Boşananlar Kulübü...

merhaba arkadaşlar...
bende bır zamanlar sıtenın mudavımlerındendım...delı gıbı araştırmalar yapıyordum...
gunun neredeyse her saatı burdaydım...ah..ah..nerden bılebılrıdım kı araştırdıklarım yuzunden bugun bu konuda yazı yazıp,buradakı arkadaşlarla aynı duşuncelerı paylaşacağımı.....
17 yaşımı doldurmadan evlendım....
"başlangıc.........."herkesın kullandığı kelıme............ ne kadar klışe olsada başlangıcta herkes gıbı benımde gozumde guzel bır mutluluk tablosu vardı...
ve zaten herseyde oyleydı...
kayınvalıdeme kaynana kelımesını bıle kullanmadım hep anne dedım
ne sozlulukte ne nısanlılıkta hıçbırınde ne anlaşmazlık ne uyuşmazlık hıçbırsey yaşanmadı..
severek evlenmedım...sadece karsımdakı ınsanı suzgecten gecırıp hayatıma nasıl bır yon vermem gerektığıne karar vermıştım o zamnlar...
3. seneye gırdık suan yaşım 19 ve suankı aklım bambaşka...
o kadar salakmışımkı...yaşananlara oyle ınandırmışımkı kendımı...
işin ilginci evlılığım mukemmel dı.evet hıçbırşey mukemmel olamaz ama ınanın hersey 4/4luk değilsede 4/3luktu...ne varkı evlılığımız bır noktaya gelene kadar....
oyle seyler yaşadımkı o kuçuk zaman dılımınde işte o küçücük zaman dılımı dedığım sımdı hayatımı değiştiren benı mahfeden ama aslında mahfolması gereknın karşı taraf olması gerekırken ve kendımı hayattan soyutlamama neden olan zaman dılımıymış meğersem...
herşey o kadar değiştiki...
yalanlar,duzenbazlıklar...
ben hayatla daha yenı tanışıyormuşum meğersem....
ve hıçbır zaman buyuk konuşmamalıymış ınsan ...
hayatımda ıkı defa buyuk konuştum ıkısıde başıma geldı bırı :"asla evlenmeyeceğım"
dığerı de "bız asla boşanmayız" demektı
bız farklıyız derdık..
evet gercekten de farklıymışız o yuzden olsa gerek kı (henuz ayrılmadık ama)ayrılma ısteğımın nedenı ne aldatma(kı onu da yapmıştır su donemde)ne de gecımsızlık....
ama sonuç ne olursa olsun herkeste olduğu gıbı bende sırtımdan vuruldum...hancerlendım..
şimdi oyle savsaklamışım kı hayatı..hangı pencereden bakmam gerektığını bıle bılmıyorum..
aklım beynım karmakarışık..bazen delırecek gıbı oluyorum ağlama krızlerımı engellyemıyorum
bır an mutlu olmaya uğraşırken bır an oyle hıddetlenıyorum kı bakışlarım sankı yerınden fırlayacak,bedenım kendı kendımı kemırme halıne gırıyormuş gıbı hıssedıyorum sanırım psıkolojım bozuldu....
bılmıyorum.. ne yapmalıyım?nasıl bır yol ızlemelıyım...nerden başlamalıyım yada başlayabılırmıyım bu halde?oyle yorgunum kı...aılemı uzmemek adına gozyaşlarımı bıle yerı gelıyor saklıyorum...
vucudum oyle bır hale geldı kı bazen kendı kendımı kastığımın sonradan farkına varıyorum..ellerım ayaklarım uyurken bıle kasılıyor...
benı mahfettı bu ınsanlar...bu dunya nasıl bır yer...yaşayanlar nasıl bır mahluk?SANIRIM BEN BU ZAMAN KADAR UYUYORMUŞUM....
benım gıbı olan arkadaşlar varmı?

sorun....
sorun....
ah gncam...nasıl anlatabılırım kı?
nerden başlanırkı?
ne desem kı?
bılmıyorum..
bıldığım tek şey aklımın karma karışık olduğu...
doğru adım hangısı?nerde bılmıyorum
belkı de kendımle celışıyorum..
sızlerle yazıştığım gunler geldı aklıma ..
tutamıyorum gozyaşlarımı suan ..
nerelerden nereler e geldım dıyorum sımdı...
hayatım altust...dermanım bır Allah...ama ben kendı boşluğumda debelenıyorum...

canım üzme kendini kıyamam sana öle paniklede saçma sapan kararlar verme olabilir herkezin evliliğinde sıkıntılar sen sıkma kendini konuşmayı ortayı bulmayı dene canım.....

sorun....
sorun....
ah gncam...nasıl anlatabılırım kı?
nerden başlanırkı?
ne desem kı?
bılmıyorum..
bıldığım tek şey aklımın karma karışık olduğu...
doğru adım hangısı?nerde bılmıyorum
belkı de kendımle celışıyorum..
sızlerle yazıştığım gunler geldı aklıma ..
tutamıyorum gozyaşlarımı suan ..
nerelerden nereler e geldım dıyorum sımdı...
hayatım altust...dermanım bır Allah...ama ben kendı boşluğumda debelenıyorum...

gülde canım sorun ne bilmiyorum ama inan bazen dünyanın sonu gibi görünebilir herşey anlamsızlaşabilirde.ama eminimki bunu atlatıcaksındır.sadece üzüntülü ve acele karar verme olurmu.imtihan dünyası bişeylerle imtihan oluyoruz işte :teselli:

CANIMMMMMMMMM ARKADASIMMMMMMMMMM GULDEMMMMM :1hug:kendini bu kadar kahretme n olursunn sana ozleden yazdiklarimi aklina getir n olurrrr:1hug:

benı bıtırdıler bunlar... bıtırdıler...
hayat sevıncım yok...
umudum yok...
bır rabbım bır aılem var
onlarda olmasa kafayı kesın yerdım sanırım...
suan hersey dondu...
ben bıtırmek ıstıyorum ama beklemek zorundayım sımdılık uzaktan ızlıyorum sabredıyorum
dualarınız ı eksık etmeyın inş hepınızı çok çok çok ama çok sevıyorum
ravzanur tlyvz sızede cok tesekkur ederım
desteğınız için...
umutlar için...
rabbım kımseye tectubelerı ağır bedellerle gostermesın...

guldecimm canimm birde sorununu tam anlatsan guzelimyaa n olur yaz buraya yazamazsan ozele yaz n olur canim yaa:teselli:innan belki seni daha hafiflestirecek bisey buluruz n olur ama n olur anlatt:1hug:

slm arkadaslar 5 yıllık evliyim 4 yasında oğlum var bosanmak istiyorum ama cesaretim yok cok mutsuzum yasadığım seyler cok ağır kaldıramıyorum kaldıramadım da hiç bi zamn ama oğlum için katlandım mecburdum ne olcanı bilmiyorum ailemin durumu ii deil oğlumu bana vermezler die korkuyorum ne olur bana yardımcı olun benm durumumda olanlar bana yazabilirmi lütfen bekliyorum

irin'cim çok iyi anlıyorum seni...ama kafanı toplayıp soğukkanlı düşünmek ve hatta plan yapmak zorundasın canım...
bir kere boşanmak istediğinden kesin emin misin...
sonra boşandıktan sonra ayaklarının üüzerinde durabilecek misin
bence yavaş hareket et...önce iş bulmaya çalış,sonra ailenle irtibata geç onlara sorunlarını anlat...
kendini her anlamda sağlama aldıktan sonra da harekete geç derim ben sana...
ama herşeyden önemlisi,iş bulmak zorundasın...

ikizlerimle benide aranıza almanız gerekiyor kızlar :/ allah herkese sabır ve güç versin..

amancia hoşgeldin aramıza diyeceğim ama çok garip kaçacak bilmiyorumkismile
yine de hoşgeldin, yeni hayatında hayal kırıklıklarını çabucak unutur, eskisinden daha mutlu olursun umarım...
ikizlerinin olması, mesleğinin olması seni bu sürece daha hızlı adapte eder.
ne kadar oldu ayrılalı, sorunlu bir süreç miydi, sakinlikle anlaşarak mı ayrıldınız?

amancia hoşgeldin aramıza diyeceğim ama çok garip kaçacak bilmiyorumkismile
yine de hoşgeldin, yeni hayatında hayal kırıklıklarını çabucak unutur, eskisinden daha mutlu olursun umarım...
ikizlerinin olması, mesleğinin olması seni bu sürece daha hızlı adapte eder.
ne kadar oldu ayrılalı, sorunlu bir süreç miydi, sakinlikle anlaşarak mı ayrıldınız?

hemen özelden sana cevap veriyorum bitanem..

bende 13 yıllık evliliğimi bitireli tam 16 ay oldu..ahhh aptal kafam keşkeee daha önce ayrılsaymışım..
bir insan 7 si neyse 70 side o...geçen tek şey zaman oluyor....

bende 13 yıllık evliliğimi bitireli tam 16 ay oldu..ahhh aptal kafam keşkeee daha önce ayrılsaymışım..
bir insan 7 si neyse 70 side o...geçen tek şey zaman oluyor....

İnsan rahata kolay alışır derler ya,
Huzura alışmak daha da kolaymış....

Aranızda ufak bebeği olup boşanmış var mı?

ben ayrılırken vardı canım ..yalnız bebeğimi geçen aralık ayında kaybettim..
inanki zor dönemlerden geçtim..ama şimdi rabbime şükürler olsun...
artıkk herşey geride kaldı..
senin durumun nedir canım..?
üzülmeee rabbim kolaylık veriyor bir şekilde...olumunekankayizsmile

Back
X