boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

ben de çalışıyorum hakime bırakırsan 300den fazla baglamıyor.bu devirde çocugu bir doktora götüreyim desen zaten muayne ilaç 150 gidiyor.300 tl kesinlikle yetmiyor.hayır anlamadıgım sanki biz yiyoruz o parayı benim eski eş kişiside veriyorumya yetmiyormu diyor sanki ben yiyorum ya cıldırmalık tam.
300 tl nedir ki ? Çıkıp çocuğa bir iki birşey alsan ,mama bez alsan en az 500 gider .cocugun gelişimi içim gereken oyuncak vs saymıyorum bile .

Benim aylık giderim şuanda çocuğa 1100/1300 tl arası
400+esyalara anlaştık sözde.kurtulduğuma sevinmek istiyorum.onla yangindan mal kaçırır gibi benle evlenmisti bi hata oldu simdi ikincisini yapmak icin 4 nala gidiyor.tabi kadinlarda acmis kollarını ya buna

Günaydın kızlar, dün iyiydim ama yorgundum. Eve gitmem zaten 8 e doğruydu yolum çok uzun, yorulmuşum, eve gider gitmez masaya oturduk annemlerle hemen kavgaya başladılar. Mesele de şişede zeytinyağı mı varmış Ayçiçek mi? O kadar kırıldım ve gerildim ki ne oluyor size dedim, dakka 1 gol 1, daha ilk akşamımız beraber, bu kadar mı istemiyorsunuz, kavganızı ben yokken yapın dedim. Tüm moralim sıfırlandı, adeta çöktüm. Ben zaten huzursuzluktan kaçmışım, anne baba yanına sığınmışım...Tüm gün berabersiniz kavga edecekseniz de ben yokken yapın. Akşam zaten 2 saat maksimum görecekler beni, sonra yatıyorum.

Ben zaten başka eve çıkacağım ama, önce biraz kafa dağıtırım dinlenirim acele etmem, içime sinen bir yer bulurum diyordum. Koştur koştur anne evinden de kaçtı derler kesin zaten. Sonra babam geldi üstüne alınma her zamanki halimiz dedi ama alındım kusura bakma 1 gece bile dayanamadınız dedim, gittim banyoda ağladım sonra da yattım. Kendimi çökmüş ve sığıntı gibi hissediyorum.

Halam bir yandan sıkıştırıyor, kendi evine geç, babaanneni sana bırakayım. 90 yaşındaki kadın, ben tüm gün evde yokum , ne yedirip ne içirir nasıl bakarım. Herkes kendini düşünüyor aşırı derecede bunaldım.
Greenciğim oy oy sen alıngan mı oldun kuzum?
Şimdi bana da kızacaksın muhtemelen :KK70: Ben ailemle yaşıyorum . ilk gece eve döndüm ertesi sabah kahvaltı ediyoruz. Önümde de ekmek sepeti duruyor. Kardeşim abla maşallah sofraya dağıtmamışsın , hepsini kendine saklamışsın demez mi?
Ben bir başla çığlık çığlığa bağırıp ağlamaya. Ben sığıntı değilim . Yediğim yemeği mi sayıyorsunuz? Yeter artık demeye:KK70: Ama görsen kardeşim şok oldu. Abla vallahi o manada söylemedim dedi. Babamla annem hiç yorum yapmadı. Annem sadece ablanızdan bir şey belli süre istemeyin ve bir şey söylemeyin diye tembihledi. Ben tabi sofrayı zehir ettim o gün , kimse bir şey yiyemedi.
Güncel durum: Dün sabah kahvaltıda kardeşim ; Abla yiye yiye yine kilo alıcan sonra veremiyorum diye stres yapacaksın.
Ben: Boşver can boğazdan gelir:KK70:
Yani anlatmak istediğim en doğal dönemini yaşıyorsun. Şu an en ufak bir yüz mimiği bile seni üzebilir. Ailen sana sığıntı gözüyle baksa seni hiç desteklerler miydi? Böyle düşün olur mu?
Ha halana gelince açık şekilde bakamam de. Ne bu ya hu? Sakın taviz verme. Kimseye de maddi durumundan bahsetme . Varsa bile yok de.

Şimdi bana da kızacaksın muhtemelen :KK70: Ben ailemle yaşıyorum . ilk gece eve döndüm ertesi sabah kahvaltı ediyoruz. Önümde de ekmek sepeti duruyor. Kardeşim abla maşallah sofraya dağıtmamışsın , hepsini kendine saklamışsın demez mi?
Ben bir başla çığlık çığlığa bağırıp ağlamaya. Ben sığıntı değilim . Yediğim yemeği mi sayıyorsunuz? Yeter artık demeye:KK70: Ama görsen kardeşim şok oldu. Abla vallahi o manada söylemedim dedi. Babamla annem hiç yorum yapmadı. Annem sadece ablanızdan bir şey belli süre istemeyin ve bir şey söylemeyin diye tembihledi. Ben tabi sofrayı zehir ettim o gün , kimse bir şey yiyemedi.
Güncel durum: Dün sabah kahvaltıda kardeşim ; Abla yiye yiye yine kilo alıcan sonra veremiyorum diye stres yapacaksın.
Yani anlatmak istediğim en doğal dönemini yaşıyorsun. Şu an en ufak bir yüz mimiği bile seni üzebilir. Ailen sana sığıntı gözüyle baksa seni hiç desteklerler miydi? Böyle düşün olur mu?
Ha halana gelince açık şekilde bakamam de. Ne bu ya hu? Sakın taviz verme. Kimseye de maddi durumundan bahsetme . Varsa bile yok de.

Sağol tatlım ilk zamanları aştık, annemler de daha dikkatli davranıyorlar, şu an çok daha rahatım. Sanki yüzyıllar olmuş gibi geliyor oysaki daha 1 hafta olmuş boşanalı :)

Bir çok kitap okuyorum bu arada, geçmişimden ders almak için, tekrar aynı hataları yapmamak için; ve hepsinde ex gibilerin kişilik özellikleri sayılıp, bu tarz insanlarla hiç bir kadın sağlıklı ilişki kuramaz deniyor...Yani yok adamın karakterinde yok.

En hayırlısı buymuş benim için, önümü de Rabbim gösterir artık :)

Haha ay süper ya 🤣

Sağol tatlım ilk zamanları aştık, annemler de daha dikkatli davranıyorlar, şu an çok daha rahatım. Sanki yüzyıllar olmuş gibi geliyor oysaki daha 1 hafta olmuş boşanalı :)

Bir çok kitap okuyorum bu arada, geçmişimden ders almak için, tekrar aynı hataları yapmamak için; ve hepsinde ex gibilerin kişilik özellikleri sayılıp, bu tarz insanlarla hiç bir kadın sağlıklı ilişki kuramaz deniyor...Yani yok adamın karakterinde yok.

green özlettin kendini kuzu ya :) asosyallikten ölmemissin hayret :KK70: :KK70:

iyi olmana çok sevindim canım :) her gunun daha da güzel olacak bundan sonra :KK66:

İlla taşınman gerekmiyorsa kalsan aslında. Aile güzeldir ya . Arada bi deli ederler ama olsun canları sağ olsun :KK70:

Bir adım da benden , ailem kapıyı kapattı , iş yerimle daha sözleşme yenilemedik, oğlum daha küçük , üzerimde 10 bin borç var tek çarem elimdeki altınları bana taktıkları ama yadigardı deyip aldıkları altınları bozdurdum, evi tuttum , borçları kapattım , yarın temizliğe başlıyorum akşam Cuma çıkıyorum Cuma davayı da açıyorum bir evlat belli olmayan iş elime her şeyden geri kalan 350 tl ile yaşayacağım ben mesela.

Bir adım da benden , ailem kapıyı kapattı , iş yerimle daha sözleşme yenilemedik, oğlum daha küçük , üzerimde 10 bin borç var tek çarem elimdeki altınları bana taktıkları ama yadigardı deyip aldıkları altınları bozdurdum, evi tuttum , borçları kapattım , yarın temizliğe başlıyorum akşam Cuma çıkıyorum Cuma davayı da açıyorum bir evlat belli olmayan iş elime her şeyden geri kalan 350 tl ile yaşayacağım ben mesela.
Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.Sizide sıkıntılarınızdan kurtaracak bir yardım eli uzanır rabbim tarafından inşallah.

Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.Sizide sıkıntılarınızdan kurtaracak bir yardım eli uzanır rabbim tarafından inşallah.

İnşaallah zira ev sahibim bayan çıktı mesela annem yaşında 21 yaşında kızı var daire onun üzerine , iki kadın yaşıyorlar ama İstanbul’da onlar bu yatırımı imiş . Tatlı insanlardı

Ay sorma canım ya, dün babam demez mi erken gel eve seni çok özledim çabuk gel. Kızsan da kızamıyorsun:)
hahahah yaaaaaaaa yaş 30 oldu babam bana 9 olunca mesaj atıyor eve gel kapılar kapanıyor diye:KK70:
Allah yokluklarını göstermesin. Ama ben çok memnunum ailemle yaşamaktan.
Hem kimseyi de çekmezsin. Evini de alır kenara koyasın kirasıyla da birikim yaparsın oh mis valla.

Kuzummmm gez toz modundayım, şimdi de işte dış görev çıktı koşturuyorum yazamıyorum pek :)

çok sevindim canım ya :) vallahi bomba gibisin ta burdan anlasiliyo :KK70: yazılarından bile enerji fiskiriyo :KK70: :KK70:

sana da kafa tatili gibi olmuştur dış görev. güzel bi yere mi cikti bari denizi olan falan:KK66:

hahahah yaaaaaaaa yaş 30 oldu babam bana 9 olunca mesaj atıyor eve gel kapılar kapanıyor diye:KK70:
Allah yokluklarını göstermesin. Ama ben çok memnunum ailemle yaşamaktan.
Hem kimseyi de çekmezsin. Evini de alır kenara koyasın kirasıyla da birikim yaparsın oh mis valla.

Amin canım ya, ben ailemle anlaşamazdım çok baskı yapıyorlar gibi gelirdi, ama Allah bana öyle ilgisiz koca verdi ki aile ilgisine bayılıyorum şu an :KK70: Dün hastalandım eve geldim annem hemen koştu geldi babam öyle valla aile olmazsa olmazmış Allah yokluklarını vermesin

X