Boşanan erkek ne zaman pişman olur?

Maddi durumu göz önüne alındığında bu miktar da onun aklını başına getirir. Aldığım tüm parayı Bi derneğe yatırcam parada falan gözüm yok çok iyi bir işim çok iyi maaşım var ama sırf ona sıkıntı olacak diye alabileceğim en yüksek tazminatı alacağım. Zaten bu yaşına kadar biriktirdiği bütün parayı düğün için harcadı. Altın falan yaptı. Her şeyini kaybetmiş olacak. Bu durum biraz da olsa içimi rahatlatıyor.
Valla güzelim elbette bağışla ama ben senin yerinde olsam o parayla kendime bakımlar yaptırır bi güzel alışverş yapar ne bileyim estetik falan olur kilom varsa verir tatile gider alemlere akardım. İnsanlara evlenmeden önce sadakat yemini ettirmeliler olmuyor böyle sinirleniyorum. Siz onsuz mutlu olun pişmanlığının dibini görsün.

Bence talep edilen para o kadardır hakim çok az kısmını veriyor eğer anlaşmalı değilse.
Bencede o kadar tazminat alması çok zor aldatma var dedi o da ispatla. Benim eski eş neler neler yaşattı biz 4 ay evli kaldık bir sene dolunca anlaşmalı boşandım. Ne nafaka ne tazminat tek kuruş istemedim canı cehenneme napim onun parasını. Ettiği kötülükleride Allah'a bıraktım. Dur kız bu 50 bin tazminat alırsa oturup saflığıma yanacam ben bedavaya gittim oyyyy oyyy 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂

Valla güzelim elbette bağışla ama ben senin yerinde olsam o parayla kendime bakımlar yaptırır bi güzel alışverş yapar ne bileyim estetik falan olur kilom varsa verir tatile gider alemlere akardım. İnsanlara evlenmeden önce sadakat yemini ettirmeliler olmuyor böyle sinirleniyorum. Siz onsuz mutlu olun pişmanlığının dibini görsün.
Emin ol bagislayacaktir

Anladığım kadarıyla eşinizi hâlâ çok seviyor ve ondan bir adım bekliyorsunuz. O size adım atmıyor diye mutsuz ve pişman görünmesinin, eksik kalan duygularınızı tamamlayacağını düşünüyorsunuz..
Hata hep karşılıklıdır. O'na sorsan eşim böyle der, siz ise onu suçlarsınız..
Hadi diyelim ki burda "Eşim şu kadar süre sonra pişman oldu, süründü" diyenler olsa, içiniz soğuyacak mı ? O an soğur ama daha sonra ya siz pişman olur da keşke evliliğimi kurtarsaydım derseniz ?

Bencede o kadar tazminat alması çok zor aldatma var dedi o da ispatla. Benim eski eş neler neler yaşattı biz 4 ay evli kaldık bir sene dolunca anlaşmalı boşandım. Ne nafaka ne tazminat tek kuruş istemedim canı cehenneme napim onun parasını. Ettiği kötülükleride Allah'a bıraktım. Dur kız bu 50 bin tazminat alırsa oturup saflığıma yanacam ben bedavaya gittim oyyyy oyyy 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂
Aldatması hakareti tehdidi hepsi kanıtlı ıspatlı. O kadar tazminat alıyorum evet. Belki daha fazlasını bile alırım ama zorlamıyorum biran önce bitmesi için.

Ya hahaha kız çok güldüm Allahta seni güldürsün 😂 kızlar ya şuan aşırı ponçikleştim midyeci ahmet konusunu gördüm sabahta bu erkeklere aşırı sinir oluyorum biraz insanlar olsunlar gerçekten. Sizde çok mutlu olun karşınızda kıymet bilen insanlar çıksın 😍

Ya hahaha kız çok güldüm Allahta seni güldürsün 😂 kızlar ya şuan aşırı ponçikleştim midyeci ahmet konusunu gördüm sabahta bu erkeklere aşırı sinir oluyorum biraz insanlar olsunlar gerçekten. Sizde çok mutlu olun karşınızda kıymet bilen insanlar çıksın 😍
Sizinde inşallah amin 😍🤭Hep Gül'ün 😇

60 bin benim hemen hemen 5 aylık maaşım. Çok da önemi yok benim için. Ama eşimi baya zora sokacak bir para
Kendisinden bu kadar para çıkacak olmasına rağmen neden hala pişman olup dönmüyor diye çok merak ediyorsunuz.

Aldatması hakareti tehdidi hepsi kanıtlı ıspatlı. O kadar tazminat alıyorum evet. Belki daha fazlasını bile alırım ama zorlamıyorum biran önce bitmesi için.
İşiniz rast keseniz bol olsun adam yandı o zaman şimdi görecek gününü. Şunu desene baştan adam tabiki pişman olacak uyku girmez gözlerine artık. Uykular haram oldu ona haaa senin dediğin pişmanlık bu muydu gızzz desene baştan ayyyy tabiki pişman olacak deli gibi için rahat olsun şekerim 🥳💃

Back
X