boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Eşiniz hatasından dönmüş en azından...Benimki hala anasıyla birlikte taktik peşinde...

Sen vekalet verdikten sonra herşeyi avukatın yapacak bence bekleme zaman önemli. Bulunduğun ile göre değişir yoğunluk ama öyle ha deyince gün falan gelmiyo dosyanın ulaşması bile aylar alabilir.

Sen vekalet verdikten sonra herşeyi avukatın yapacak bence bekleme zaman önemli. Bulunduğun ile göre değişir yoğunluk ama öyle ha deyince gün falan gelmiyo dosyanın ulaşması bile aylar alabilir.

Avukatla görüşmeye gideceğim ama bir türlü zamanlarımız uymuyor. İzin de alamıyorum çok yoğunuz. Yani beni öyle bir durumda bıraktı ki, nisan ayına kadar kılımı kıpırdatamam aslında. Bir yandan da beklesin diyorum, ilk boşanmak isteyen kendisi ve beni pat diye evden de kovamaz.

Doğru diyosun ama zaten kadın kalıyo evde eğer isterse gerçi seninkinin gidesi de yok bi kenarda yaşar o bi süre sanki.

Doğru diyosun ama zaten kadın kalıyo evde eğer isterse gerçi seninkinin gidesi de yok bi kenarda yaşar o bi süre sanki.

Onun ailesinin evindeyiz ve ailesi yan apartmanda, gitmez ki. Bana gideceğim diyor da hiççç inanmıyorum, ölse gitmez o nereye gidecek?

Benim derdim erkenden gidersem onlara hak doğmasın, herşeyi usulüne uygun yapmak asla açık vermemek istiyorum çünkü şu an her adımımı takip ediyorlar eminim...Altınları da vermemek için her türlü uyanıklığı yapacaklardır...

Anladım. Hakkınızda hayırlısı olsun. Merakla bekliyorum gidişatı. İnşaallah güzel haberlerinizi alırız

Güzel haber benim ondan kurtulmam olacak:)

Az önce bir arkadaşla konuştuk, çok sevdiğim biridir, bu şahıs da beraber çalışmıştı onunla bir süre. Zamanında anlatmadım çok keşke anlatsaydım dedi, bir önceki nişanlısında da aynı şeyler vardı, annesi sürekli arıyor şikayet ediyordu, ben de ona abi evlenecek sen misin annen mi niye bunları takıyorsun derdim dedi...O arkadaş beni uyarmıştı zamanında, ama bana gösterdiği ilgi alaka o kadar başımı döndürmüştü ki her şeyin farklı olacağına inandım sanırım...Bu da benim sınavımmış, Rabbim sonunda muvaffak olmayı nasip etsin inşallah...

Amin inşaallah. Göreceğiniz varmış

Artık 3. Kişiye dava açılamıyor kızlar sadakat yükümlülüğü eşte olduğu gerekçesiyle.

Ben kadınlar kandırıyo olayına katılmıyorum evet var o tip kadınlar ama eşine evine bağlı biri defetmeyi bilmeli. Biz kadınların karşısına hiç mi bu tip erkekler çıkmıyo gayet de eğlenip bile isteye ilişki sürdürülebilir en ufak bi yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için elimizden geleni yapıyoruz aynı direyeti erkekler de gösterebilmeli. Karşı tarafa suç yüklemek psikoloji rahatlatmaktan başka bir şey değil ki çoğunluğa baktığımızda erkek bi şekilde kandırıp olayın içine çektikten sonra yakalanıyor evet evliyim ayrılmam da sen bilirsin moduna giriyorlar bunlar gerçek maalesef.

Boşanma konularını karıştırmışım

Altınlar kayıt altında şu an kasadan alıp gidemez ama miktarını delillendirmen gerekebilir bildiğim kadarıyla kasada banka kayıt tutmuyo bu konuda.

Davanı açar açmaz evi terkedebilirsin ertelemene gerek yok ben sadece vekalet verdim harç gönderdim avukatım tak diye açtı davayı.

Kızlar dünkü avukat görüşmesinden sonra hiç iyi değilim, nolur bana destek verin Böyle apar topar boşanma , bir kadın olduğu belki de hamile olduğu vs vs avukat bir çok şey soktu aklıma. Esasen allahından bulsun varsa da diyorum, ama bir yandan da beni kolayca boşayıp yeni özgür hayatına mis gibi başlayabileceği ve benim gerçekleri sonradan öğrenmem sonucunda iyice yıkılmaktan korkuyorum...

Öyle değil bence senin ki..

Seninki kv itelemesiyle boşanmak istiyor..

Diyelim ki avukatın dediği doğru, senin için ne değiştirki üzdün kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…