- 13 Kasım 2018
- 3.862
- En iyi cevaplar
- 2
- 5.374
- 158
- Konu Sahibi Huuulyaaa111
Olsa ne olacak olmasa ne boşver sen kendine bak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok pişman olmuş, ondan aldatmıştır. O kadınlarda hep seni aramış.Sonrasında da 2 kez aldattığını öğrendim.
Komik sanırım çok güldün.Bu arada eşin yeni birini bulup evlenir demiştim tam üstüne basmışım çünkü seninle evliyken bile üstüne kuma getirmeyi söylemiş10 güne kalmaz evlenir pişman olmaz, tatmin etti mi bu cevap?
![]()
Hakimin kararı bu değil mi? Çekişmeli miydi? Hataları nelerdi özel değilse?O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek.
Ben sadece benim için çabalamadığı için çok üzülüyorum
Bütün takılar ve 50 bin TL tazminatı kurtarmak için pişman ayağına yatıp yalvarmadıysa zannetmiyorum sonradan pişman olsun.Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Çok komikYa anlasanıza kızı biraz? Aşağılık pislik bir kocadan, 180 derece dönüp, pişmanlıklarda kavrulup, cehennem alevlerinden geçip kapısına yalvarmaya gelecek şahane bir prens hikayesi bekliyor işte alla alla.
Burada bulunmaz da du bakim bi benim oğlanın masallarına, uyarlarız olmadı.
Son pişmanlık fayda eder mi sizce ? ..Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Sanırım eşiniz narsist kişilik bozukluğuna sahip.Zaten barışmayacağım ama hiç çaba göstermediği için kendimi çok değersiz hissediyorum. Pişman olduğunu görmek isterim.
Aynen ya erkeklerin çoğu gamsız ve çok akıllı. Sadece düzenlerini , menfaatlerini düşünüyorlar birde bunun için pişman rolü yapıyorlar. Benim ex eş burnumdan getirdi psikolojimi alt üst etti neler yaptı ki tekrar tekrar anlatmıyorum biliyor buradaki arkadaşlar ki burda herkes destek oldu, düşünceleri de benim için çok kıymetli idi. Burda sert bile konuşsa kızmadım hakaret olmadıkça çünkü dışardan bir gözün yorumları bambaşka. Biz o ruh hali ile birde duygusallık ile doğru karat vermekte zorluk çekiyoruz. Gerçekten şuan pişman olsalarda bizim elimize birşey geçmeyecek. Kötülük eden zaten karşılığını bulur Allaha havale et geç. Çünkü düşündğkçe yine kendimize kötülük ediyoruz .Bosanali hemen hemen 15 gün oldu pişman olduğunu hiç düşünüyorum bu arada boşanmayı düşündüğümüz sürede defalarca pişman olduğunu söyleyip.af diledi (15 dk sonra fikir değiştirip hakaret ediyordu ben olmaz deyince) ha üzüldüm mu çok üzüldüm hayallerime gelecegime yaptığım yatırıma üzüldüm o pişman olsa ne olmasa ne bu saatten sonra erkekler bence sadece bozulan düzenlerine uzulurler ki benimki anasının evine döndü![]()
Çok komik
İnsanlar sana akıl veriyor almıyorsun insanlara kızıyorsun, gülerim tabi, belki anlarsın ama nerdeKomik sanırım çok güldün.
Siz bu saatten sonra pisman olur mu demeyin. Allaha havale ediyorum deyin. Siz goremeseniz bile size bu yasattiklari elbet cikacaktir. Pismanligini gormek istemenizi anliyorum ama bu kadar seyi yasattiktan sonra pişmanligi sizden götürdüklerinin yerine gececek mi hayir. Onunuze bakın. Yarina kalir yanina kalmaz. Sürekli icinizden onun pişman olmasıni beklemeniz bile ona degil kendinize zararSonrasında da 2 kez aldattığını öğrendim.
Bu sizin için doğru insanın o olmadığını gösterir.Ben sadece benim için çabalamadığı için çok üzülüyorum
Dava öncesi gece ben çok mutsuzdum, ağlıyordum, o bi “yapmamız lazım bunu” diyordu bi vazgeçiyordu. Dava öncesi kapıda “gel evimize gidelim” bile dedim, vazgeçmedi, boşandıktan sonra da hemen pişman oldu, aylarca pişmanlığı sürdü. Şimdi ikimiz de mutluyuz ayrıykenBoşanana kadar tavrı nasıldı boşanmak istiyor muydu