• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandığı eşini affedip ikinci kez evlenen var mı :( Çok kararsızım

e daha da yanmıştır...ha
Eşimle sözlüyken annesi yüzünden sözü atmaya karar vermiştim.

Aslında kv kötü bir kadın değildi ama cahildi. Lafını bilmiyordu.

Başka bir şehirde yaşıyordu. Ziyaretine gitmiştim. Bana demişti ki;
"Doğum lekeni neden gizledin. Görürsek seni almayiz diye mi korktun. Baban anana ne yaptı da sen böyle oldun" dedi.

Ben şok oldum. Ama hic ses etmedim.

Sözlüme anlattım. Dedim ki benim seninle bir sorunum yok. Ama senin annene gelin olmak istemiyorum. Benden bu kadar. Hadi bay bay.

Eşim tam 10 sene "bana bir şans ver" diye yalvarmıştı. 10 sene ikna edememişti. Ikna edince de bu olmuştu. Adam delirdi tabi.

Ertesi gün ben evimdeyim. Otobüse atlayip geldim. Annemle babama durumu anlattım. Üzüldüler. Özellikle babam. Ama sadece "doğum lekeni görürsek seni almayız" dediği kismi anlattım. Devamini söylemedim. Utandım.

Akşamüstü bir baktık ki.. sözlüm, annesi, babası, ablası, yeğeni özür dilemek için gelmişler. Samsundan trabzona.

Kv başını hic yerden kaldırmıyor. Annem yine sofra kurdu. Güleryüzlü davrandı.
Konu açıldı konuşuldu. Kv sadece "özür dilerim düşünmeden konuştum vb" dedi.

Babam da dedi ki;

Bakın, ben isterim ki kızım hiç evlenmesin hep benim yanimda dursun isterim. Benim kızım çok güzeldir. Çok kusursuzdur. Ama mademki sen kusur arıyorsun oğluna bak. Onun da kafasında sac yo. Tekrarı ya da benzeri olursa sakın buraya kadsr zahmet etmeyin bir daha" dedi.

Kv çok defa özür diledi. Ama ben maalesef onu görünce bunlaro hatirliyorum.

Kv ile telefon görüşmem yok. Senede 1 ya da bazen 2 kez samsunda oturan ablama gidince ona da ugararım. 1 saar oturur kalkarım.

Eşim bu konuda nettir. Beni zorlamaz. Annesine de "boleyn kızını getirmedim kalbini kırmaman" icin der.

Evet bir doğum lekesi ancak bu kadar kırıcı olarak vurulabilirdi bir insanin yüzüne...

Ben kv derdinden kurtuldum. Kv oğlunu kaybettim

Sevgili konu sahibi .. aklima geldi yazdım öyle.
.soruna cevaben ben olsam tekrar evlenmezdim diyorum.
Çok teşekkür ederim. Evlenmedim. Bitti gitti o iş. Sildim attım

Kardesim de 15 gun evliyken esi evi terk etti sonra aradan 1 yil gecti evlendi simdi cok mutlu olmaycak kisiyle ugrasmak zaman kaybi

Back