Boşanan erkek ne zaman pişman olur?

Hazır konu açılmışken benim ex şuan pişman mı acaba 🙄Şimdi aklıma geldi bu konuyla sanki pişman gibi olabilir mi hanımlar 🤔
Soruda aynı şeyi yaşayan hanımlar demiş ama emin değilim gidip eski kocama sorup size yardımcı olacam biraz bekler misiniz rica etsem
Kız dur karıştırma şimdi ortalığı

Kız dur karıştırma şimdi ortalığı
Şaka yaptım kız ne yapayım exi canını cehenneme şeytan görsün yüzünü onun Mügeciğimin bu lafını çok seviyorum böyle zamanlarda 🤭😂😂 dedi ya kocalarınız pişman oldu mu ne bileyim sormadan diye şey ettim 😂😂 Aman pişman felan dedik dedik offfff canım bir pişmaniye çekti bir çekti ki sorma 😂😂🤭🤭

Şaka yaptım kız ne yapayım exi canını cehenneme şeytan görsün yüzünü onun Mügeciğimin bu lafını çok seviyorum böyle zamanlarda 🤭😂😂 dedi ya kocalarınız pişman oldu mu ne bileyim sormadan diye şey ettim 😂😂 Aman pişman felan dedik dedik offfff canım bir pişmaniye çekti bir çekti ki sorma 😂😂🤭🤭
Yapma yapma 3 günlük yemek yedim zaten kalkamıyorum🤣🤣

Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Şimdi ben pek merak etmiyorum konuyu ama konuyla alakalı yazmayın demişsiniz yalnız pişman olup olmayacağı da konuya bağlı :D Ama erkekler lütfen yanlış anlamayın gerçekten sevdiği kadın için sizin bu satırları yazmanıza fırsat bırakmadan uğraşır zaten. Pek pişman olacağını sanmıyorum tabi kendisini tanımadan yazıyorum bunu :D

Yapma yapma 3 günlük yemek yedim zaten kalkamıyorum🤣🤣
Yaptım bile çay da yaptım sindirime iyi gelir 😂🤭pişmaniye de olaydı neyse sağlık olsun ama 50 bin dedi gızz adam bunu duyunca zaten evlendiğine pişman olacak gibi helal ama canım benim gibi tek kuruş almadan boşanınca şey ettim biraz ahhh ahh 🤭😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Yaptım bile çay da yaptım sindirime iyi gelir 😂🤭pişmaniye de olaydı neyse sağlık olsun ama 50 bin dedi gızz adam bunu duyunca zaten evlendiğine pişman olacak gibi helal ama canım benim gibi tek kuruş almadan boşanınca şey ettim biraz ahhh ahh 🤭😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
İzmit'te olsaydım gönderirdim valla,benim de canım çekti☺.

Olabilir de olmayabilirde kişiliğine bağlı. Ama sizinki cok yeni bir evlilik ve sonrası boşanma , bence eskileri hatırlayıp pişman olması icin pek bir anınız yok gibi görünüyor. Ayrıca takılar ve tazminatla kefaretini Ödemiş gibi hissedebilir ve sizden tamamen uzaklaşmak isteyebilir.

Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Boşanmakta olduğum ex önce bana bir hafta yazdı pişmanım keşke ölsem blabla..bir hafta sonra aynı cümleleri eski sevgilisine mesajlarla kurduğunu öğrendim.Pismanliklari da boş yani..

Çok eski bir sevgilim vardı ünide, ayrıldık,döndüremedim,8 yıl onu düşündüm, evlendiğini öğrendiğim gün ümidi kestim unuttum.Unutmadan önce dedim ki,öyle bir olsun ki gün gelsin o benimle barışmak istesin bu defa benim hiç umrumda olmasın.Dedigime kendim bile inanmamıştım.Gun oldu devran döndü,16 sene sonra pişmanlık naraları atmaya başladı.O boşanma aşamasında ben evlenme aşamasındaydim,hislerim tabi çoktan bitmişti.Pisman olacağı varsa 16 yıl sonra bile pisman oluyor.
Siz kırılan egonuz tamir olsun diye pişman olsun istiyorsunuz anlıyorum, kötü şeyler yaşayıp ayrılmaktan iyidir,sizin gibi sessizce bosananlara ozenenler vardır aramızda,benim gibi mesela..Bu bir süreç çabuk atlatırsıniz inşallah,silin baştan 😉

Son düzenleme:
Sizin de psikolojiniz pek normal gelmedi bana onca yazılan çizilene cevap vermeyip eşi 14 dk da pişman olan arkadaşın cvbına yanıt yazmışsınız.Bana sorarsanız olsa bile çok çiçeklere konup artık bir sonuç alamayınca olur gibi geliyoe çünkü suçlu olduğu halde pişmanlık duymadı gibi bir şey demişsiniz.Herkesin dediği gibi bunları bırakın,size kendinizi değersiz hissettirmiş lütfen o sizi umursasın diye oturup beklemeyin.Üzülürsünüz ki üzülüyorsunuz da..

Pişman olacak insan boşanmaz.
Benim eşim benden boşanınca zil takıp gezmediği kaldı. Erken yaşta evlendik. “Seni gördüm kadın gördüm sandım” derdi. Adam benden nefret ediyordu resmen son yıllarda. Her yaptığım batardı. Doktora bile benle gelmezdi.
Boşandıktan 3 ay sonrada başkasıyla evlendi zaten. Bende kendi yoluma baktım. Birbirimiz için doğru insan değilmişiz demek ki.

Benim eşim pişman olmuştu onu terk ettikten iki gün sonra boşandıktan hemen sonra başkasına evlendim

Genelde insanlar ayrılıktan sonra pişman olmazlar. Aradığını bulamadığı zaman başka kadın veya erkekler tarafından tercih edilmekten yada uzun süreli ilişki yürütemeyip egoları söndüğü zaman o güvenli limanı kaybettiği için pişman olur.

Back
X