Boşanan erkek ne zaman pişman olur?

H Huuulyaaa111 şimdi kızdım açıkçası sizi yaka paça baba evine yollayan ve sizi aldatan adamın pişman olup olmadığını mi merak ediyorsunuz böyle biri pişman olur mu ki olsa ne olur, sizi aldatmissa çoktan birini bulmuş gününü gün ediyordur boşuna ömrünuzu heba etmeyin size yazık değil mi

Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Bütün takılar ve 50 bin TL tazminatı kurtarmak için pişman ayağına yatıp yalvarmadıysa zannetmiyorum sonradan pişman olsun.

Ya anlasanıza kızı biraz? Aşağılık pislik bir kocadan, 180 derece dönüp, pişmanlıklarda kavrulup, cehennem alevlerinden geçip kapısına yalvarmaya gelecek şahane bir prens hikayesi bekliyor işte alla alla.

Burada bulunmaz da du bakim bi benim oğlanın masallarına, uyarlarız olmadı.
Çok komik

Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Son pişmanlık fayda eder mi sizce ? ..

Bosanali hemen hemen 15 gün oldu pişman olduğunu hiç düşünüyorum bu arada boşanmayı düşündüğümüz sürede defalarca pişman olduğunu söyleyip.af diledi (15 dk sonra fikir değiştirip hakaret ediyordu ben olmaz deyince) ha üzüldüm mu çok üzüldüm hayallerime gelecegime yaptığım yatırıma üzüldüm o pişman olsa ne olmasa ne bu saatten sonra erkekler bence sadece bozulan düzenlerine uzulurler ki benimki anasının evine döndü 😄
Aynen ya erkeklerin çoğu gamsız ve çok akıllı. Sadece düzenlerini , menfaatlerini düşünüyorlar birde bunun için pişman rolü yapıyorlar. Benim ex eş burnumdan getirdi psikolojimi alt üst etti neler yaptı ki tekrar tekrar anlatmıyorum biliyor buradaki arkadaşlar ki burda herkes destek oldu, düşünceleri de benim için çok kıymetli idi. Burda sert bile konuşsa kızmadım hakaret olmadıkça çünkü dışardan bir gözün yorumları bambaşka. Biz o ruh hali ile birde duygusallık ile doğru karat vermekte zorluk çekiyoruz. Gerçekten şuan pişman olsalarda bizim elimize birşey geçmeyecek. Kötülük eden zaten karşılığını bulur Allaha havale et geç. Çünkü düşündğkçe yine kendimize kötülük ediyoruz .

Sonrasında da 2 kez aldattığını öğrendim.
Siz bu saatten sonra pisman olur mu demeyin. Allaha havale ediyorum deyin. Siz goremeseniz bile size bu yasattiklari elbet cikacaktir. Pismanligini gormek istemenizi anliyorum ama bu kadar seyi yasattiktan sonra pişmanligi sizden götürdüklerinin yerine gececek mi hayir. Onunuze bakın. Yarina kalir yanina kalmaz. Sürekli icinizden onun pişman olmasıni beklemeniz bile ona degil kendinize zarar

B biedanur98 aynen bende burda yazmıştım eve gidip eşyalarımı aldığımda yasadigim o korkunç duyguyu sonra beni arayıp saatlerce ağlamıştı garip olan ben birazcık sert davransam ona yalvarmisim gibi davranıp üstüne hakaretler ediyordu , burda okuduklarim yol gösterici oldu , bana evimizi seni mutfakta görmeyi kızımızla ilgilenirken izlemeyi özledim demişti orda bile bı hizmetçinin yokluğu koymuştu Hay Allah'ım bu adama kaç yılımı verdim

Boşanana kadar tavrı nasıldı boşanmak istiyor muydu
Dava öncesi gece ben çok mutsuzdum, ağlıyordum, o bi “yapmamız lazım bunu” diyordu bi vazgeçiyordu. Dava öncesi kapıda “gel evimize gidelim” bile dedim, vazgeçmedi, boşandıktan sonra da hemen pişman oldu, aylarca pişmanlığı sürdü. Şimdi ikimiz de mutluyuz ayrıyken

Back
X