boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

İyi fikirmis yaaa !!! restoranda masadan kalkarken bardağımin içindeki içeceği bir dikişte icenlerdenim :KK45:nasil oldu da bu güne kadar interneti bitirmeden yeni aya geçtim 😂
Hahaha aklıma öğrenciyken dışarıda yemek yediğim, canım istemesede sırf para verdim diye zorla bitirdiğim yemekler geldi :KK70:

Ama çok sinir bozucu. 12 ayın 11’inde bitmesin gigabaytlarca kalsın ama bir ay kotayı aşınca 20 lira geçirsinler. Sırf uyuz olduğumdan yapıyorum bunu her ay.

Ki restoranda yemeğinin yarısı tabakta kalan bir insanım. Gerçi onları da paket yaptırıp sokak hayvanlarını besliyorum. Ben baya cimriymişim ya şu an farkettim 😂

Hayırlısı olsun onun için ....aslında ben de öyle hissediyorum :KK51:

O adam bırakmaz konusahibini çünkü daha kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak,manipüle edecek,egosu uğruna hırpalayacak.

Tekrar barıştılarsa bu ayrılık rüzgarı tutku katmıştır bi toparlanır gibi olurlar geçici olarak.

Sayfalarca yazdık ,yazık bize de ya :KK1:

O adam bırakmaz konusahibini çünkü daha kedinin fareyle oynadığı gibi oynayacak,manipüle edecek,egosu uğruna hırpalayacak.

Tekrar barıştılarsa bu ayrılık rüzgarı tutku katmıştır bi toparlanır gibi olurlar geçici olarak.

Burada sürekli eşiyle ilgili konu açan arkadaşlardan birkaçına devamlı " kac kurtar kendini" diyorum...sonra da bosandirma meraklisiymisim gibi hissediyorum kendimi.Sanki parça başı para alıyor muşum gibi :KK48: Ama şimdi bunu yapamazlarsa ilerde çoluk çocukla hiç yapamayacaklarini düşünüyorum .Zaten genelde "kizlaaaar kadının fendi erkeği yendi" mujdesiyle ilan edilen barışma haberi 25 gün sonra yerini yeni eş /kayınvalide konularına birakiyor

Birada sürekli eşiyle ilgili konu açan arkadaşlardan birkaçına devamlı " kac kurtar kendini" diyorum...sonra da bosandirma meraklisiymisim gibi hissediyorum kendimi.Sanki parça başı para alıyor muşum gibi :KK48: Ama şimdi bunu yapamazlarsa ilerde çoluk çocukla hiç yapamayacaklarini düşünüyorum .Zaten genelde "kizlaaaar kadının fendi erkeği yendi" mujdesiyle ilan edilen barışma haberi 25 gün sonra yerini yeni eş /kayınvalide konularına birakiyor
Yani yeniden barışana bir şey demiyorum ama yaptıkları sadece boşanmayı gelecek seneye ertelemek oluyor
Dediğiniz gibi çocuk yokken kurtulamayan çocukla hiç kurtulamıyor

Son ana gelmişken vazgeçecegini zannetmiyorum ben, eşinin de öyle bir adım atacağını da sanmam.
Yok atabilir adam... Hani kızın ayaklarına kapanmaz da yarim ağız da olsa onu sevdiğini filan söyler.Adam artık kırklı yaşlarının ortasına geliyor...kız daha otuz yaşında ...kız yeni bir hayat kuramasin diye bile boşanmak istemeyen adam gördü bu gözler.

Yok atabilir adam... Hani kızın ayaklarına kapanmaz da yarim ağız da olsa onu sevdiğini filan söyler.Adam artık kırklı yaşlarının ortasına geliyor...kız daha otuz yaşında ...kız yeni bir hayat kuramasin diye bile boşanmak istemeyen adam gördü bu gözler.
Haklarında hayırlısı olsun tabi ama insallah olmamıştır öyle birşey diyorum ben, o adamla ömür geçmez, yazık eder kendine.

oyyy sen neler görmüş geçirmişsin anamnezim:KK68::KK200: senin yaşlılığın çok tatlı olur haminne modunda:KK37::KK37:

oyyy sen neler görmüş geçirmişsin anamnezim:KK68::KK200: senin yaşlılığın çok tatlı olur haminne modunda:KK37::KK37:
Canimsin yaaa ....vallaha insanlar neler neler yaşıyorlar ....anlatmak istiyorlar.
Meslek anlatilani dinlemek üzerine olunca biz de dinliyoruz😅

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun onun için ....aslında ben de öyle hissediyorum :KK51:

Son ana gelmişken vazgeçecegini zannetmiyorum ben, eşinin de öyle bir adım atacağını da sanmam.
Kızlar konu sahibi internetimin son günü, annemlerde de internet yok, işten de izin aldım, birkaç gün kafamı dinleyeceğim yazmıştı ya :)

kıxlar boşanmada kadın erkek avukat farkeder mi? kimi arkadaşlarım bayan avukat tut diyor.

İnternetim yok ,anneme gececem demişti zaten .
Neti olsaydı barışsa bile buraya yazan biri koNu sahibi ,sizi Böyle cevapsız bırakmazdı emin olabilirsiniz .
O evde keyfini sürüyor da sizi de bu kadar soru işaretleriyle bırakmış gibi davranmayın .
O adamla bir daha olmayacağının , ona güvenilmeyeceğinin farkında ki böyle erkekler sadece annelerinin mutluluğu için yaşarlar kendi ve eşinin mutluluğu önemli değildir onlar için net !

Ben ay sonu kalanları konser videosu açıp bitiriyorum opertöre uyuzluk olsun diye 😂

Kendi söylemişti cuma günü sanırım internetim bitiyor annemlerde yok diye. Aynı operatördeysek dün yenisi yüklenmiş olmalı gerçi. Bilemedim ben de.
Herkeste her ayın aynı günü mu yükleniyor?

X