boşanan hemcinslerimden destek, öneri, ilham istiyorum...

Avukatın tavrı hoşuma gitmedi açıkçası, ben orda acılıyken hayatımmm kesin aldatılıyorsun diye kahkaha atması,yanındaki asistanına ters davranışı falan, ısrarla çekişmeliye döndürmek istemesi para almak için yaptığı izlenimini doğurdu. Baktı benden çok bir şey yok, istersen dedi protokol yazarız anlaşmalı tek celsede bitirirsin, senin bu adamda gözün yok anlaşılan dedi. Kararını ver görüşelim dedi, çekişmeli en az 1 sene sürermiş.

Ailemle görüştüm hiç taraftar değiller bitir diyorlar.

Ben kendimi toplayıp, karşıma adamı alıp açık açık söyleyeceğim; avukatla görüştüm, böyle şüpheler söyledi ama ben artık ilgilenmiyorum, altınlar benim hakkım olduğu için devredip protokol yapıp tek celsede bitirelim diyeceğim.

Hayırlısı olsun.
Bence bu adama fazla anlam yüklüyorsun.
Gerçekten harcadığın vakte yazık.

Sen ondan ve ailesinden kurtulduktan sonra başkası olsa ne yazar eski nişanlısına sende aklını kullanamamış adam

Haklısın ama alacağın yok derler ya aynen öyle sizin durum....

eşiniz annesinden taraf olduğu müddetçe siz haklı iken haksız konumunda olacaksınız..

Aynen...Yani bana bir kere bile evet haklısın ama onlar ailem, ben seni korurum dese zaten hiç buralara varmayacaktık. Bana bir kere bile haklısın demiyor ya, ailesi hakkında konuşturmuyor bile.

Önünde kocaman bir hayat var ileride huzurlu olacağın anları düşün eşini annesini ve ablasını toptan Allaha havale et
Hayır geri adım atmam, adamda da en ufak bir düzeltme çabası yok, zaten ailesi her halükarda rahat bırakmaz ki. Adamda tamam biz çekelim gidelim beraber aile kuralım mutlu olalım modu yok.

Hayırlısı olsun.
Bence bu adama fazla anlam yüklüyorsun.
Gerçekten harcadığın vakte yazık.

Haklısın abla. Şu duygusal moddan kurtulup yoluma bakmalıyım...

Ama gerçekten çok zormuş, yaşanmadan anlaşılmıyormuş..Bir an iyiyken ertesi an kötüyüm, dalgalı bir ruh halinde gidip geliyorum. Öyle aksi bir döneme geldi ki , izin alıp halledemiyorum bile. Neyse bunda da vardır bir hayır, yakın zamanda hepsi bitecek inşallah.

Tabii ki çok zor,biliyorum bu işleri.
Ancak güçlü olmaktan,kafaya takmamaktan başka çare yok.
Allahım yardımcın olsun inşallah.

Aynen...Yani bana bir kere bile evet haklısın ama onlar ailem, ben seni korurum dese zaten hiç buralara varmayacaktık. Bana bir kere bile haklısın demiyor ya, ailesi hakkında konuşturmuyor bile.
Aynı şeyleri yaşadım aslında sizinle ama bizde çocuk var diye boşanmdık...ama ben şunu çok iyi anladım ki eşim baştan beri beni haklı görüyor ama ailesini ezmemek için bana "haksızsın" diyormuş, meğer içinden beni destekliyormus

Geçenler bana "ailede iki kuzenim nişanlanmış" dedi ve detayları anlattı...bende boş bulundum ve "oh be, artık kurtulduk, onlarla uğraşırlar" dedim... eşim ne dedi biliyor musunuz..." Aynen canım ya, şu ellerini bi çekselerdi üzerimizden" dedi....

Eşiniz görmüş ama benimki görmüyor, her şeyi anlattım hala ailem haksız evet demiyor. Ve diyeceğini de sanmıyorum.

Hayır ya, gidişat hiç öyle görünmüyor. Yüzde doksanı gibi eşiniz de ailesine, annesine düşkün sadece. Varsa da tabiki söylenebilecek tek şey Allah ından bulması olur ama avukat en kötü ihtimalleri düşünmüş bence

Herkes annesine düşkün olur, olmalı da, ama annesiyle eşini karşı karşıya bırakmamalı, annesine gereken yerde dur demeli, biz bir aileyiz demeli. Ben bunları dedim, ailemi sevmiyor muyum, hayır çok seviyorum...Bunu yapamadığı taktirde zaten hiç bir şekilde evlilikte mutlu olamaz, ne benimle ne bir başkasıyla...

Aynen öyle. Düşkünlükten kastım buydu zaten. Yoksa elbette sevecek. Sevmezse kötü..

Bir an önce apar topar boşanıp aldattığı kişiyle evlenirse kendimi salak gibi hissederim..Kandırılmış gibi....
Başkası olsa çoktan boşanma davasını açardı. Seninle neden evli kalmak istesin ki?
O yüzden hiç bunlara takılma. Anlaşmalı boşanıp hayatının geri kalanında mutlu olmaya odaklan.

Avukatın tavrı hoş gelmedi bana dediklerine takılma, birde aniden diyorsun da siz 1.5 yıl öncede boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz, ondan sonrada normale dönememissiniz, o zaman bitmesi gereken evlilik bu zamanda kadar sürmüş, başka bir kadın olduğunu hiç zannetmiyorum olsa bile sen kendi hayatına bak bir an önce kurtul kendini tamamlayamamış eş ve ailesinden.

G greengirll sizin gercekten bosanmak istediginize emin degilim zira bosanmak isteyen birinin kafasini avukat karistiramaz. Esinizi en iyi siz mi tanirsiniz yoksa avukat mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…