Allah aşkına neden kendi hatalarınızı görmüyorsunuz?Bir sürü konu açmışsınız.Çok uyuyor,beni kıskanmıyor diye ilk eşinizden ayrılmışsınız.Tabi bu konuda şaibeli.İlk eşinizin arkadaşı size musallat olmuş.Siz bu musallat olan adamla iki,üç kere buluşup benden uzak durun demişsiniz.Evli barklı kadınsınız.Niye arayıp buluşuyorsunuz size musallat olan adamla?Telefondan engelleyin.Görüşmeyin.Sizin gece evinize girmiş adam.Sonra ne hikmetse hemen 2.eşinizle tanışmışsınız.O size musallat olan adamdan kurtarmış,siz de onunla evlenip,kızınızı annenizin başına atıp gitmişsiniz.Siz benim anneliğimi sorgulayacak son kişisiniz.Yahu insanlar kedisini atamıyor siz kızınızdan vazgeçmişsiniz iste.Demek ki doğurmakla anne olunmuyor.İkinci eşinizle bir sürü sorununuz varmiş.Sapık bir adam.Sizi kaç kere otobüse bindirip paket gibi annenizin evine yollamış.Sizi kitlemiş,şiddet uygulamiş siz hala seviyorum demişsiniz.Kaç kere konu açmışsınız.Herkes size ayrıl,kızını al yanına,iş bul çalış demiş.Hiç birini dinlememiş,sapık bir adamdan kopamamış,saplanıp kalmışsınız.Neredeyse yaşınız 36-40 arasında.Genç kız gibi aşk diye sapık bir adamin peşinden koşmuşsunuz.Gram kafanız çalışmıyor.Ne bekliyorsunuz?Herşeyi kendiniz ettiniz,kendiniz buldunuz.Bencilsiniz.Sadece kendi keyfinizi düşünüyorsunuz.Şimdi tüm hayatınızın hatasını bana kesemezsiniz.Sonra karşıma geçip beni bencillikle suçlayıp kendinizi temize çıkaramazsınız.Kızımı kendim gibi ezik yetiştirmedim demişsiniz ya.Kızınızı siz yetiştirmediniz.Anneniz baktı büyüttü siz erkek peşinde koşarken.Sürekli bilmediğiniz şeyler var deyip durmuşsunuz.Söyleyinde bilelim.Gerçi ne sebep olursa olsun kızınızı bırakıp gitmenizi haklı çıkarmıyor.Üstelik o sapık kocanızı hala eşyayı bahane ederek bırakmak istemiyorsunuz.Gururunuz bile yok.Kocanızın gittiği kadın yaşlı.Ondan bıkar bana döner diye beklemişsiniz.Bana da kadın kadının kurdu demişsiniz.Yiyorsa kocanızın metresine söyleyin bunları.Çoktan kapıyı çekip gitmeliydiniz.Kocanız sizi zerre kadar sevmiyor.Evde oturup koca parası yemek cazip gelmiş.Evlendikten sonra çalışmamış,o adamdan bu adama gidip durmuşsunuz.Kendinizden nefret ediyorum demişsiniz ya,bir kere de aynaya bakıp sorun kendinize.Ben nerede hata yaptım diye.Siz hiç ders almamişsınız hatalarınızdan.Hata üstüne hata yapmışsınız.Söyleyince hatalarınızı insanları suçluyorsunuz,olmadı ailenizi.Aileniz kötü olsaydı,kızınıza bakıp kol kanat germezlerdi.Hadi aileniz kötü.Ama sizin babanız yerine sapık kocanızı çekmek işinize geliyor.Sonra burada gelip;kocami boşucam canım,aynı evdeyiz dava görülene kadar,eşyalarım için sabrediyorum,huyuna gidiyorum,tavsiye istiom,hala seviom….yazmışsınız.Boşanacağınızı söylediğiniz sapık kocanızla hala aynı evde kalıp,sevişebiliyorsunuz.Milletten destek bekliyorsunuz,yargılamayın beni diyorsunuz.Zaten adam sizi istemiyor ki.Boşanan o,siz değilsiniz.Eşyalarınız kızınızdan daha önemli olmalı.Kızınızı bırakıyorsunuz ama eşyaları bırakamıyorsunuz.Neyse daha fazla yazmayacağım.Sizin hiç bir hatadan ders alacak kapasiteniz yok.Sapık kocanızla mutluluklar.
Ha bu arada tavsiye istiyorum demişsiniz ya;bir çok kere yazılmiş.Tekrar yazayım.Çıkıp gidin o evden.Boşanın.İş bulup,kızınızla ilgilenin.
Sinirden uyuyamadım geri geldim.İyi bir banı hakkettim.Ama yazdıklarım için pişman değilim.Önceki konularını okuyanlar anlayacaklardır..