- Konu Sahibi animamundi
-
bosananlar kervanına henuz katılmadım ama bende cok yaklastım sona.bnm hıkayemde herkesın hıkayesı gıbı uzun tabı burada bı cok seyı yazamayız yasadıklarımızı sıgdıramayız.su anda evlıyım bır bucuk yıl oldu evlenelı henuz cocuk yok bunun ıcın esımden yana bı caba da yok sadece sozde ıstıo hepsı bu.neyse herseyde var bı hayır cocuk olsaydı bı ucuncu kısıyıde mutsuz etmıs olcktıl.Rabbım korudu.bızde sıddet de var hakaretde var baskalarının yanında bnı rencıde edebılıo cok basıt seyler yuzunden kalbımı kırıo sureklı bn senın kocanım bana ıtaat et bana tabii ol gıbı kelımeler kullanıo ben erkegım bnm yanımda sen konusma dıo Allah ım bıktım bıktım ve bnim annem su anda onunla konusmuo annemi bıle cıgırdan cıkardı cunku annemın yanında bana ıftıra atar tarzda konustu sonrada annemın soylemedıgı bısyı annemın yanında utanmadan annem soylemıs gıbı konustu bn ailemın ıstedıgı uygun gordugu bırıyle evlendım genıs bı mutluluk olsun aılece mutlu olalım ben mutlu olıyım aılemde sevınsın dıe evlendım sevdıgım baska bırını bı tarafa attım aılem ıstemıo dıe arkama bıle bakmadım bole mı olması lazımdıbana erkeklık taslamasından evde bana basit bırıymısım aptalmısım gıbı davranmasından cok sıkıldım calısmıorumda bunaladımmmm.bı defa bosanma davası acmıstım aralık 11 de durusma vardı o ara duzeldık gıtmedık durusmaya uc gun sonra patlak verdı yıne kavga gurultu basladı bende gıttım davayı yenılettım ne olur ne olmaz dıe.idare mı etmelıyım cekıp de gıtmelımıyım hayatım mahfoldu hep mutsuzum yuzum gozum kendınde deıl artık kendıme olan o yuzde yuzluk guven artık sıfıra ındi insanlara olan guvenımde fazlasyla tukendı hayat bana bı kustu tam kustu gulmuo artık ama kendıme az once bı slogan buldum HAYAT SANA GULMUORSA GIDIKLA GÜLSÜN evet sacma olabaılır ama guldurmek ıstıorum sansımın donmesını ıstıorum bunun ıcın cok dua edıorum en basta fakat bende herkes gıbı bosanmaya cesaret edemıorum annemden yana bı sıkıntım yok kollarını acar bana babacım zaten yok sadece etraf ne der korkusu ve bıdaha hıc evlenmeme deılde cocuk sahıbı olamama korkusu var ıcımde eşime gelınce ayrılıorum desem gelmez peşimden daha once tecrubeyle sabıt.onun ıcın ben varsamda olur ben yoksamda olur silik bırıyım ona gore cunku hep gıdersn gıt dıyebılıo.hatta bugun en son bıo kac kere kendı yegenının yanında rencıde ettı beni bende odaya gectım dedımkı sakın bana yaklasma cocuk fılan ıstemıorum ben kararımı verdım dedım kararını verdıysen bır an once uygula dedı o da sımdı bu ne bana bunu sınırle mı soyledı yoksa gercekten fazlasıyla silik miyim ona göre ben ne yapmalıyımkı gururum yerlerde hep yoksa evlenınce bole mı oluo karmakarısıgım karmakarısık
Merhaba ben de su an ayni durumdayim. Bosanmak istiyorum evlendigimden beri mutsuz ve sorunlu bi evliligimiz var artik biktim. Ama bi yandan da daha kotu olmasindan korkuyorum surec beni urkutuyo. Siz bosandiniz mi acaba. Nasil oldu bosanma asamasi. Tesekkurler..bende artık boşanıyorum ev aramaya başladım bile.1yıl kadar sıkıntı çekicem ama düzelirim zamanla.tekrar evlenmeyi düşünüyorum hatta mahkeme hemen biter bitmez bile evlenirim kafama uygun biri olursa.tek derdim davadan eşimin haberi yok ve bana çok sıkıntı yaşatacak biliyorum ama avukatta kanunlar daha çok kadının yanında diyo.merak ettiğim tek taraflı dava açan çocuksuz ve çalışan birileri varmı aranızd a en kısa sürede nasıl biter bu iş psikolojim bozulmadan?bide 2.evlilik yapanlar ve mutlu olanlarınız varmı?
tabiki boşanma aşaması çok zor ne kadar hazırım desende ruhsal olarak yıpranıyosun. beyin olarak hazırsın ama bu duygusal olarak zor. dilekçeyi mahkemeye verdim ort. 3-4ay sonrasına gün aldım karşı tarafta kabul etti ve bitti. eğer kararlıysanız ürkmeyin sonuçta bi kere geldik bu hayata mutlu olmaya hakkımız var. benim artılarım çocuk yok ve çalışıyorum kararı vermem de bunlar etkili oldu. ama şartlarım uygun olmasaydı yapamazdım sanırım. msjı yeni okudum arada bakıyorum. siz naptınız?Allah herkesin yardımcısı olsunMerhaba ben de su an ayni durumdayim. Bosanmak istiyorum evlendigimden beri mutsuz ve sorunlu bi evliligimiz var artik biktim. Ama bi yandan da daha kotu olmasindan korkuyorum surec beni urkutuyo. Siz bosandiniz mi acaba. Nasil oldu bosanma asamasi. Tesekkurler..
arkadaşlar, ben de yakında aranıza katılıyorum.. 21 temmuzda ilk duruşma var.. ve sanırım bitecek.bu kararı vermem çok uzun zamanımı aldı.. 15 yıldan sonra çok canım yanıyor.. nefes alamıyorum.. korkuyorum.. sanki birden herşeyin sonu gelmiş gibi.. kafam okadar karışıkki.. hiçbukadar zor olacağını tahmin etmemiştim.. ama çocukların elbiselerini ayırıken (büyük oğlum babasında kalaak) içime düşen ateş yakıp kavuruyor bütün dünyamı.. yutkunamıyorumn. nefes alamıyorum.. biliyorum bakamıyacak ve bana verecek.. zaten bu fikre güvenip TAMAM sende kalsın dedim ama.. CANIM YANIYOOOOOOOOOOOOR.. nasıl dayanıcam buna ben.. geçicekmi bu acı.... korkuyorum.. DÖNSEM... döndüğüme pişman olmaktan korkuyorum.. dönmesem... DÖNMEDİĞİME PİŞMAN OLMAKTAN KORKUYORUM.. ASLINDA NE YAPMAK SİTEDİĞİMİ,, (dönmek istemediğimi) BİLİYOrUM.. yümüyo.. olmuyo.. BİŞEYLER EKSİK.. tamalayamıyorum.. bu şekilde ruh gibi yaşamaktansa pişman olmak daha mı güzelki.. bilmiyorum bilmiyoruuuuuuuuuuuuuuuuum..................
HAYATIMDA İLK KEZ DİZLERİMİN ÜSTÜNE OTURUP BAĞIRA BAĞIRA AĞLADIM... AMA GÖZYAŞLARIM İÇİMDEKİ ATEŞİ SÖNDÜRMEDİ.. HER DAMLASINDA DAHA DA CANIM YANDI.. NAPCAM BEN YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....
uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuun bir uykuya dalsam ve içimdeki acının biteceği güne kadar uyanmasam nolur..
keşke bukadar yalvarmasaydı" yapma.. beni bıraqkma.. sensiz yapamam diye." arkandan sana muhtaç birini bırakmak daha da zorlaştıryor..
içimde kocaman bir boşluk var arkadaşlar.. nezaman geçer bilen varmı..
ya da geçermi.. nolur benimle paylaşın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?