- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi animamundi
-
ben de canım bulamıyorum hangi sıfatı takacağımı hepsine
anladım canım hayırlı yolculuklar
en adisi şüphesiz kocam
sonra diğerleri
aslında şüphelendiğim çok daha başka şeyler var
belki de aracı kadınla da ilişkisi vardı paravan olarak da beni arayan kadını kullandılar bi süre vs.
dilekçemi verdim bugün umarım en kısa zamanda biter bu iş
eşim boşanmaya yanaşmıyor
çekişmeli olacak davamız
kardeşim avukat.
kanıtlar beni arayan kadındaymış çünkü ispatım var dedi dün sanırım fotoğraf falan var elinde
söyledim dedim ki mahkemede adını vereceğim kanıtları getireceksin yoksa polis zoruyla bile aldırtabilirler seni dedim
tamam dedi
zaten dilekçemde de adı ve telefonu verildi
soğukkanlı mıyım bilmiyorum
üzgün değilim sadece kızgınım
ailem destek oluyor sonuna kadar
en önemli şansım bu benim sanırım
duyunca şaşırdım öfkelendim kadına hakaret ettim vs.
eşimi eve çağırdım yüzü bembeyaz eve geldi
aileme haber verdim
aslında dün çok da soğukkanlı değildim
ailem, aracı kadının kocası vs. hepsini haberdar ettim
anlayacağın olayların boyutu aştı epey
sanırım artık kontrolümden çıktığı için ve karar verdiğim için rahatım bugün
düşünmek istemiyorum ne yapmışlar ne etmişler,kadını merak bile etmiyorum
bir kere midem bulanmayagörsün benim böyle oluyor sonucu
eşimin beni tanıması gerekirdi
böyle olacağını bilmesi gerekirdi
ama o da şu an bu kararlılığım karşısında şokta sanırım
annem bile şaşkınlıkla bakıyo bana
sanırım hayatımın hiçbir döneminde bu kadar emin ve rahat olmadım
şaşırıyorum şu an tabii
benneyaptımkiaynı şekilde bende ayrılma kararı verdim dün biz zaten bi kaç kez kıyıdan geri döndük ama bi türlü olmadı eskisi gibi olamıyo işte ama lanet olsun ki seviyorum bu kadar üzülürkende nasıl seviyorum diyorum bazen kendimden nefret ediyorum bilmiyorum napacam 2 gündür uykularım sapıttı kapadım kendimi eve hiçbişey yapmak istemiyorum çok zor bi karar bu ya bu arada 25 yaşındayım çocuğum falann yok en azından
bi şeklide çalışırımkendime bakarım diyorum kira derdim yok evim var çok şükür
iş güç veya para değil derdm bunları sorun etmiyorum tek derdim o kadar çok alışmışımki ona 3.5 yıllık evliyim o olmadan nasıl kalıcam bu evde onsuz napacam ne yemek yiyorum ne bi şey tek başımayken yatağıma gidipyatamıyorum tv karşısında salonda yatıyorum yatamıyorum orda o olmadan elime attığımda o boşluk beni deli ediyoo sesini gülşünü görmedn ne kadar yaşayabilirim çok sevdim çünkü bütün sülalemi ters teptim onun için ikna ettim sonunda ama buraya kadar gelebildik anca bunları düşününce çıldırıyorum
ama ihanetleri hakaretleri yaşattıkları nı düşününcede çıldırıyorum iğrenç bi psikolojinin içindeyimmm offf allahım bıktımya insan olduğuma pişman oldum resmen bugün yarın avukata gidicez bakalım ne olacak 2 hafta önce gittik dilekçeyi verdik ama akşamına barıştık ufak bisorundan dolayı dilekçeye tarih atılmamıştı öle kalmıştı bakalım şimdine olacak allahım yardımet lütfennnnnnnnnnnnnnnnn ruh hastası olduğumu düşünüyorum artık hem sev hem ayrıl hatta ayrılama nasıl vericem tam kararı bilmiyorum bu sorunlarda bitmeyecek ömür boyu çekmelimiyim sevgisinden dolayı ne yapayımmmeyvahedigeldismile senağlama Çok üzgünüm çoook
arkadaşlar inanınki aldatmayan erkek yoktur..genci,yaşlısı.mesleği ne olursa olsun hepsi aldatıyor.gerçekte yapamayanlarda sanalda aldatıyor haberiniz olsun....
evet bir değil 3 kişi oldu aramızda ama hiçbiriyle birebir bi yakınlaşma olmadı hemen farkettim benimm kocam bi halt yemeye çalışıp beceremeyenlerden hemen farkettim 2 si sanaldı ama biri işyerinden dul bi bayan çocuğu falan vardı 1 haftalık bi tanışma sadece ama oldu sonuçlta güven falan kalmadı bi daha hep dedim boşan diye kendime ama yeni bi hayat düşüncesi hep korkuttu beni bu sefer bitsin istiyoorum artık biraz güç ve sabır lazım umarım geri dönmem bu kez nefret ediyorum kendiğmden her seferinde çünkü bu kez bitecek bitmeli
arkadaşlar inanınki aldatmayan erkek yoktur..genci,yaşlısı.mesleği ne olursa olsun hepsi aldatıyor.gerçekte yapamayanlarda sanalda aldatıyor haberiniz olsun....
Bütün erkekleri tanıyormusunda zan altında bırakıyorsun ? :enbuyukkk:
yasakkelime en güvenilir,başı önde yürüyen,çok saygılı,çok dürüst bi tanıdığım vardı.o bile karısını aldattı sanalda defalaca...şok oldum inanamadım...
yasakkelime en güvenilir,başı önde yürüyen,çok saygılı,çok dürüst bi tanıdığım vardı.o bile karısını aldattı sanalda defalaca...şok oldum inanamadım...
Ya sanala da girme imkanı olan biri değilse ? Her erkek aldatıra katılmıyorum...Bazıları dışarda başka evde başkadır..Tamamen farklı kişilik gösterebilirler...Bu yüzden dışardan takip ettiğimiz birini tam olarak tanıyamayız...Yani çok dürüst,çok saygılı gibi görünen birinin ne olduğunu bilemeyiz...Diğer erkekleri bu örnek yüzünden de suçlayamayız..O zaman herşeyi baştan kabul edeceksek ne diye evleniyoruz,güveniyoruz...Her erkek demek çok büyük zan altında bırakmak demek...
asıl öylelerinden korkçan
Allah yardımcın olsun cnm. Ne oluyorda bizler çok severken bu hale gelebiliyoruz anlamıyorum. Eşim peşimden 10 yıl koştu. 9 aydır evliyiz güya beni çok seviyordu. Artık ailesinin dolduruşumu, kendi karakteri mi bilmem gözünde köpekten farkım yok. Düşün merdivenden düştüm adam umursamadı bile. Ben de babamın evindeyim artık tahamül edemiyorum. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.canımcım çok teşekkür ederim..sizlerin desteğini almak gerçekten çok güzel..çünkü bu dönemde beni hiç anlayan yok..gerçekten yok :1no2: beklemedeyim..ama bi dahaki patlamada arkama bile bakmicam artık..sinir krizi geçirdim bi akşam..eşim olacak şahsiyet ise öylece karşımda durdu..hayatımda hiç bi artısı yok bu insanın..artık benden aldığı bişeylerde yok..ben artık onun için hiç bi fedakarlık yapmıyorum..aslaa...sadece kendim ve oğlum için varım..anladım ki..insan gerçekten yapayalnızmış senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?