- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi greengirll
Amin inşallahTüm kadınlar çok mutlu olsun inşallah .
Umarım bizim bu durumumuzda hep böyle devam eder
Green şimdi okudum canım.
İlk boşanmadığım evrede bende o şekildeydim.
Sürekli iyi görünmeye çalışan ama içten içe bundan sonra ne olacak diye endişeleri olan ..
Boşandıktan sonra çok rahatlayacaksın. Bir birinizi de görmemeye başladıkça hele..
İçini ferah tut. Bundan daha kötü olamaz zaten.
Ağlamayı sen bana sorİçim ferahladı şimdi bunları okuyunca :)
Dün okudum , bu şekilde küsen, ne için küstüğü belli olmayan sizin çözmenizi bekleyen ama bir türlü çözemediğiniz, iletişimi kopuk evlilik en kötü evlilikmiş...(evlilik danışmanı yazmış bunu uzman bir bayan)
Yarın tek gelecekmiş mahkemeye. Kardeşim benimle olacak ama belki girmez içeri bilemedim. Tek isteğim ağlamamak, çünkü duygusal bir insanım
Ağlamayı sen bana sor
Ben çok sulu gözdüm normalde.Ama inan o an bir şey geldi bana.
Böyle sanki hani bir an evvel kurtulma hissiyatı.
Zaten anlaşmalı olduğu için sorun da olmaz. Hakim soracak emin misin? Bir şey istiyor musun? diye
bu kadar:)
Sıkma canını bak geçiyor. Neler geçmedi ki?
Sonra yes yeni bir hayatın olacak . Nefes alacaksın ...
yok ağlamazsın green ben öyle oldum yani o tedirginlik gerginlik duygusal şeylerden bahsetmeyin kardeşinle beklerken aklına bişey getirme telefonla uğraş bişeyler yap ben paso su içmiştim mesela erkek kardeşim abim yanımdaydı şaklabanlık yapıyodu zaten kardeşim içeri girdiğinde haakim protokole bakıyo istiyo musun boşanmayı evet sen istiyo musun evet ( eski eşim durgun ve ağlamaklıydı ) hakim döndü bi daha baktı ona tamam boşandınız imzalarınızı atın dedi ben zaten dönüp suratına bile bakmadım erkek kardeşim girdi içeri tedirgin olduğun için bi duygu olmuyo sanırım hiç ağlamadım ben sonra ne zaman ağladım hatırlamıyorum çıktım işime geldim bilmiyodu işyerindekiler akşamda arkadaşlarımla kahve içtik falan geçti öyle
Canım insan yaşadığını en iyi kendi bilir.Adliyede gün alırken gayet iyiydim, tam çıkarken kendimi zor tuttum...Umarım bu sefer de dayanırım, Rabbim güç kuvvet verir...
5 dk da bitiyor diyorlar...
Teşekkür ederim. Ne kadar yardımcı olduğunu anlatamam, sen ve diğer arkadaşların....
Canım insan yaşadığını en iyi kendi bilir.
Aynı şeyleri yaşadım.
Hatta daha komiği boşandık , bitti her şey ya .
Yanımda kardeşim var . ilk o çıktı sonra biz. Dedim ki gitsin şu öyle gidelim biz.
bekliyoruz bekliyoruz o pislik gitmiyor. En sonunda dedim yürü biz gidelim. Merdiven vardı tam onun yanındaydı , yalandan üzgün numarası yapıyor:)
Neyse ben tam inerken tökezler gibi oldum. Dikkat et düşeceksin dedi . Ben buna bir bağırdım.
Sonra bir derin nefes aldım ohh ya dedim senin gibi bir pislikten kurtuldum. uzak durmazsan seni polise şikayet edeceğim dedim
Canım insan yaşadığını en iyi kendi bilir.
Aynı şeyleri yaşadım.
Hatta daha komiği boşandık , bitti her şey ya .
Yanımda kardeşim var . ilk o çıktı sonra biz. Dedim ki gitsin şu öyle gidelim biz.
bekliyoruz bekliyoruz o pislik gitmiyor. En sonunda dedim yürü biz gidelim. Merdiven vardı tam onun yanındaydı , yalandan üzgün numarası yapıyor:)
Neyse ben tam inerken tökezler gibi oldum. Dikkat et düşeceksin dedi . Ben buna bir bağırdım.
Sonra bir derin nefes aldım ohh ya dedim senin gibi bir pislikten kurtuldum. uzak durmazsan seni polise şikayet edeceğim dedim
Zaten bu tiplerin havası ancak bize.Biz adliyeden çıktık dışarda avukatla görüşüyodu bu bende abim kardeşim indik abim bir anda bi bağırmaya başladı bunu küfürler üstüne yürüme bi görsen bu bir korktu renk menk gitti avukat abimi sakinleşti bırak gitsin abi boşver ya dedi tuttum abimi hadi gidelim dedim sen bu kıza dua et seni gebertirdim etlerini lime lime ederdim kimse bulamazdı seni dedi kardeşimde dedi abi adliyenin önündeyiz şuraya gidelim öyle dövelim dedi bunu duydu eski eşim vıınnn topukladı hemen :)
Böyleleri evlilik kurumunu oyuncak zannediyor hele çocuk varsa çok büyük vebal aliyorlar.Bende seninle ayni durumdayim evladim bana güç veriyor.Inşallah bu zor günleri de atlaticaz.bencede en iyisini yapmışsın gezsin tozsun çalışsın en sonunda bıkar bi yerde.hep 18lik erasmus öğrencisi gibi.dünyayı gezsin.bizimkide kahveden eve gelmezdi uyarsam karıştı olurdum. ellemesem sanki sahipsiz kalmış gibi daha bir bekar hayatı yaşardı.evlendiğimizde o 25 ben 29 yaşında idim.hani böyle erken yaşta evliliği merak edip böyle macera olarak evlenmek isteyen ergenler gibi. 5 sene sonra umduğunu bulamadı evlilik kurumundan. kendi saçma sapan yaşantısından da ödün vermedi. zaten beni sallayan yok ailesi de bu konuda destekçi hep beni suçlamaya yer aradılar.oğulları benden yana olacak diye ödleri koptu.hep benim gelirimin üstüne hayalleri vardı onların.
inşallah. bir gün kafalarına dank eder.ama iş işten geçer.Böyleleri evlilik kurumunu oyuncak zannediyor hele çocuk varsa çok büyük vebal aliyorlar.Bende seninle ayni durumdayim evladim bana güç veriyor.Inşallah bu zor günleri de atlaticaz.
evden giderseniz ve aile evine gitmezseniz suclu duruma dusebilirsiniz ilk etapta evi esiniz terketsin sizde gidecekseniz eger bosanana kadar ya aile evine gidin yada kendinize bir ev tutun arkadasa akrabaya gitmeyin
inşallah. bir gün kafalarına dank eder.ama iş işten geçer.
Yarın davam var sonra gideceğim evden zaten
Ya su yazdiginizi gorunce bile tuhaf oldum ya neden bilmiyorum. Belki de bosanmanizi beklemiyordum onun icin uzuldum.
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin bundan sonra sizi mutluluk pesinizi hic birakmasin.
Teşekkür ederim.
İnanın burda sizin uğraştığınız kadar uğraşmadı eş kişisi, hatta umrunda değil gibi davranıyor.
Her ne olursa olsun, ben bu karakterdeki bir insanla yapamıyorum artık...
Anne -oğul aynılar...Durup dururken küsen, ne "hata" yaptığınızı söylemeyen, sürekli pohpoh isteyen, her istediklerini yapınca iyi, bir kere yapmayınca kötü olan. İyiyken çok iyi, kötüyken düşman gibi olan. Diliyle sizi yerin dibine sokan, canınızı acıtacak ne varsa bulup sizi oradan yaralayan, adeta açık arayan...Daha saymama gerek yok sanırım :)
Evlilik bir rekabet değil, bir hayat arkadaşlığı bana göre. Sadece kendi mutluluğunu düşünüp, karşı tarafı da kendi mutlu olduklarınızla zorlamak değil. Mutsuz olduğunda da onu suçlamak hiç değil.
anneme göre de öyle annem hayatıma şahit olurken çıldırdı.Böyle tiplere dank etmez bence.
Aynen oyle evlilik bir rekabet degil. Zaten sizin evliliginizde cabalayan taraf hep siz oldunuz.
Esinize cok sinir oldum yalan degil ama yine de bosanma yoluna girdiginizi gorunce icim burkuldu.