- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi greengirll
G greengirll bugün büyük gündü değilmi, güzel haberlerini bekliyoruz gelince.
Aynen öyle bu durum aman beni gezmeye götürmedi yok diş macununu ortadan sıktı ben bi adami bosuyorum degil ki cok ama cok geçerli sebepleri var vede çok hakli
Dediğim gibi arada sevgi saygi olur da bazi anlaşmazlıklar yüzünden yazik etmeyin denir elbette ama adam konu sahibinin umrunda degil hala iş dertlerini anlatacak kadar da saygısız
Kendi fikir sahibi olamayacak.kadar da basiretsiz kısacası zaten yuktu sırtında yarın insallah kurtulur ve yepyeni bir sayfa açarak mutluluğu yakalar tek dilegim bu.
Evet ablacım, gerginim biraz, davadan değil, taşınma kısmından. Malum kv ve komşuları full tiyatro izler gibi izleyecek, hızlı çabuk olsun diye bakıyorum bir sorun çıkmadan. Dua edin ne olur.
Hayırlısı olsun artık,sende gerilme sakın taşınma esnasındada sakin ol,bişi derlersede cevap bile verme kimseye.
Ev durumu ne olacak,ailenlemi kalacaksın.
Sağol ablacım sakin kalmaya çalışıyorum. Ama nedense bir gerginlik var üzerimde, Allahım hayırlısıyla bitirmeyi nasip etsin.
Şimdilik acilen annemlere taşınıyorum, ev bakmaya başlayacağım. İzin alamadığım için biraz zaman alacak ama olsun. Şu an tek önceliğim o evden çıkmak.
Sıkıntı yapma Allah sana bir yol çizmiştir ona bırak herşeyi sen seyrine devam et üzme kendini eski eşin farkında diil canım ondan böyle davranıyo muhtemelen tecrübeyle sabit :) ( davadan 3 ay geçmiş ben boşandığımızı idrak edemedim ki dedi )
Kv yada KP den hala mı ses seda yok ?pes ! Nasıl insanlarmis insan en azından helallesir be . Kızım siz niye ayrildiniz diye bile sormak yok .demekki evin içini dışını iyi biliyorlar
Kesinlikle çok büyük terbiyesizlik. Saygı göreyim diye kendini yırtıp duran o kvye hiç yakışmadı. Madem aile büyüğü bunlar o zaman büyüklük yapmalilardi. KP nasıl bir insan ? O niye böyle sessiz .kpler en azından konuşur diye biliriz .Hayır tamam konusmasinlar sizin kimseye ihtiyacınız yok şükür ama bu ilgisizlik çok saçma yaniPes değil mi...Ki ben bu insanlarla kavga gürültü vs hiç bir şey yaşamadım. Bence de biliyorlardır an be an. Taşınacağım saati bile biliyorlardır, ben gidince gelip yayılırlar eve rahat rahat.
Ama gene de ne olursa olsun ben onların 6 senelik geliniydim, böyle yapmaları tam terbiyesizlik.
Pes değil mi...Ki ben bu insanlarla kavga gürültü vs hiç bir şey yaşamadım. Bence de biliyorlardır an be an. Taşınacağım saati bile biliyorlardır, ben gidince gelip yayılırlar eve rahat rahat.
Ama gene de ne olursa olsun ben onların 6 senelik geliniydim, böyle yapmaları tam terbiyesizlik.
Kesinlikle çok büyük terbiyesizlik. Saygı göreyim diye kendini yırtıp duran o kvye hiç yakışmadı. Madem aile büyüğü bunlar o zaman büyüklük yapmalilardi. KP nasıl bir insan ? O niye böyle sessiz .kpler en azından konuşur diye biliriz .Hayır tamam konusmasinlar sizin kimseye ihtiyacınız yok şükür ama bu ilgisizlik çok saçma yani
Bişey söyleyim mi bende taşınırken kimse yoktu onlardan bir telefon bir üzülme
ben gittim kapılarına taşınmadan bir gün önce hakkıınızı helal edin diye ertesi gün taşındım annem durdu eşyaların başında arayıpta sormadılar bile çok vicdansız oluyolar ya
ama sonra paso aradılar açmadım kv telini açtım ağlıyor telefon da bunlara sonradan kafalarına vuruyo green :)
neler söylemedi ki ben senden de ailenden de razıydım böyle olmasını hiç istemedim allah razı olsun hepinizden içim yanıyo ama hiç bişey yapamıyorum falan bide benim çocuklar var ya ondan muhtemelen yoksa benim gül yüzüme değil yani :) onlara göstermicem faln sandılar