Boşananlar Kulübü...

Allah yardımcın olsun,Çok onurlu ve gururlu bir insanmışsın,takdir ediyorum..Ailenin yanında olması da çok güzel..Hakkında hayırlısı olsun...

benneyaptımkiaynı şekilde bende ayrılma kararı verdim dün biz zaten bi kaç kez kıyıdan geri döndük ama bi türlü olmadı eskisi gibi olamıyo işte ama lanet olsun ki seviyorum bu kadar üzülürkende nasıl seviyorum diyorum bazen kendimden nefret ediyorum bilmiyorum napacam 2 gündür uykularım sapıttı kapadım kendimi eve hiçbişey yapmak istemiyorum çok zor bi karar bu ya bu arada 25 yaşındayım çocuğum falann yok en azından
bi şeklide çalışırımkendime bakarım diyorum kira derdim yok evim var çok şükür
iş güç veya para değil derdm bunları sorun etmiyorum tek derdim o kadar çok alışmışımki ona 3.5 yıllık evliyim o olmadan nasıl kalıcam bu evde onsuz napacam ne yemek yiyorum ne bi şey tek başımayken yatağıma gidipyatamıyorum tv karşısında salonda yatıyorum yatamıyorum orda o olmadan elime attığımda o boşluk beni deli ediyoo sesini gülşünü görmedn ne kadar yaşayabilirim çok sevdim çünkü bütün sülalemi ters teptim onun için ikna ettim sonunda ama buraya kadar gelebildik anca bunları düşününce çıldırıyorum
ama ihanetleri hakaretleri yaşattıkları nı düşününcede çıldırıyorum iğrenç bi psikolojinin içindeyimmm offf allahım bıktımya insan olduğuma pişman oldum resmen bugün yarın avukata gidicez bakalım ne olacak 2 hafta önce gittik dilekçeyi verdik ama akşamına barıştık ufak bisorundan dolayı dilekçeye tarih atılmamıştı öle kalmıştı bakalım şimdine olacak allahım yardımet lütfennnnnnnnnnnnnnnnn ruh hastası olduğumu düşünüyorum artık hem sev hem ayrıl hatta ayrılama nasıl vericem tam kararı bilmiyorum bu sorunlarda bitmeyecek ömür boyu çekmelimiyim sevgisinden dolayı ne yapayımmmeyvahedigeldismile senağlama Çok üzgünüm çoook

canım işin içinde aldatma varsa hatta aldatmalar çocuğun yokken arkana bakmadan kaç benceaklinialirimsmile
ama sorunların başka şeylerse belki çözebilirsiniz dicem ama 3.5 senede az değil bu sürede biraz daha orta yolu bulabilirdiniz
yinede hakkında hayırlısı olsun canım en doğru kararı sen verebilirsin ancak güçlü olmaya çalış:teselli:

evet bir değil 3 kişi oldu aramızda ama hiçbiriyle birebir bi yakınlaşma olmadı hemen farkettim benimm kocam bi halt yemeye çalışıp beceremeyenlerden hemen farkettim 2 si sanaldı ama biri işyerinden dul bi bayan çocuğu falan vardı 1 haftalık bi tanışma sadece ama oldu sonuçlta güven falan kalmadı bi daha hep dedim boşan diye kendime ama yeni bi hayat düşüncesi hep korkuttu beni bu sefer bitsin istiyoorum artık biraz güç ve sabır lazım umarım geri dönmem bu kez nefret ediyorum kendiğmden her seferinde çünkü bu kez bitecek bitmeli

arkadaşlar inanınki aldatmayan erkek yoktur..genci,yaşlısı.mesleği ne olursa olsun hepsi aldatıyor.gerçekte yapamayanlarda sanalda aldatıyor haberiniz olsun....

arkadaşlar inanınki aldatmayan erkek yoktur..genci,yaşlısı.mesleği ne olursa olsun hepsi aldatıyor.gerçekte yapamayanlarda sanalda aldatıyor haberiniz olsun....

canım bu çok ağır bir itham oldu.
erkek milletine gözü kapalı güven olmaz doğru ama hepsi yapar demek de yenilgiyi baştam kabul etmek olur bencelmaz:
biraz da biz kadınlar eşlerimize gözdağı vermeliyiz böyle birşey yaparsan 1 dk yanında durmam gibisinden.erkek eşini çocuklarını kaybetme korkusunu yaşarsa kolay kolay buna cesaret edebileceğini sanmıyorum ama bazı kadınlar bu gözdağını eşlerine vermiyolar maalesef:umursamaz:

canım sanalda olsa 1 kere affettin tamam eşin dersini almalıymış almamış 2. hatta 3. ye yeltenmiş.daha da imkanı olsa aldatacak yapıda bir insanmış eşin.bilmiyorumkismile
daha öncede yazdım arkana bakmadan kurtul bu insandan yazık etme kendine:1no2:

Bütün erkekleri tanıyormusunda zan altında bırakıyorsun ? :enbuyukkk:

yasakkelime en güvenilir,başı önde yürüyen,çok saygılı,çok dürüst bi tanıdığım vardı.o bile karısını aldattı sanalda defalaca...şok oldum inanamadım...

Ya sanala da girme imkanı olan biri değilse ? Her erkek aldatıra katılmıyorum...Bazıları dışarda başka evde başkadır..Tamamen farklı kişilik gösterebilirler...Bu yüzden dışardan takip ettiğimiz birini tam olarak tanıyamayız...Yani çok dürüst,çok saygılı gibi görünen birinin ne olduğunu bilemeyiz...Diğer erkekleri bu örnek yüzünden de suçlayamayız..O zaman herşeyi baştan kabul edeceksek ne diye evleniyoruz,güveniyoruz...Her erkek demek çok büyük zan altında bırakmak demek...

bilmiyorumkismile

peki siz benim yerimde olsanız ne yapardınız ben artık sağlıklı düşünemiyorum cidden akşama kadar kanepede eşelenip durdum 2 gündür aynı yerde yatıyorum oturuyorum balkona dahi çıkmak istemiyorum
gelene kapımı dahi açmıyorum şu an normal değilim bu kadar üzülrken halaseviyorum ne yapmalıyım diyorum biliyorum normal değilim şu an saçmalıyorum bilmiyorumkismile mafoldumben

delikopter ben yazayım bari sana...bence planlamaya başla şimdiden hayatını arkadaşım...önce ekonomik olarak kendini sağlama al sonra da ruhsal olarak hazırla ardından vur tekmeyi bitsin gitsin...
ben 5 yıl önce henüz öğrenciyken evlenmiştim. başta çok mutlu olacağıma çok güvenilir, çok temiz birirsiyle hayatımı birleştirdiğime inanıyordum ama gel gelelim mutsuz oldum...üstelik ortada ne bir aldatma ne şiddet ne de benzer şeyler vardı...sadece yetmiyordu eşim bana sürekli gözüm arkadaşlarımın heyecanlı geçen hayatındaydı. kendi yaşamımı çok sıkıcı, geleceğimi ise karanlık görüyordum...ve hayatımın tamamını kurtarmak için kocamdan tamamen kurtulmak zorunda olduğuma karar verdim ve biraz skandallı da olsa başardım...ilk bir sene zor geçti...özellikle ekonomik olarak perişan oldum, bu boşanma ailemle de aramdaki bağları koparttı ama çok değil bir yıl içinde bana öyle kapılar açıldı ki herşey eskisinden çok çok iyi oldu...
sana gelecek olursak senin kocanı terk etmek için çok daha sağlam sebeplerin var,şunu unytma bu adam seni hayatının sonuna kadar boynuzlayacak ve mutsuz olacaksın...bence şimdiden kurtar paçanı git yeni bir hayat kur ve yeniden aşık ol!!!!!

Delikopter, kesinlikle Drindeniz'e katılıyorum.... Önce bir iş, sonra psikolog ve vur tekmeyi gitsin. Şu an sağlıklı düşünemediğini söylüyorsun, hatta önce psikolog olması daha mantıklı. Blki de şu an ki hislerini ayırt edemiyorsun....

Allah yardımcın olsun cnm. Ne oluyorda bizler çok severken bu hale gelebiliyoruz anlamıyorum. Eşim peşimden 10 yıl koştu. 9 aydır evliyiz güya beni çok seviyordu. Artık ailesinin dolduruşumu, kendi karakteri mi bilmem gözünde köpekten farkım yok. Düşün merdivenden düştüm adam umursamadı bile. Ben de babamın evindeyim artık tahamül edemiyorum. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

Merhaba arkadaşlar defalarca bu siteye eşimle yaşadığım probleri yazdım yeri geldi eşimin ailesi ile problemler yaşadım ben istenmeyen gelindim yaşım çok küçüktü liseyi yeni bitirimiştim eşim 29 yaşındaydı o dönemde çalışmıyorum meslek sahibi değilim diye hiç sevilmedim yüzüme vuruldu hep çalışmadığım evlendikten sonra ünv teyi kazandım örğün öğretimm ..çok şükür geçen sene eğitimimi tamamladım.bu süre zarfında eşimin tayini çıktı ben ailemle kaldım eşimin yanına ara ara gittim eşimin bu dönemde kızlarla görüştüğü msnleri buldum eşim bilgisayarlarına şifreler koydurttu şifreleri istedm msnlerini yüzüne vurdum bunlar için çoookkk dayak yedim gene sustum...
parası kalmadı eline kaç tl maaaş aldığını neyi nereye garcadığını asla söylemez gene parasızlıktan bana bağırdı çağırdı şidddet uyguladı..
özel yaşantısını arkadaşları ile çok çabuk paylaşan bir insan eşim sanki ben onun haylaz cocuguymusum gıbı arkadaslarına benı kotuledı durdu..
yok bana kıyafet almıs yok spor ayakkabı almıs borcu olmus..
eve alısverıs cok cok nadır yapar oda abur cubur kendı yıyecegı fındık fıstık ..temel ıhtıyacları almaz o evde vardı der markette kavga cıkarır artık markete bırlıkte gıtmıyoruz..
okurken tanıtım elemanlıgı bıle yaptım super marketlerde yatan paralarımı alıp güzelceee harcadıı...
uzun uzun bir süredir ihtiyaclarımı kendim alıyorum ıstesem kıyametı koparır zaten..
bir yıl olacak ısten yorgun argın gelıyorum ben bır koltukta yatmıs uyuya kalmıs oluyorum iki yabancıyız artık ama eve gelıyorum kapıdan ıcerı bagırıs cagrıs kopuyor evde her ısı ben yapıyorum lar ucusuyor bana ezıyet ederken ben dayak yerken aldatılırken uc kurusu para bana cok gorulurken calısımıs oldugum halde elımden maaasımın yarısı alınırken onun maaasından bır tl ben goremezken ben gene gene haksızım onun gozunde...
artık yoruldum e be kardesım sen delımısın ne cektın bu adamı dersenız ben aılemın rızasını alamdan evlendıgım ıcın babamın ablası ve annesıne duskunlugunu bılduıgım babamın aılesının soylemlerı ıle benı bunaltacagını bıldıgım ıcın esımle aynı ev de ıkı yabancı gbı olmayı yasamayı sectımmm
cunku esım ben okurken tayın dolaysııyla gıtmıstı farklı bır ıle ben aılemle kalırken cok bunalmıs tım gerek ıstedıgım gıbı banyo bıle yapamamam vs vsss...
Ama artık buyudumm tek ıstedıgım sey huzur sıkıntım mı var basımı yasladıgımda guven duyacagım bır omuzz maddı manevı bır beklentım yok esımden aslında
ama artık tukendımmm tukendıkkkk
esım benı maaas gunu arıyıp maaass aldın mı almadıysan muhatap olma benle dıyecek bır seyıde ..sonra saka yapmıstım dıye gulebılıyor:)
artık yoruldum ve babama konuyu actım aılem tama ayrıl calsııtgın ılde bul kendıen kalacak bır yer dedıler buna ragmen artık alıkanlık mı desem bosanmıs olmanın bunalımı mı desem durdum olece yasadıgı m hayata gerıden bakıyorumm kendıme acıyorum sadece ..
iki yabancı gıbıyız etlısıne sutlusune karısmıyorum aynı evı paylasan anlasamayan unv oğrencılerı gıbıyız artık..
korkuyorum yenı bır hayat kurmanın zorlugundan bızım oplulumuzuun su bosanmıs sımgesını beynıne kazımıs olmasından ;olur ısten ayrılırsam aılemle nasıl yasarım o bunalımlı hayata nasıl gerı donerım onu bır yandan dusunuyorum aılem tabıkı benı sevıyor tek cocuk olmam ve bosanmıs olmam uzerıme dusmelerıne sebeb her zamnnnnnnnnnnn...korkuyorum arkadaslar bır destege fıre ıhtyıacım var zaman cok kısaaa ve ben artık ıcımden gelen ses le soyluorum kendım ıcın az da olsa yasamak gunlerce bos bır evde kendımı sınlemek ıstıyorum bosanan arkadalar sızce b akadar zor mu bosanmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…