- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
- Konu Sahibi greengirll
Böyle şeyleri okudukça umutlanıyorum
Allahım bize de denk gelsin ya düzgün adamlar nolur
Amin canım ya bende bu mesajlardan sonra umutluyum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle şeyleri okudukça umutlanıyorum
Allahım bize de denk gelsin ya düzgün adamlar nolur
Dün benim konuma yazdıktan sonra dikkatimi çektin okuyacağım sonuna kadar konunu.
Şimdilik 5 sayfa okudum.
İnsanlar düzeltilebilir falan demiş ama karşındaki istemedikten sonra olmuyor.
Sen istersen yırtın, dövün, karşıdaki fıssa olmuyor.
Kendimden biliyorum işte, öyle kös kös baksın karşıdaki olmuyor.
Göster ne büyük problem deseler gösteremezsin yani somut değil çünkü
Ama çok iyi anlıyorum
İnsanı içten tüketiyor bu tip adamlar
En son da insana "eeh" hissi geliyor haklı olarak
Bir de demişsin ya ruh eşimi bulur muyum diye
O düşünce hep de kafamda benim
Buldum sanıp bulamamış oluyorsun
Hadii hayal kırıklığı, başa sar
Birine alış, sonra birinin yokluğuna alış
Kalbim yalama oldu
Bir yandan umudum yok
Bir yandan keşke güzel bir şey çıksa karşıma hissi var
Sen kaç yaşındasın?
Çoluk çocuk var mı?
Duygularım çok değişken bu normal mi
Bir çok iyiyken bir çok kötüyüm...
EVET CANIM ÇOK NORMALL HEMDE ÇOOOKKK BENDE 31 YAŞINDAYIM AMA BENİM 2 TANE ÇOCUĞUM VAR HAMD OLSUN SABAH İŞE GELİRKEN GÜN BOYU BİR İYİ BİR KÖTÜYÜM EVE BERBAT DURUMDA GİDİYORUM AMA ÇOCUKLARIMI GÖRÜNCE HERŞEY GEÇİYO GECE AĞLARIM DİYORUM TUT KENDİNİ GECE OLUNCA Bİ BAKMIŞIM UYUMUŞ GİTMİŞİM SABAH OLMUŞ
Allah sana güç kuvvet versin...Ben de öyle bir gün iyi bir gün kötüyüm.
Taşınma işim çok sıkıştı, izin alamadım. Anneme hurç alır mısın dedim şöyle mi böyle mi derken o kadar içim kırıldı ki ben nelerle uğraşıyorum bilmiyorlar...
Geçecek canım geçecek inşallah...
Benim herşey bitti o telaşla insan bişey anlamıyor herkes yanında falan sonra el ayak çekilince bi tuhaf oluyo insan ben bir de borçlarla uğraşıyorum maaşıma haciz geldi bugün bankadan 1/4 ü kesilecek üstüme kredi vardı ödemediği için zaten nafaka faln hiç bişey vermiyo oy oyy hangi biriyle uğraşacağımı şaştım kaldım valla
Kızlar beni kendime getirin ya, adam gecenin 11 inde geliyor hala iş peşinde, ben umrunda bile değilim nefret ettirin bana ya. Belki de eve gittiğim için böyle hissediyorum, cuma davadan sonra taşınmaya başlayacağız ailemi bekliyorum.
Evden çıkınca duygularım düzelir belki.
Cumaya ne kaldı ki?
Mutlu edemediği bir gerçek, hiç değilse yakana yapışmıyor.
İnan bana bu çok iyi bir şey.
Mutlu edemediği halde yapışan, hayatı zorlaştıran tiplerde var ki..
Bende bu mevcut..
Yerinde olmayı isterdim.
Netlik içinde çabucak acını yaşayıp bakacaksın önüne..
Haklısın...
Avukat da demişti en azından boşanmayı istiyor, bir de boşanmak istemeyen bırakmayan tipler de var diye...
Hiç böyle düşünmemiştim evet...
Teşekkür ederim :)
Evet. Başkasını bulsa kötüleyecek duracak beni.daha aramızda birsey yokken o aldattığı kadına karımla sorunlarım. Var dedi.hem kimse karışmıyor bana deyip boşanma dilekçesi vermek ne alaka.işte insan bir seyi elinde tutmayı beceremiyorsa düşürür.Kendi içinmi yazmış bunu.
Aynen öyle kısaca huzur....
Çevremdeki insanlar inanamıyor, biz senin gibi gelin istiyoruz seni bulmuşlar daha ne istiyorlar deyip şaşırıyorlar.
Bu arada taliplerim var ama bir süre kafa dinlemek istiyorum.
Annem korkuyor bizim ailede erken menapoz var 30 u geçtin ya çocuğun olmazsa diyor...
Senin konuna kendime benzettiğim için yazmıştım.:)
Umutsuzluk yok, bak burda kaç kişi yazdı 2. evliliklerinde ne kadar mutlu olduklarını. Tabi ki mutluluğu sadece evliliğe bağlamamak lazım. Ama benim hayalim hep mutlu huzurlu yuva. Allah kısmet ederse olur, etmezse olmaz tabi.
31 yaşındayım. Çocuk hiç düşünmedim.
Hatta bırak çocuğu, evi toplarken farkediyorum; nişandan beri albümlere 1 kere bile açıp bakmamışım. Hani ne kadar mutluyduk bak resimlerimize bakalım dememişim bile....
Çok normal. İyisiyle kötüsüyle bir yuva dağılıyor. Karı koca boşandığında arş titrerken elbette naif insanın ruh değişimleri yaşaması normal. Ama zamanla unutma nimeti yaranıza merhem olacakDuygularım çok değişken bu normal mi
Duygularım çok değişken bu normal mi
Çok şanslısın bu açıdan..
Benim durumum içler acısı.. :)
Artık anlatasım bile yok..
Ay bu kadar aynı olur
Benim annem de erken menopoza girdi valla ben de korkuyorum inşallah bana da olmaz
Hadi ya Eşin bırakmıyor seni ama değişmiyor da sanırım. En azından orta yolu da mı bulamaz?