki Böyle de olsa acaba bir şansı daha hak ediyor mu diye düşünmeden duramıyorum .. Ve bu beni psikolojik olarak çok yaralıyor. Başka bir şehirde yaşıyorduk evliyken. Kendi ailesinin içinde.. Şimdi ben doğup büyüdüğüm yerlere ailemin yanına geri döndüm kendime bir düzen kurdum kendime geldim... Aynı hatayı bir daha yapacağım diye çok korkuyorum.. Aklımla duygularım arasında gidip geliyorum. Bu konuda deneyimi olanlar lütfen paylaşsınlar
Duruşma gününe kadar ağlamalar zırlamalar telefonda hep devam etti.. Duruşmaya gelmez die düşünüyordum ,geldi... Duruşmada çok ağladı ben de ağladım.. Ama ağlaya ağlaya kabul ediyorum dedi. Çıkışta çöktü bi köşeye ağlamaya devam etti.. Ve sonrasında da yine pesimi bırakmadı. Bana son kez şans ver ki sana kendimi ıspatlayayım diyor. Ama ben de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demekten kendimi alamıyorum. Bu çelişkili halleri beni bu kadar kararsızlığa iten. Söylenenlerle yapılanlar asla birbirini tutmuyor.
Bunu normalde yorum olarak yazmam ama başka birini bulun, alıcı gözüyle çevrenize bakın bekar bir kadınsınız. Yokluktan eski kötü sevgiliye sarmak durumu gibi sizinkisi. Bir ilişki olmasa bile birinden sadece bakarak hoşlanırsanız dahi adamın şans ver saçmalamalarına prim vermezsiniz eskisi kadar.