• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan kadınlardan tavsiye

2.eşiniz taciz mi etti kızınızı?Yoksa 2.eşiniz istemedi mi?Yaşınız da küçük değil.Önceki konularınızı okudum.Artık sorumluluklarınızın farkına varıp,2.eşinizden boşanıp tekrar başka bir adamın peşinden gitmeseniz.Bir iş bulup,çalışıp kızınıza sahip çıksanız keşke.
Ailenizin evine dönmek için yol paranız bile yokmuş.Kendinizi bir erkeğin vicdanina bu kadar bırakmasanız keşke.Hayatınızın ipleriniz elinize alsanız.O kocadan bu kocaya savrulmasanız.Ama ben sizin bu adamdan boşanacağınızı sanmıyorum.Ancak eşiniz boşanmak isterse gönderir sizi.
Hyr taciz etmedi. Başka bilmediniz konular var ikinci eşimle alakasız. Başka bi adamın peşinden değil gtmek. Başka bi adama bı gram güvencem yok. Erkeklerden tiksindim öyle solim.suanki amacımda kimseye muhtaç olmadan kendi ayaklarım üstünde durmak. Brz geç olsada basarcam ins bunu. Rabbim hayırlı kapılar açsın ins.persembe günü mahkememiz var. Bosancaz ve ben en kısa zmnda gtcem. Tabiki beni dımdızlak yollaması için böle narsist birinin brz suyuna gtmem gerek. Yoksa bnde biliorum cantami alıp cikmayi. Fevri davranirsam bn zararlı cikicam. En azından eşyalarımı alabiliyim . Para pul istemiorum yeterki beni sorunsuz yollasin

Boşver son an’a kadar sorun çıkarmasın , he de gel . Sonunda kurtuluşun var. Ters gitsen sorun çıkartır bunların damarlarından narsistlik akıyor
Beni okdr ii anliosunuzki. Burda çoğu kişi yargılamadan yorum yapmio. Ne yaşadığımı bn biliorum. Hatalarıminda farkindayim. Geçde olsa busefer kararlıyım. Keşke buradaki kadinlarda sizin gbi olsa . Bitmiş psikolojimi daha fazla aşağı çekmek yerine destek olsalar.saolun yorumlarınız için🙏😔

Boşanan kadınlardan tavsiye istemişsiniz ya bu sitede bir sürü boşanan kadın var.Hiç birinin evladını bırakıp,başka bir adama gittiğini okumadım.Tavsiye istiyorsunuz ya kızınızı bırakmayın hiç kimse için!
Bitmiş psikoloji derken?Kendi tercihiniz.Kaç kere şiddet görüp,aldatılıp gitmemişsiniz.Şimdi 3-5 parça eşyayı almak için mi bu tantana?

Beni okdr ii anliosunuzki. Burda çoğu kişi yargılamadan yorum yapmio. Ne yaşadığımı bn biliorum. Hatalarıminda farkindayim. Geçde olsa busefer kararlıyım. Keşke buradaki kadinlarda sizin gbi olsa . Bitmiş psikolojimi daha fazla aşağı çekmek yerine destek olsalar.saolun yorumlarınız için🙏😔
Kendinizi aşağıya çeken sizsiniz.Ne gibi bir destek istiyorsunuz?
Canım iyi yapmişşınız.Bekle adamı sinirlendirme.Şiddet gösterse bile huyuna git.Eşyalarını al git.Eşyalar çok önemli mi demeliyim?
Size ilk şiddet uyguladığında darp raporu alıp,uzaklaştırma çıkarsaydınız.Aldattığı yazışmaları toplayıp boşanma ve nafaka davası açsaydınız.Ama siz adamin düzelmesini beklediniz!

Kendinizi aşağıya çeken sizsiniz.Ne gibi bir destek istiyorsunuz?
Canım iyi yapmişşınız.Bekle adamı sinirlendirme.Şiddet gösterse bile huyuna git.Eşyalarını al git.Eşyalar çok önemli mi demeliyim?
Size ilk şiddet uyguladığında darp raporu alıp,uzaklaştırma çıkarsaydınız.Aldattığı yazışmaları toplayıp boşanma ve nafaka davası açsaydınız.Ama siz adamin düzelmesini beklediniz!
Yok cnm düzelmesini beklemedim. Sizden akıl değil tavsiye istedm. Akıla ihtiyacım yok şükür. Yargılayıp kiniycaksaniz başka konulara yorum yapın bana değil. Zira sizin gbiler çok burda. Napmam gerektgini neleri neden yapmadigimi bn biliorum. Sizin önyargilariniza bunları anlatıp kendimi yoramam. Uzaktan davulun sesi hoş gelir derler. Kendimi.asagi ben çektim evet biliorum brzda siz çekin böyle kötü yorumlarinizla. Kadın kadının düşmanıdır derler doğru demişler. Yahu burda böyle bnm gbi bı konu açsa ben belki bilmediğim bisiler yaşadı diyip nolursa olsun Kirmam. Sadece yaptgnz yanlış ama olsun geç değil . İnş bundan sonra ders aldınız ve bu hataları yapmicaksiniz falan derim. Sırf sizin gbiler yuzundende bir daha asla burda konu acmicam. Açtığımda pişman oldum. Ama aslada böle naçar birine gidip sen şöylesin böylesin demem. Lütfen bidaha bana yorum yapmayın.

Boşanan kadınlardan tavsiye istemişsiniz ya bu sitede bir sürü boşanan kadın var.Hiç birinin evladını bırakıp,başka bir adama gittiğini okumadım.Tavsiye istiyorsunuz ya kızınızı bırakmayın hiç kimse için!
Bitmiş psikoloji derken?Kendi tercihiniz.Kaç kere şiddet görüp,aldatılıp gitmemişsiniz.Şimdi 3-5 parça eşyayı almak için mi bu tantana?
Yahu bn koca için bırakmadım çocuğumu başıma başka olaylar geldi anlatamiorum hala konusuosunuz. Sizene. Bn cokmu merakliydim çocuğumu bırakmaya? Bıraktıktan sonra bn hergun ağlarken yanimdamiydiniz? Allah aşkına bı insanın hayatini tamamen bilmeden. O insanın yaşadıklarını yaşamadan böle bencil yorumlar yapmayın. Buraya ikinci veya üçüncü konu acışım. Sizin gbiler yüzünden bin pişman oldum. Maalesef site kuralları konu sildirmio. Sizde böle boş yorumlara devam edin diye sanırım.

Sizin tek düşmanınız var.O da kendiniz.Başka düşmana gerek yok.Bencil olan sizsiniz bu arada ben değilim.Size yorum yapıp kendimi yorduğuma değmez zaten..
Evt oyuzden kendime olan düşmanlığını bitirip yoluma bakcam ama sayenizde insanı kendinden sogutursunuz. Sonrada bn naptimki sadece hatalarını lap lap die suratina vurdum dersiniz. Psikiyatriyede sizin gbi negatif insanların saçtığı enerjiden dolayı pasif kalan , enerjisini emdiginiz insanlar gidio.bnm babamda sizin gbi. 30 yaşımda dışardan lise okudum die bu yaştan sonra katipmi Olcan diyen. İnsanı hayattan sogutan biri. İnş çocuklarınız varsa bı hata yaptığında. İi oldu hakettin diyip hatalarıyla yerden yere vurmazsiniz. Çünkü bn çocugumu fiziken biirakmis olsamda asla kendime yapılanı yapmadım.herzmn hersekilde yannda oldum. Ezik yetiştirildim ailem tarafından ama asla çocuğuma bunu yapmadım. Sizde çocuklarınızı böle her hatada aşşaglayan biri olarak yetistirmezsiniz ins.

Bnde etrafımda en yakışıklı erkek dahi olsa gözüm sadece eşimi goruyodu. Böle uyurken nefesini kokluyodum 😒
Benim çocuğum başka bir evde kalsa en son düşüneceğim şey bir erkeğin nefesini koklamak olurdu. Çocuğumu bende almaları için ölümü çiğnemeleri lazım.
2. Evliliğim. Sütten ağzı yanmış biri olarak gayet düşünüp, taşınıp bir evlilik yaptım. Ama velev ki bunla da boşansam heralde erkek sinek dahi yaklaştırmam yanıma. Erkekten bıktım. 43 yaşındayım, hayatımda hep bir erkek vardı. İnsanın evladı olunca zaten odak noktası evladı oluyor. Bütün sevgilerin önüne geçiyor. Çok şükür maddi olarakta çocuklarıma yetebilecek düzeydeyim. Karşımdaki bana huzur verdiği müddetçe hayatımda yer alabilir.

Benim çocuğum başka bir evde kalsa en son düşüneceğim şey bir erkeğin nefesini koklamak olurdu. Çocuğumu bende almaları için ölümü çiğnemeleri lazım.
2. Evliliğim. Sütten ağzı yanmış biri olarak gayet düşünüp, taşınıp bir evlilik yaptım. Ama velev ki bunla da boşansam heralde erkek sinek dahi yaklaştırmam yanıma. Erkekten bıktım. 43 yaşındayım, hayatımda hep bir erkek vardı. İnsanın evladı olunca zaten odak noktası evladı oluyor. Bütün sevgilerin önüne geçiyor. Çok şükür maddi olarakta çocuklarıma yetebilecek düzeydeyim. Karşımdaki bana huzur verdiği müddetçe hayatımda yer alabilir.
Yorumunuz için tskr ederim fakat ailemde babamın çocukluğumdan beri anneme bize gösterdiği fiziksel şiddet . Annemizin gözümüzün önünde yediği dayaklar. Ve daha anlatamadigim.bi çok şey. İlk evliligimde bu eziklik yüzünden kaçış oldu buda.oyle. babamız bizi hiç desteklemedi. Hep onlar yapamaz bunlardan bişi olmaz diye ezikledi. Enson kizkardesim bile sırf babamın yuzunden koşarak evlendi. Yani herkesin yaşadığı hayat aynı olmadığından sizin düşünceleriniz sizin hayatınıza göre normal..bnm maddi gücümde olmadığından hala babam tarafindan ezilen annemlerin yanına gtmek zorundayim.şoyle soliyim.ablam veya kizkardesim evliler onlar bile gelip bi iki saat zor dayaniolar babamla oturmaya. Bn bekarken 8 sene çalıştım babam hep maaşımizi.elimizden aldı. Ondan dolayı onca sene kazandığım bişi kalmadı.

Allah aşkına neden kendi hatalarınızı görmüyorsunuz?Bir sürü konu açmışsınız.Çok uyuyor,beni kıskanmıyor diye ilk eşinizden ayrılmışsınız.Tabi bu konuda şaibeli.İlk eşinizin arkadaşı size musallat olmuş.Siz bu musallat olan adamla iki,üç kere buluşup benden uzak durun demişsiniz.Evli barklı kadınsınız.Niye arayıp buluşuyorsunuz size musallat olan adamla?Telefondan engelleyin.Görüşmeyin.Sizin gece evinize girmiş adam.Sonra ne hikmetse hemen 2.eşinizle tanışmışsınız.O size musallat olan adamdan kurtarmış,siz de onunla evlenip,kızınızı annenizin başına atıp gitmişsiniz.Siz benim anneliğimi sorgulayacak son kişisiniz.Yahu insanlar kedisini atamıyor siz kızınızdan vazgeçmişsiniz iste.Demek ki doğurmakla anne olunmuyor.İkinci eşinizle bir sürü sorununuz varmiş.Sapık bir adam.Sizi kaç kere otobüse bindirip paket gibi annenizin evine yollamış.Sizi kitlemiş,şiddet uygulamiş siz hala seviyorum demişsiniz.Kaç kere konu açmışsınız.Herkes size ayrıl,kızını al yanına,iş bul çalış demiş.Hiç birini dinlememiş,sapık bir adamdan kopamamış,saplanıp kalmışsınız.Neredeyse yaşınız 36-40 arasında.Genç kız gibi aşk diye sapık bir adamin peşinden koşmuşsunuz.Gram kafanız çalışmıyor.Ne bekliyorsunuz?Herşeyi kendiniz ettiniz,kendiniz buldunuz.Bencilsiniz.Sadece kendi keyfinizi düşünüyorsunuz.Şimdi tüm hayatınızın hatasını bana kesemezsiniz.Sonra karşıma geçip beni bencillikle suçlayıp kendinizi temize çıkaramazsınız.Kızımı kendim gibi ezik yetiştirmedim demişsiniz ya.Kızınızı siz yetiştirmediniz.Anneniz baktı büyüttü siz erkek peşinde koşarken.Sürekli bilmediğiniz şeyler var deyip durmuşsunuz.Söyleyinde bilelim.Gerçi ne sebep olursa olsun kızınızı bırakıp gitmenizi haklı çıkarmıyor.Üstelik o sapık kocanızı hala eşyayı bahane ederek bırakmak istemiyorsunuz.Gururunuz bile yok.Kocanızın gittiği kadın yaşlı.Ondan bıkar bana döner diye beklemişsiniz.Bana da kadın kadının kurdu demişsiniz.Yiyorsa kocanızın metresine söyleyin bunları.Çoktan kapıyı çekip gitmeliydiniz.Kocanız sizi zerre kadar sevmiyor.Evde oturup koca parası yemek cazip gelmiş.Evlendikten sonra çalışmamış,o adamdan bu adama gidip durmuşsunuz.Kendinizden nefret ediyorum demişsiniz ya,bir kere de aynaya bakıp sorun kendinize.Ben nerede hata yaptım diye.Siz hiç ders almamişsınız hatalarınızdan.Hata üstüne hata yapmışsınız.Söyleyince hatalarınızı insanları suçluyorsunuz,olmadı ailenizi.Aileniz kötü olsaydı,kızınıza bakıp kol kanat germezlerdi.Hadi aileniz kötü.Ama sizin babanız yerine sapık kocanızı çekmek işinize geliyor.Sonra burada gelip;kocami boşucam canım,aynı evdeyiz dava görülene kadar,eşyalarım için sabrediyorum,huyuna gidiyorum,tavsiye istiom,hala seviom….yazmışsınız.Boşanacağınızı söylediğiniz sapık kocanızla hala aynı evde kalıp,sevişebiliyorsunuz.Milletten destek bekliyorsunuz,yargılamayın beni diyorsunuz.Zaten adam sizi istemiyor ki.Boşanan o,siz değilsiniz.Eşyalarınız kızınızdan daha önemli olmalı.Kızınızı bırakıyorsunuz ama eşyaları bırakamıyorsunuz.Neyse daha fazla yazmayacağım.Sizin hiç bir hatadan ders alacak kapasiteniz yok.Sapık kocanızla mutluluklar.

Ha bu arada tavsiye istiyorum demişsiniz ya;bir çok kere yazılmiş.Tekrar yazayım.Çıkıp gidin o evden.Boşanın.İş bulup,kızınızla ilgilenin.

Sinirden uyuyamadım geri geldim.İyi bir banı hakkettim.Ama yazdıklarım için pişman değilim.Önceki konularını okuyanlar anlayacaklardır..

Kesinlikle katılıyorum. Fazla ilgi alaka karşı tarafı havalara sokuyor. Bende dünyada yalnız eşim varmış gibi davranıp, herkes onun peşindeymiş gibi düşünüyordum. Aslında benim abartmammış.
Şuan eski bn değilim. Yaptıkları ve hicbisi olmamış gbi davranmasi artık bardağı tasirdi

Haftaya mahkememiz var. Affedemem. Çünkü herseferinde konuların üstünü kapatıp tekrr karsima çıktı. Hep aynı kadın ve kadın İst biz Muğla'dayiz. Uzak yani. Bnden once görüştüğü yaşli bı karı. Yine kapamaya çalıştı üstünü. Ama bn açığını koydum önüne kavga etti. Gidicem böle daha fazla yapamam. Burda sürekli uzulceme ailemle bikac ay üzülür unuturum ins
Kardeşimmcocugun yok anladığım kadarıyla boşan kurtul allah aşkına yarın hastalık sahibi olacaksın yazık degıl mı sana. Bıraz üzülürsün sonra hayatta hersey unutuluyor. Ben de aynı aşamalardan gecıyorum hem cocugum var ona rağmen boşandım zor evet zor oluyor. Ama geçecek allahın izniyle zaman sabır

Yorumunuz için tskr ederim fakat ailemde babamın çocukluğumdan beri anneme bize gösterdiği fiziksel şiddet . Annemizin gözümüzün önünde yediği dayaklar. Ve daha anlatamadigim.bi çok şey. İlk evliligimde bu eziklik yüzünden kaçış oldu buda.oyle. babamız bizi hiç desteklemedi. Hep onlar yapamaz bunlardan bişi olmaz diye ezikledi. Enson kizkardesim bile sırf babamın yuzunden koşarak evlendi. Yani herkesin yaşadığı hayat aynı olmadığından sizin düşünceleriniz sizin hayatınıza göre normal..bnm maddi gücümde olmadığından hala babam tarafindan ezilen annemlerin yanına gtmek zorundayim.şoyle soliyim.ablam veya kizkardesim evliler onlar bile gelip bi iki saat zor dayaniolar babamla oturmaya. Bn bekarken 8 sene çalıştım babam hep maaşımizi.elimizden aldı. Ondan dolayı onca sene kazandığım bişi kalmadı.
Annenle Aran nasıl ıdare et bıraz babanı el adamı cekmektense senın yerınde olsam çeker giderim anamın babamın yanına çocuğumla olurum çalışın bir yerde aılenıze destek olursunuz baktınız olmuyor kucuk bır ev tutarsınız.

Annenle Aran nasıl ıdare et bıraz babanı el adamı cekmektense senın yerınde olsam çeker giderim anamın babamın yanına çocuğumla olurum çalışın bir yerde aılenıze destek olursunuz baktınız olmuyor kucuk bır ev tutarsınız.

Aynen bnde öle dusunuorum artık hicbiside gözüm yok

Kardeşimmcocugun yok anladığım kadarıyla boşan kurtul allah aşkına yarın hastalık sahibi olacaksın yazık degıl mı sana. Bıraz üzülürsün sonra hayatta hersey unutuluyor. Ben de aynı aşamalardan gecıyorum hem cocugum var ona rağmen boşandım zor evet zor oluyor. Ama geçecek allahın izniyle zaman sabır
Aynen kardeşim bnde artık o süreci atlatıp ins bı işe girip hayatıma.bakicam.bana değer Verse zaten o kadına yazmazdi. Ve yakaladigimda irtibatı keserdi devam etmezdi

Annemle aram iyi oda bırak gel dio. Dava btsn gitmk jstiom hemen

Annemle aram iyi oda bırak gel dio. Dava btsn gitmk jstiom hemen
Bak ne güzel bir cocugun da bundan olur onu da heba etme gözünü seveyim ben de boşandım ıkı ay oldu döndüm annem babamın yanına aileden ötesi gayrısı yok çocuğumla beraberim dön kızına merhem ol o da sana merhem olacak başka kimseyi arama

Back