Boşananlar Kulübü...

hala inanamıyorumki o gece öyle olmasına sakinliğim ondan belki... olayın ertesi günü zaten pişmanlıkları ona buna aratmaları intihar girişimleri vsss gözümde okadar küçüldüki çünkü ogece olan hiç bişeyin benim adıma hiç bi mantığı yoktu iğreniyorum ya neyse konuşmaylımsenağlama

Evet evet başka şeylerden konuşalım..fotoğraflarını çok beğendim mesela alkisalkisalkis

keşek erkekleri yontamak diye bişey olsa eminim canım o adamın kafasınada dank edicek de inşallah iş işten geçmez

Onun kafasına dank etmesi..kısaca o ve onunla bağlantılı hiçbirşey umrumda değilde...çocuğun aklı başına geldiğinde onda kötü bir izi olacak mı..İşte o beni üzüyor.Benim hatamın cezasını ne kadar çekecek??? :1no2:

Onun kafasına dank etmesi..kısaca o ve onunla bağlantılı hiçbirşey umrumda değilde...çocuğun aklı başına geldiğinde onda kötü bir izi olacak mı..İşte o beni üzüyor.Benim hatamın cezasını ne kadar çekecek??? :1no2:

belki değişir ozmaana kadarçkzın senin gibi annişi olduğu için çok şanslı şimdiden bile çok düşüncelisin canım ya :nazar: üzme kendini bunun için zaman göstericek herşeyi...

li canım nasılsın evde pcin varmı

iki tane varkaydirigubbakcemile3 biri tüplü photoshop için diğeri laptop boşanma aşamasındayım annemle(vefat etti) oturduğumuz eve geçtim tam düzeni otuturmadım tembelim biraz tek yaşıyorum (teyzem kuzenlerim dayım arkadşalrım saolsun tek bırakmıyorlar ama) ama bağlantım yok üşünmesem haledicemde fırsat yok keşke 2 ben olsam biri evle ilgili işleriyapsa diğeri işte harikalar yartsa kaydirigubbakcemile3

iki tane varkaydirigubbakcemile3 biri tüplü photoshop için diğeri laptop boşanma aşamasındayım annemle(vefat etti) oturduğumuz eve geçtim tam düzeni otuturmadım tembelim biraz tek yaşıyorum (teyzem kuzenlerim dayım arkadşalrım saolsun tek bırakmıyorlar ama) ama bağlantım yok üşünmesem haledicemde fırsat yok keşke 2 ben olsam biri evle ilgili işleriyapsa diğeri işte harikalar yartsa kaydirigubbakcemile3

canım benim ya, baban hayattamı pekki soruyorum ama yanlış anlama sakın

Boşanmamaya diretmesi de çok yıpratıcı...Birden olsa bitse senin için daha iyi olurdu...

benim tek iyi tarafım hemen herşey bitti 15 gün içinde diretecekti ama ben o dönme hastaneydim çok rahatsızdım,evlendikten sonra hasta olduğumu ispatlayıp tazmınat davası açacağımızı söylemişti avukat eğer boşanmazsa tabi oda hemen kabul etti ilk mahkemede bitti yanlış hatırlamıyorsam ocaktaydı mahkeme temyiz felan bekletme süresi oluyorya nisan ayında kimliğime kavuşmuştum,alah gönlünüze göre versin hepinizin

Benimki de aşağı yukarı öyle oldu.Sen istediğini yap boşanmayacağım dedi.Bu seven bir eşin çabası değil tabi tamamen yüzsüzlüktü.Hani sen kimsin beni boşuyorsun olayı.Avukatım eğer biran evvel anlaşmazsan tazminat davası açacağım şahitlerim herşeyim hazır deyince hemen imzaladı.Birdenbire aşkıda sevgiside geçiverdi...

Aslında boşanma sebeplerimiz farklı görünsede aslında aynı..erkeklerin sevme ve benimseme şekilleri çok farklı..çok sevdiklerini söylerler ama düşmanının bile yapamayacağı yaralar açarlar...Seninki de seni çok seviyordu benim ki de...ama kendince...bunlar sevmek değildi ki...

sana katılıyorum seven insan sevdiğine kıyamaz ki... ben çok sakarım mesela ufacık canım yansa o benden beter oulrdu ama ogün olanalr herşeyi sildi attı kabulenemiyorum çok emek vermiştim... hayırlısı d diyorum. erkekler evlenince artık kendi malı gibi görüyor abzürd bişeyi kafasındayazıp oynabiliyor kırıyor üzüyor iş işten geçincede tutuşuyor.

Ben derdim hep eski eşim için nasıl bu kadar uzun süre küs kalabiliyor ufacık birşeyden diye..meğer benimki de kendi kendine yazıp sürekli kendini şişirdiği için taze tutuyormuş öfkesini...derdi işte demek seni şu kişi aradı sen eskiyi özledin o yüzden bana böyle dedin..vs...halbuki ben ona ve evime o kadar bağlıydım ki..yani benim için böyle birşey düşünmesi bile çok abzürddü ki,başkasının dolduruşuyla yuvasını tehlikeye atacak kadar da salak görüyordu demek ki..Çok tehlikelidir bu kendi kendine yazıp oynamalar...direk bir ruh durum bozukluğu...

Back
X