boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

ne gururum vardır.ne nazım ne tribim küçük şeylerle mutlu olurum. kocamın yanımda olduğunu hissetmek isterdim
artık benimde 5 senelik azarlanma küçük görülmenin ve artık başka kadınlar ile fingirdemesinin sonucu benim konuşmam gerekirken annem ağır konuştu.ona da bitirmek için malzeme oldu.
iyicene çocuk oyuncağına dönmüştü.ailesi evliliğin yıkılmasında gizli rol alıyorlardı.ona sorsan kimse karışmıyor ona.
böyle zamanlarda erkek adamsa akıl sahibi ise bir şekilde toparlar birde bu konuda azimli ise. ama yok annesi gibi pış pış bekliyorsa annesine yaptıklarının hepsini karısına yapmak için fırsat kolluyorsa olmuyor zaten.

Akıl sahibi değil.
Öyle hünerli biri de değil.
Olsaydı boşanma noktasına getirmezdi evliliğini zaten.

Yahuuu bir düşünün hangi aptal boşanmak isteyen karısına,
üstelik kendisi boşanmak istemeyip güya evliliğini sürdürmek istiyorken
''Kardeşimin yuvasını ben kuracağım.'' der.

Be gerizekalı sen kendi yuvanı 7 yıl olacak yuva yapamamışsın daha..

Kafam karışık pardon tatlım evlisin diye hatırlamışım :KK43:

Bak işin iyi yönünden bak, benim gibi 6 sene kaybetmedin:)

Belki yaptıklarımın karşılığını bir başka şekilde görürüm kimbilir... (kendini avutma bahanesi :KK70:)

Geçecek değil mi üzüntüsü
İyi ki bitmiş diyeceğiz
Yarındı dava günün galiba
Hadi bize güzel haberlerle gel yarın :KK200:

Sizin eşiniz olgunlaşmamış hiç, ama benimki de aynı, 25-38 idik evlendiğimizde, olgun erkek beni sarar korur diye düşündüm hep, meğer tam tersiymiş. Ne olgunluk var ne bir şey. Sadece çalışsın kendi zevklerini düşünsün, tüm sorumluluğu bana atsın. Hayatı boyunca hiçbir sorumluluk almamış, verilmemiş. Evde bir şey bozulsa bana usta getir diyen bir adam.

Bunlar mümkünse hiç evlenmesin. Kendi hallerinde yaşasınlar.

İskele erkeği
İskele insanı daha doğrusu

Nedense o umut bende de var :)
Artik bunca acı çekmiş yıpranmış kesin kararini vermis bi kadini umudumuz var deyip üzmeyelim rica ediyorum.Konu sahibi cok cabaladi her yolu denedi ama adam katıksız oku.z yeni hayati için destek olalim sevdigi sevildiği bir ilişki yasar insallah dualarimiz seninle sevgli G greengirll

Artik bunca acı çekmiş yıpranmış kesin kararini vermis bi kadini umudumuz var deyip üzmeyelim rica ediyorum.Konu sahibi cok cabaladi her yolu denedi ama adam katıksız oku.z yeni hayati için destek olalim sevdigi sevildiği bir ilişki yasar insallah dualarimiz seninle sevgli G greengirll

Evet ya neden umut olsun, olmasın.
O umut insanı bağlı tutuyor, giderken zorda bırakıyor.
İnsan biri ufak bir şey söylese sorgular, üzülür oluyor zaten bir de umut var falan.
Hayır, aksine umut yok.
Zaten kadın umudunu parça parça kıra kıra gelmiş bu noktaya.
Neden böyle gittiğini bile umursamayan bir adama umut bağlasın.

Evet ya neden umut olsun, olmasın.
O umut insanı bağlı tutuyor, giderken zorda bırakıyor.
İnsan biri ufak bir şey söylese sorgular, üzülür oluyor zaten bir de umut var falan.
Hayır, aksine umut yok.
Zaten kadın umudunu parça parça kıra kıra gelmiş bu noktaya.
Neden böyle gittiğini bile umursamayan bir adama umut bağlasın.
Aynen öyle bu durum aman beni gezmeye götürmedi yok diş macununu ortadan sıktı ben bi adami bosuyorum degil ki cok ama cok geçerli sebepleri var vede çok hakli
Dediğim gibi arada sevgi saygi olur da bazi anlaşmazlıklar yüzünden yazik etmeyin denir elbette ama adam konu sahibinin umrunda degil hala iş dertlerini anlatacak kadar da saygısız
Kendi fikir sahibi olamayacak.kadar da basiretsiz kısacası zaten yuktu sırtında yarın insallah kurtulur ve yepyeni bir sayfa açarak mutluluğu yakalar tek dilegim bu.

Aynen öyle bu durum aman beni gezmeye götürmedi yok diş macununu ortadan sıktı ben bi adami bosuyorum degil ki cok ama cok geçerli sebepleri var vede çok hakli
Dediğim gibi arada sevgi saygi olur da bazi anlaşmazlıklar yüzünden yazik etmeyin denir elbette ama adam konu sahibinin umrunda degil hala iş dertlerini anlatacak kadar da saygısız
Kendi fikir sahibi olamayacak.kadar da basiretsiz kısacası zaten yuktu sırtında yarın insallah kurtulur ve yepyeni bir sayfa açarak mutluluğu yakalar tek dilegim bu.
Aynı benim Öküz den desenize

Merhaba kaç zamandır böyle aktif bir site ariyordum nihayet buldum.bende 8 yıllık bir evlilikten evlilik yıldönümünde bosaniyorum gerçi benim davam çekişmeli olacak ilk duruşma 8 Mayıs 1 Mayıs 2012 de evlenmiş tim.ama herkes gibi bende uzun mesakatli bir dönemden geçtim bu kararı almak çok zordu ama aldım ailemin kararlı kesin desteğiyle ne mutluyum ne Üzgün burcumdan dolayimi bilmiyorum ama hayla kararsizim adamı anlatsam yuhh bukadar nasıl dayandin dersiniz ama ben daha kararsizim diyorum

Öncelikle çocuk yok olmadı 4 amelyat 3 aşılama 4 tüp bebek ve sonuç yok üstüne üstlük sonunda tuplerim de alındı ben çok uğraştım toparlamak için ama ailesinin paragoz olması sürekli müdahalesi tedavilerin hep olumsuz olmasi ilaç dr lar üstüne üstlük aile binası eltiler kayin kaynana kayinpeder hepsi bir arada sabah kaynanaya in gece anca uyumaya evine git herkes bir evde birtek benim çocuğum yok herkese koşan ben.yani böyle bir hayat ama tabiki bunlar sadece dış etkenler esas konu koca diye verdikleri çocuk bana sorumsuz aile tarafından dislanmis bir adam giyinmesini bilmez konuşmasını bilmez hep başkasından bekleyen kendi başına birşeyi hal edemeyen tek derdi tv yemek içmek ve sex olan bir adam.ama beni kararsizlastiran bana hep iyi olmasıydı ben çok üstüne giderdim biraz adam ol diye çünkü o nekadar basiretsiz pisirik durdukca ailesi beni ezerdi bende ona kizardım beni savunurdu ailesi takmazdi çünkü bugüne kadar hiç itiraz etmemiş ailesine budefa edince kimse takmiyordu varlığın içinde yokluk yasadik hep eşim birgün hakkını savunmasını bilmezdi ben konuşurdum ailesiyle altınlarim onlarda ydi ben isterdim arabayi ben isterdim parayi ben isterdim vs vs inanki erkek kadın görevini ustlenmistim yazacak anlatacak okadar çok şey varki 1 hafta yazsam bitmez.ama ayrılma sebebim bunlar değil yinede sabrettim bunlara.eşim ailesiyle mal varlığı için kavga etti biz evi terk edip annemlere geldik eşim bana birdaha bir ailesinin olmadığını tek ailesi ben olduğunu söyledi bende destekçisi olup inandim 5 ay annemlerde kaldik ev tutalim artık madem ki gitmeyeceksen diyorum yok diyor çalış diyorum is beğenmiyor meğerse ailesiyle gizli gizli konuşuyormuş dönecek ama benden gizliyor çünkü ben birdaha o eve dönmem demiştim ve biz o 5 ay içinde birdefa eve gidip bütün eşyaları toparlamistik o süre içinde tabiki bütün ailesi bana laf sayiyor eşim dönmek için kendine haklı bir sebep bulamayınca bana çocuğun olmuyor ben çocuk istiyorum evlenecem dedi hemde 5 aydır benim ailemin evinde yaşıyor onların sofrasinda yemeklerini yiyerek bunu söylüyor sonu bosaniyoruz ayyyyy ne çok yazmışım

Öncelikle çocuk yok olmadı 4 amelyat 3 aşılama 4 tüp bebek ve sonuç yok üstüne üstlük sonunda tuplerim de alındı ben çok uğraştım toparlamak için ama ailesinin paragoz olması sürekli müdahalesi tedavilerin hep olumsuz olmasi ilaç dr lar üstüne üstlük aile binası eltiler kayin kaynana kayinpeder hepsi bir arada sabah kaynanaya in gece anca uyumaya evine git herkes bir evde birtek benim çocuğum yok herkese koşan ben.yani böyle bir hayat ama tabiki bunlar sadece dış etkenler esas konu koca diye verdikleri çocuk bana sorumsuz aile tarafından dislanmis bir adam giyinmesini bilmez konuşmasını bilmez hep başkasından bekleyen kendi başına birşeyi hal edemeyen tek derdi tv yemek içmek ve sex olan bir adam.ama beni kararsizlastiran bana hep iyi olmasıydı ben çok üstüne giderdim biraz adam ol diye çünkü o nekadar basiretsiz pisirik durdukca ailesi beni ezerdi bende ona kizardım beni savunurdu ailesi takmazdi çünkü bugüne kadar hiç itiraz etmemiş ailesine budefa edince kimse takmiyordu varlığın içinde yokluk yasadik hep eşim birgün hakkını savunmasını bilmezdi ben konuşurdum ailesiyle altınlarim onlarda ydi ben isterdim arabayi ben isterdim parayi ben isterdim vs vs inanki erkek kadın görevini ustlenmistim yazacak anlatacak okadar çok şey varki 1 hafta yazsam bitmez.ama ayrılma sebebim bunlar değil yinede sabrettim bunlara.eşim ailesiyle mal varlığı için kavga etti biz evi terk edip annemlere geldik eşim bana birdaha bir ailesinin olmadığını tek ailesi ben olduğunu söyledi bende destekçisi olup inandim 5 ay annemlerde kaldik ev tutalim artık madem ki gitmeyeceksen diyorum yok diyor çalış diyorum is beğenmiyor meğerse ailesiyle gizli gizli konuşuyormuş dönecek ama benden gizliyor çünkü ben birdaha o eve dönmem demiştim ve biz o 5 ay içinde birdefa eve gidip bütün eşyaları toparlamistik o süre içinde tabiki bütün ailesi bana laf sayiyor eşim dönmek için kendine haklı bir sebep bulamayınca bana çocuğun olmuyor ben çocuk istiyorum evlenecem dedi hemde 5 aydır benim ailemin evinde yaşıyor onların sofrasinda yemeklerini yiyerek bunu söylüyor sonu bosaniyoruz ayyyyy ne çok yazmışım

Çok üzgünüm insanlar yani erkeklerr ah ahhh en zayıf noktandan vurmuş Allaha havale et canım
Boşanmak istiyor peki neden çekişmeli açtınız davayı anlaşmalı yapsaydınız.

Nedense o umut bende de var :)

B bayan gg umut yok :) Dava saatine 5-10 dk gelirmişşş öyle dedi. Akşam da ben toplanırken göya yardımcı oluyor. Dedim merak etme en kısa sürede gideceğim, yok bana yardımcı olmakmış amacı yok yanlış anlıyormuşum. Evliyken hiç bir yardımın yoktu ama ???? Boşanırken yardım meleği kesildin???

Geçecek değil mi üzüntüsü
İyi ki bitmiş diyeceğiz
Yarındı dava günün galiba
Hadi bize güzel haberlerle gel yarın :KK200:

Şimdi işteyim öğleden sonra davam, kardeşimle gideceğim. O tek gelecekmiş, ordan işe geçecekmiş. Adama bak ya hayatına full gaz devam. Onsuz maazallah batar işi.

Bir kaç gün yazamayabilirim, aksi gibi internetim bitti, annemlerde internet yok, taşınma vs derken bana şans dileyin. Full rahatlamış olarak geri dönerim inşallah:)

Çok sağolun...

Sabah gelirken düşündüm ben ne yaptım bu insanlara ne kadar kötü katı yürekli insanlar. İyiliği anlamak için de iyi insan olmak lazımmış bunu anladım.

Gerginim biraz son dakikada bir terbiyesizlik yapmaz anası danası inşallah. Eşyaları toplayıp akşam kamyon getireyim diyorum, tüm site ve kv görmesin şenlik olur onlara. En çok bu eşya taşıma kısmı geriyor beni şu an. Dua edin bana...

X