- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi greengirll
Ben daha 1. evliliği yapmadım ki :)
Ben de 25 yaşındayım bak tam sizin evlendiğiniz yaşta
Konusu açılmıştı bunun ben de geçiştirmiştim "Tamam niye bundan bahsediyoruz şimdi akışına bırak" diye
Allahım ya evlensemdi bu adamla bir de boşanma derdi kendi geleceğimi gördüm resmen
Böyle hımbıl, böyle ot, böyle pasif
Çok öfkeliyim çok iki çift lafım var diyecek onu desem rahatlayacağım
Aynı seninki ya ben problemleri çıkarınca ortaya "Uğraşacak başka işin yok mu" dedi bana
Ulen ben zaten çalışıyorum, arkadaşlarımla takılıyorum, ne bileyim okçuluğa, sinemaya, dansa falan gidiyorum
Kendi evde kös kös oturuyor bana başka işin yok mu diyor komediye gel
Var ya o kadar manipülatifler anlamıyorsun
Kendi beni itti itti aylarca sonra diyor ki sen beni ittin
B...s...g...
Eski sevgilisi kafasına tabak fırlatmış bulsam ben de fırlatıcam bi tane şimdi anladım nasıl delirmiş
Öyle durduk yere delirmiyoruz biz kadınlar
Bu neden bana zümrüt değil de elmas yüzük aldın delirmesi değil
Aylarca, yıllarca üstümüze geliyorlar
Mokları yiyip yiyip suçu bize atıyorlar
Köşeye kıstırıyorlar
Sonra niye delirdin, çatlak mısın bilmem ne
Sen delirttin çünkü
Mutlu değilsindir tabi
Elini taşın altına koymamış ki adam
Hımbıl hımbıl oturmuş orada
Erkek dediğin azcık aktif olur ya, korur kollar falan ne bileyim
Öyle köşeye pısmaz
O ruh eşi, erken menopoz hepsinin korkusu bende de var ya
Düzgün bi' insanla olsa keşke artık
Çok normal. İyisiyle kötüsüyle bir yuva dağılıyor. Karı koca boşandığında arş titrerken elbette naif insanın ruh değişimleri yaşaması normal. Ama zamanla unutma nimeti yaranıza merhem olacak
Evet, normal.
6 senelik evliliği bitirmişsin
Bir de öncesi döneminiz var
O kadar hayal kurmuşsun, emek vermişsin
İnsan adam için üzülmese kendi yaptıkları için üzülür
Zaten adamın neyine üzüleceksin de
Ya hadi o bırakmıyor.
İte, ite inlete inlete ben niye bırakamıyorum?
Allah ne verdiyse neden saldıramıyorum.
Herkese hak ettiğinde aslan olan ben ona gelince vuruşlarımda bile bir merhamet var.
Bulamaz o orta yolu falan beceriksizin teki..
Sevgin bitmemiş sanırım...
Öyle olsa gerek.
Aslında çok boş içim sanki..
Görmediğimdendir belki..
13 gündür sıfır iletişim.
Onsuzluğa alıştım gibi..
13 gündür 0 iletişim?
Kadınlar yuva yıkmakta daha zorlanıyor. Belki bana kalsa ben de yıkamazdım...
Kaza geçirmişti, ameliyat oldu.
Yanında olmadım. Görmeye de gitmedim.
O sıra kavgalar ettik, uzattım, hoş görmedim.
Tatile gitme benimle kal dedi.
Benim tatile ihtiyacım var dedim gittim.
Epeyce kırıldı, unutmam bunu dedi.
Boşanalım dedim boşanmıyorum dedi.
Bir ara mesajla soğuk nasılsın iletişimi vardı.
Sonra görümcem yüzünden kavga ettim bu sefer..
Ağır konuştum.
Ona göre yine dırdır ettim.
Hiç cevap yazmadı o gün bugündür.
13 gün ediyor.
Evde tekim. O raporlu. Ailesinin yanında kalıyor tedavi için.
4 aydır sadece 1 kere 15 dk gördüm onda da kavga ettik.
Heralde boşanmaya doğru alışma evresindeyiz artık.
Hayırlısı..
Ay bu ne be nasıl bir ezikliktir bu, adamı terkediyolar hala iş konuşuyoArkadaşlar, dün gece sancım vardı uyuyamadım bir baktım gece 11 i geçiyor adam elinde telefon hala iş konuşarak geliyor eve...Sabah da iki soru sordu yalandan sonra kendini anlatmaya başladı yok işte biri tehdit etmiş şu bu.
Ben zaten çoktan bitmiş bir şeyi yürütmeye çalışmışım. Adamın umru bile değil, hatta rahatlamış. Dünkü sahil teklifi de vicdan azabından bence, düzelsin diye falan değil.
Zaten bunaldım, dün müdürüm başta izin vereceğim dedi sonra vazgeçti, işlerim sıkıştı...Adam zaten oturduğu yerden kıpırdatmayacak bir tarafını, oh ona güzel dünya...
Ne salakmışım...Adamın bana iyi davranması bile kendi iş dertlerini anlatmak için.
ne gururum vardır.ne nazım ne tribim küçük şeylerle mutlu olurum. kocamın yanımda olduğunu hissetmek isterdimKaza geçirmişti, ameliyat oldu.
Yanında olmadım. Görmeye de gitmedim.
O sıra kavgalar ettik, uzattım, hoş görmedim.
Tatile gitme benimle kal dedi.
Benim tatile ihtiyacım var dedim gittim.
Epeyce kırıldı, unutmam bunu dedi.
Boşanalım dedim boşanmıyorum dedi.
Bir ara mesajla soğuk nasılsın iletişimi vardı.
Sonra görümcem yüzünden kavga ettim bu sefer..
Ağır konuştum.
Ona göre yine dırdır ettim.
Hiç cevap yazmadı o gün bugündür.
13 gün ediyor.
Evde tekim. O raporlu. Ailesinin yanında kalıyor tedavi için.
4 aydır sadece 1 kere 15 dk gördüm onda da kavga ettik.
Heralde boşanmaya doğru alışma evresindeyiz artık.
Hayırlısı..
Ay bu ne be nasıl bir ezikliktir bu, adamı terkediyolar hala iş konuşuyoferit şahenk falan görse gözleri yaşarırdı herhalde. Sanki bana ülke yönetiyo artık kafasında nasıl bi yere koyduysa işi, ne kadar önemli bi iş yaptığını sanıyosa.
Cuma gününe gün almışsınız green şimdiden geçmiş olsun ve yeni hayatın çok çok güzel olsun inşallah. Kurtuldun bu yanyamlardan.
bu adam oğlak burcumudur?Hayatındaki tek önemli şeyi işi. Hani takmıyorum havasında mı ne. Bugün de hiç konuşmadan geldik. Yarın duruşmaya tek gelecekmiş, benim kardeşim olacak. Şu an tek sıkıntım taşınma. Eşyalarımı taşıyıp o evden çıkınca rahat edeceğim.
Sağolun güzel dilekleriniz için. Sabah gelirken düşünüyordum ben hep kv ye suç buluyordum ama eş kişisi de onun aynısı. Onların istediğini yaparsan çok iyiler, ama istediklerini yapmadığın anda senden kötüsü yok. Böyle istediğimi yapınca ben de herkese iyi olurum... Kötü karakter...
bu adam oğlak burcumudur?
zaten birinci önceliği karısı ve yuvası olmayan erkeklere her bela müstehak.
zaten birinci önceliği karısı ve yuvası olmayan erkeklere her bela müstehak.
bencede en iyisini yapmışsın gezsin tozsun çalışsın en sonunda bıkar bi yerde.hep 18lik erasmus öğrencisi gibi.dünyayı gezsin.bizimkide kahveden eve gelmezdi uyarsam karıştı olurdum. ellemesem sanki sahipsiz kalmış gibi daha bir bekar hayatı yaşardı.evlendiğimizde o 25 ben 29 yaşında idim.hani böyle erken yaşta evliliği merak edip böyle macera olarak evlenmek isteyen ergenler gibi. 5 sene sonra umduğunu bulamadı evlilik kurumundan. kendi saçma sapan yaşantısından da ödün vermedi. zaten beni sallayan yok ailesi de bu konuda destekçi hep beni suçlamaya yer aradılar.oğulları benden yana olacak diye ödleri koptu.hep benim gelirimin üstüne hayalleri vardı onların.Adamın hiç ev , yuva vs derdi yoktu ki. Varsa yoksa işi, gezmesi. Ben çocuk yapmadım, doğru karar vermişim. Sizin de bebeğinizle mutlu huzurlu günleriniz olsun inşallah.
bencede en iyisini yapmışsın gezsin tozsun çalışsın en sonunda bıkar bi yerde.hep 18lik erasmus öğrencisi gibi.dünyayı gezsin.bizimkide kahveden eve gelmezdi uyarsam karıştı olurdum. ellemesem sanki sahipsiz kalmış gibi daha bir bekar hayatı yaşardı.evlendiğimizde o 25 ben 29 yaşında idim.hani böyle erken yaşta evliliği merak edip böyle macera olarak evlenmek isteyen ergenler gibi. 5 sene sonra umduğunu bulamadı evlilik kurumundan. kendi saçma sapan yaşantısından da ödün vermedi. zaten beni sallayan yok ailesi de bu konuda destekçi hep beni suçlamaya yer aradılar.oğulları benden yana olacak diye ödleri koptu.hep benim gelirimin üstüne hayalleri vardı onların.
annem evliliğimin en yakın şahidi dışardakiler zaten kocamı melake zannediyorlar.annem diyor ki o adamdan sana bir şey olmaz ömür boyu annesinin dizinin dibinde oturur.evlendiremezler de.evliliğimde sıkıntılar varken.dua vs ararken medyum gibi biri ile karşılaştım internette.adama çok ayrıntılı bir şey anlatmadım. fakat annemden farklı de konuşmadı.bu adamla bilmeden evlenen ayrılır dedi.kayınpederine kızıyorsun ama hepsi aynı bir birlerinden farklı değiller.onlar için hayatta tek öncelik para dedi.Sizin eşiniz olgunlaşmamış hiç, ama benimki de aynı, 25-38 idik evlendiğimizde, olgun erkek beni sarar korur diye düşündüm hep, meğer tam tersiymiş. Ne olgunluk var ne bir şey. Sadece çalışsın kendi zevklerini düşünsün, tüm sorumluluğu bana atsın. Hayatı boyunca hiçbir sorumluluk almamış, verilmemiş. Evde bir şey bozulsa bana usta getir diyen bir adam.Bunlar mümkünse hiç evlenmesin. Kendi hallerinde yaşasınlar.
Tüm kadınlar çok mutlu olsun inşallah .Böyle şeyleri okudukça umutlanıyorum
Allahım bize de denk gelsin ya düzgün adamlar nolur