boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Konusahibi eşin geçimsizin teki yaşı da olmuş nerdeyse 45,resmen orta yaş bunalımında. Cidden bu cendereden kurtarırsan kendini çok daha mutlu bi hayat bekliyor seni,inş son romantik bi hamle yapıp geri döndürmez seni bu tarz birşey bekliyorum eşinden nedense.

Yok yok imkan yok; ben haftasonu resmen insan oldum, nefes aldım. Sürekli stres altında yaşamışım onu çok daha net gördüm.

Bir de eşim dayısının kopyasıdır, eşi benim yanımda ağladı, 2 çocuk 30 yıl evlilikten sonra boşanma aşamasına geldiler, onu dinleyince benim geleceğim de bu olacak Allah bana gösterdi dedim...

Cidden huysuz, inatçı çok zor bir insan. Ama ben bundan sonra sadece kendimi düşünmek zorundayım.

Gün almak için bekledim, zaten görmüyorum bile, bir de kardeşimi bekliyorum, iş yoğunluğundan taşınma imkanım olmadı. Zaten avukat da davayı aç öyle çık dedi, hukuken haklı durumda kalmak istiyorum.

İşte yaparım diyorsun ya, ben şu an izin bile alamıyorum, avukata bile zor izin alarak kadına beni bekleyin lütfen diyerek gittim...Resmiyet olunca daha kolay izin alırım.
Ama güzelim bu sürece geldiğinden beri kac pazar geçti üstünden ...akşamlari çanta yapsan ,pazarları koli....evin sana ait bölümü toplanmıştı.Sen toparlaniyor musun mesela? Ben eşinin senin boşanmayı istemediğini naz yaptığını düşündüğüne eminim.

Yok yok imkan yok; ben haftasonu resmen insan oldum, nefes aldım. Sürekli stres altında yaşamışım onu çok daha net gördüm.

Bir de eşim dayısının kopyasıdır, eşi benim yanımda ağladı, 2 çocuk 30 yıl evlilikten sonra boşanma aşamasına geldiler, onu dinleyince benim geleceğim de bu olacak Allah bana gösterdi dedim...

Cidden huysuz, inatçı çok zor bir insan. Ama ben bundan sonra sadece kendimi düşünmek zorundayım.
Daha önce yazdığım gibi,
Sen içinde bir devrim yaptın.
Ama odun eşin seni tanımadığı için hala anlayamıyor.
Eminim seni birilerinin doldurduğunu düşünüyor. O yüzden şok olması.
Boşanana kadar inanamayacak bence :)

Daha önce yazdığım gibi,
Dolduruldugu gercek ama😂Elimizden geleni yaptik burda😂

Bana yaptıklarından söylediklerinden sonra bu az bile...İlk konuştuğu gün tamam bitirelim demem lazımdı... Haftalarca kendimi yedim burda siz de biliyorsunuz...

Bir yerde okudum, bana yapılan suiistimalmiş, gerçekten de öyle, mutsuzuz ama hala benimle oluyor niye hizmet muhteşem, yanında gel gel git git bir kadın var, resmen ego tatmini. Bense hala görev sorumluluk peşinde kendi mutluluğumu bile kenara atan bir kadın...

Ve en güzel cümle neydi biliyor musunuz; sanki bizim için yazılmış; bu kişi, suiistimal ettiği eşinin sayesinde bir hayat dersi alacak; yaptıklarının yanına kar kalamayacağını görecek...
Hala bence ciddiyetini anlamis degil. Blof yapiyosun saniyor olabilir

Ne kadar merakliymis bosanmaya arkadas bosansin da bir toslasin akli basina gelsin.
Cocuk gibi surekli sikayet, surekli bir sosyallesme cabasi valla iyi dayandiniz. Adamin sosyallikten anladigi akraba ziyareti saka gibi. Simdi yalniz kalmamis olur iste doya doya hasret gidersin pek sevgili akrabaliri ile.

Tüm mesajları okuyamadım G greengirll kayınvalidene bir yaptırımın olcak mı? Yaptığı herşey yanına kar mı kalacak?
Canım nasıl bir yaptırım yapsın? Benim kaynım kayinvalidemin bir lafiyla eşini bosamis (KV bununla sayısız kez övündü) Kadın canının acısıyla kayinvalideye gelmiş..bizimki kapıyı açmamış ,kadını kopurtmus..kadın kapının önünde bağırıp çağırınca da polis çağırmış.Sonrasinda da mahkemeye verip ,komşu şahitliğinde kadına ceza aldırmış.Bu kız iş güç sahibi ,hiç gitmesin o islere

Ama güzelim bu sürece geldiğinden beri kac pazar geçti üstünden ...akşamlari çanta yapsan ,pazarları koli....evin sana ait bölümü toplanmıştı.Sen toparlaniyor musun mesela? Ben eşinin senin boşanmayı istemediğini naz yaptığını düşündüğüne eminim.

Haklısınız evet ama çok yoğun çalışıyorum ve eve pert halde gidiyorum. Tek yapabildiğim çamaşır yıkayıp toplayabilmek. Yani mart sonuna kadar kritik dönemdeyim işyerinde, bugün müşteri arandığını , ona nasıl davranıyormuşum şu bu bilmem ne sorulduğunu anlattı. Sürekli performans değerlendirmesindeyim. Bunları yazmak istemiyorum ama anlatamıyorum derdimi kimseye. Bu adamdan boşanacağım evet ama öyle kötü bir döneme denk geldi ki, çok yoğunum ve bir insanım maalesef hepsine yetişemiyorum.

İstediğini de düşünsün...Ben işlemleri başlatalım dedim, daha ne kadar ciddi olabilirim? Yüzünü görmek istemiyorum, işlemleri başlat günümüz belli olsun eşya taşımaya başlayacağım dedim, kardeşimin geleceğini de biliyor haftasonuna.

Daha önce yazdığım gibi,

Evet eve gelir gelmez dedim ya annem ya da babam dolduruyor sanıyor :)

Canım nasıl bir yaptırım yapsın? Benim kaynım kayinvalidemin bir lafiyla eşini bosamis (KV bununla sayısız kez övündü) Kadın canının acısıyla kayinvalideye gelmiş..bizimki kapıyı açmamış ,kadını kopurtmus..kadın kapının önünde bağırıp çağırınca da polis çağırmış.Sonrasinda da mahkemeye verip ,komşu şahitliğinde kadına ceza aldırmış.Bu kız iş güç sahibi ,hiç gitmesin o islere
Ay çirkef :kusmuk:green ile konusmuştuk bizim kvler benzerdi. Benimki de lohusalığımda yapmadığı şey kalmamıştı eğer evliliğim onun yüzünden bitseydi kesinlikle bir yaptırımım olurdu. Hiçbirşey yapamazsam tüm akrabalarını arar yaptıklarını anlatırdım. Bu tipler insan ilişkilerine çok değer verir kendilerini hep mağdur gösterdikleri için gerçekler ortaya çıkınca ödleri patlar. Bilmiyorum ben asla sessiz sedasız bitirmezdim hep mi kazanacaklar?

X