- Konu Sahibi animamundi
kızlar bende kotu bı donemden gecıyorum bosanma asamasındayız.halen cesaret edıp kabul edemıyorum anlasmalı bosanmayı 15 aylık evlıyız..esım kararlı..nasıl atlatcam bu donemı bılemıyorum....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende kotu bı donemden gecıyorum bosanma asamasındayız.halen cesaret edıp kabul edemıyorum anlasmalı bosanmayı 15 aylık evlıyız..esım kararlı..nasıl atlatcam bu donemı bılemıyorum....
daha çok yeniymiş evliliğin..önceliklee bu kararından eminsen yola çık..durumunu tam olarak bilmiyorum ama evliliğini kurtarmak için elinden geleni yapmışsan ve hala düzelmemişse boşver inan senin için demekki böyle hayırlıymış diyeceğiz..
bir yuvayı tek başına yürütemezsin eşin kararlıysa boşanmak için önce bir kez daha konuş eğer hala ayrılmak istiyorsada ozaman kendine başka bir yol çiz..
tabiiki zor olacak acı çekeceksin,isyan edeceksin ama şunu bilki her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır..bu dönmelerde çalışmak inan daha ii geliyor..kafanı başka şeylerle meşgul et,gez, toz ...
rabbimde hakkında hangisi hayırlıysa onu nasip etsin canım...:teselli:
canım sen ne zaman bizim gruba katıldın hakkında hayırlısı olsun güzelim![]()
bu konu başlığına ne kadar uyuyorr bilmiyorum ama aradığım benim gibi boşanmış kişilerdi ve hangi başlık altına yazacağımı bilemediğimden buraya yazıyorm..
Kk kulübü olarak aynı şehirde yaşayan insanlar hiç buluşuyor musunuz? Böyle birşey yapsak ben adanadayım. Uzun uzun sohbet eder birbirimize bizi anlayan arkadaşlar edinmiş olurduk.
Ne dersiniz?
arkadaslar sureklı nete gıremıyorum ama sızlerın yazdıklarını okuyorum acınca....tesekkur edıyorum bana cevap yazma lutfunu gösteren arkadaslarıma....evet bızler bazı seylerı bıre bır yasadık dısarıdan herhangı bırının bunları anlaması cok zor....ne derler?.. yasayan bılırmıs bazı seylerı,bızım durumumuzda böyle...ben ayrılalı 7 yıl oldu ama yasadıklarımı ustumden atmak cok zor oldu acıkcası....neler var anlatılacak bılsenız ....ben hafızamı bıle kaybettım yasadıgım agır depresyonda....cınnet nasıl olur kı derdım bunu yasadım ...allah kımseye yasatmasın....ıste zaten o gun bılıncım yerıne geldıgınde bu ıs bıtsın böyle bıtecegıne mahkemeyle bıtsın dedım..ve avukatı aradım...ıyı kı aramısım...benım sorunum şuydu:aslında ben ayrılmak ıstıyordum ama esım ıkı eslı bır hayat yasamak ıstıyordu ve benı bırakmıyordu...benım o sıkıntıları yasayısım bu yuzden oldu zaten yoksa aldatması fılan umurumda degıldı artık sevgısı bıtmıstı,benı bırakmayısı bende cok agır hasarlara yol actı....ama sımdı ıyıyım cok sukur...cocuklarım buyudu ıyıce, calısıyorum,yenıden evlenmek mı asla dıyorum....sımdılık bu kadar yazayım da basınız agrımasın okurken.....sevgıyle kalın....
kadınlar kulübünü hep takip ettiğim halde hiç msj yazmamıştım onun için bugun bu ilk olcak.anlatmak rahatlamak için yazıyorum.ben 5-6 yıldır eşimle tanışıyorum ama yeni evlendik.benim sorunum şu:kendisi dışardan bakılınca iyi ama sinirlenince okadar çok hakaret edip bide üstüne küfrediyor ki anlatamam!ağzım açık kalıyor çoğuna şaşırıyorum!defalarca uyardım defalarca boşanma girişimim oldu ama hepsinde özür diledi ayaklarıma kapandı bidaha yapmıcam dedi...ama yapıyo işte hepte yapcak biliyorum!evlenmeden önce bu kadar sinirli değildi diyorum düşününce,ya da telde kavga edince kapatıyoduk açıncada konuşabiliyoduk!ama yüz yüze olunca öyle olmuyo,konuşmak istemyrm yüzünü görmek istemyrm!arkadaşlar eşi daha önce sinirli olupta sonra düzelen varmı?yada böyle bişey mümkünmü?ne önerirsiniz?
kadınlar kulübünü hep takip ettiğim halde hiç msj yazmamıştım onun için bugun bu ilk olcak.anlatmak rahatlamak için yazıyorum.ben 5-6 yıldır eşimle tanışıyorum ama yeni evlendik.benim sorunum şu:kendisi dışardan bakılınca iyi ama sinirlenince okadar çok hakaret edip bide üstüne küfrediyor ki anlatamam!ağzım açık kalıyor çoğuna şaşırıyorum!defalarca uyardım defalarca boşanma girişimim oldu ama hepsinde özür diledi ayaklarıma kapandı bidaha yapmıcam dedi...ama yapıyo işte hepte yapcak biliyorum!evlenmeden önce bu kadar sinirli değildi diyorum düşününce,ya da telde kavga edince kapatıyoduk açıncada konuşabiliyoduk!ama yüz yüze olunca öyle olmuyo,konuşmak istemyrm yüzünü görmek istemyrm!arkadaşlar eşi daha önce sinirli olupta sonra düzelen varmı?yada böyle bişey mümkünmü?ne önerirsiniz?
sanki benim eşimden bahsetmişsiniz gelecekte şiddete bile varabilir benim eşimde önce hakaretle başladı sonra onu affettikçe dahada ilerletti ve şiddet uygulamaya başladık şimdi artık yeter dedim ayrılıyoruz düzelmez bence 7 sinde neyse 70 de odur allah yardımcın olsun ben tiksindim artık neye kızacağı belli olmuyor tam bir ruh hastası evin tülü açık kaldı diye bana esaslı şiddet uyguladı
meraba arkadaşlar.sanırım bende boşanmak üzereyim.ruzihayal özellikle seninle aynı durumda gibiyiz.bende cesaret edemiorm boşanmaya.ama istediğim hayatta bu deil.kısaca bahsedeyim.benim eşim herşeyiyle cins bi adam.beni sevmediğini düşünüorm.aslında kimseyi sevmediğini düşünüorm.adamda maneviyat die bşy yok.benim hislerim umrunda bile deil.sorunca seviyorum dio ama tv ye bakarak solüo.yüzüme bakmıo.gerçi biz genelde konuşurkende birbirrimize bakmıorz fazla.3 yıllık evliyim eşimin oturma odasında yattığı günleri toplasak 1 buçuk sene eder.geri kalan 1 senede ben uyuduktan 4-5 saat sonra sabahın 4 ünde 5inde gelip yanıma yattı.kalan 5-6 ayda normal çiftler gibi birlikte uyuduk.son zamanlarda işten geldiği gibi bilgisayar oynamaya başlıo.uyuyana kadar devam edio.aynı odada oluyoruz ama çok nadir konuşuyoruz.bazen bşy solediğimde duymuo bile.seni seviyorum aşıkım canım demesini hayal bile etmeyeli çok oldu.bi kere altta aldığını küstüğümüzde barışma çalıştığını görmedim.gidersen git kalırsan kal küsersen küs farketmio.deseki barışmak istemiorm yada seni sevmiyorum yada gitmeni istiorm inanın rahatlıycam bişy soledi die . onun gözünde ben çocuğum,aptalım.ben barışırsam karşı çıkmıo barışıo.küsersemde ben barışana kadar takmıo.umrunda deilim resmen kenar süsüyüm.onun bana sunduklarına şükretmeliymişim.yemek fazla yapmıorm ikimizde ekmek arası makarna kahvaltı gibi şeylerle geçiştirebiliyoruz yada dışardan söylüorz.temizlik yapmıorm haftada 1 yardımcı gelio.ve o benimle hiç kavga etmio yani kavgayı çıkaran olmuo.hiç bişeyime karışmıo.nie bunu aldın nie çok para harcadın demio.nie çıktın nie gezdin demio.ama birlikte 10-15 kez sinemaya 4-5 kezde gece çıkmışızdır.hep evdeyiz.hiç evli yada bekar 1 tane bile ortak arkımız yok.çocuk istemiorz ikimizde.kayınvalidem kayınpederim çok iyiler.offf ben anlatmaktan yoruldum siz okuyabilckmsinz bilmiorm ama artılar eksiler bunlar.lütfen akıl verin bana.kafayı yiycmmmmm