• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanan erkek ne zaman pişman olur?

Soruma verecek cevabınız yoksa yargılamayın.
Yargılamıyorum canım benim pişman olması size bir şey katmaz. Pişman olması içinde umursamayı bırakmalısınız. Eşimle sevgiliyken benden ayrılmıştı gayet düzgün şekilde. O zaman hep pişman olsun diye beklemiştim. Bekledikçe de olmadı:) sonra banane dedim ve kendime döndüm. Süslendim dolaştım gezdim ehliyet aldım okulumu bitirdim çevre edindim sonra kendisi kıymetini anladım diye geldi. 1 sene evlenmek için ikna ettiğini hatırlıyorum.
Yani eğer eşiniz gerçekten size kötü birşey yaptıysa üzdüyse öncelikle Allaha havele ediyorum kimse mutsuz olsun istemem. Fakat anlaması içinde kalkıp hayatınıza bakıp o yokmuş gibi davranmalısınız. Mesaj atarsa açmayın ararsa iletişim kurmayın ne bileyim yokmuş gibi davranın. Pişman olacaktır.

Kişiden kişiye değişir tabi ki ama pişman olacak olsa ilk etapta olurdu diye düşünüyorum, yani pişman olsaydı sizi boşanmaktan vazgeçirmek için elinden geleni yapması gerekirdi,

Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Ne kadar sureli bir evlilikti peki oncesinde iliskiniz var miydi mesela ? Bir de suçlu oldugu halde demissiniz ya o suclu oldugunu dusunmuyorsa uzulmez ama alalen bir suc ise sonrasinda pisman olsa bile size gosterir mi o pismanligini meçhul 😕

Arkadaşlar eşimle boşanma aşamasındayız. Çok yeni bir evlilik şuan bitmek üzere. O hatalı olduğu için tüm takıları alacağım ve bana en az 50 bin TL tazminat ödeyecek. Suçlu olduğu halde beni kaybetmemek için hiç çaba göstermedi. Bu durum beni kırdı tabi ki ama bu konuyla ilgili bir şey yazmayın. Sadece merak ettiğim şey boşandıktan sonra mutlu olur mu? Pişman olup dönmek ister mi? Onu asla affetmeyeceğim ama pişman olmasını istiyorum. Eşinden boşandıktan sonra eşi pişman olan var mı?
Bunun net bir cevabı olamaz ki🤷‍♀️🤷‍♀️

O zaman hiç pişman olmaz yeni bir çıtır alır hayatına elli bin lirada sadakam olsun der oturur oturduğu yere, bence önünüze bakın en azından çocuğunuz yok grsmek zorunda degilsiniz

Eski eşim duruşma olduğu gün pişman oldu akşam mesajlar attı işte aileme yenik düştüm, onlar yüzünden ayrıldık. Bende dedim aklın başına herşey bittikten sonra mı geldi. Yok seviyorum hala senden sonra olmayacak felan ama istediği kadar pişman olsunlar herşey zamanında güzel. Zaten oluru varsa oluyor ayrılık hayırlısı ise hakkımızda Yaradan bizden daha hayırlısını, iyisini bilir. Eşiniz pişman olsada bu saatten sonra anlamı yok ki bu raddeye geldikten sonra düzelmiyor kolay kolay. Şimdi değil sonra gelir aklı başına ama o saatten sonra da sizin eyvallahınız olmasın. Üzen, can yakan değil kıymet veren, değer veren insanlar olsun hayatımızda artık. Bu hayatta hiçbir şeyi geri alamıyoruz, zamanda gençlikte akıp gidiyor. Değmeyecek insanlarla değil değecek, hak edenler ile geçip gitsin öyle değil mi? Benim konumu da bilirler burada zor günlerdi ya sanki evlilik yaşadım mı neydi bu kabus muydu rüya mı geçip gitti ama eziyet ile aşağılama ile. Ki ben çok çabaladım düzelir diye şamata verdim ama sonu boşanma oldu ki öyle insanla ömür değil dk bile geçmezmiş bunu anladım. Sizinde öyle ise kararıızdan dönmeyin. Bazı insanlar gerçekten değişmiyor şansta versen neyse o. Sonuç olarak pişmanda olsa sizin kararınızı değiştirecek mi o önemli. Ama samimiyetine bağlı, çoğu da ikna edip boşanmamak için pişman rolü oynuyor. Onu da siz bilirsiniz tanıyorsunuz huyunu felan .

Cevabınız için teşekkür ederim

Anket gibi olacak ama biraz daha detay vereyim

İki kız arkadaşımda eşlerinden açık ara çok güzeldi

İlkinin bir diğerinin iki çocuğu vardı

Damatların tek ortak özelliği ise çalışmayı sevmemeleri, eş parası yemeleri, ya da aileleri somurmeleri idi (ne garip bir tesadüf değil mi)

Sonuç olarak eski eş ile ilgili olumlu olumsuz duyguları bir kenara bıraktığınız gün yeniden doğmuş gibi olursunuz

Eski eşim duruşma olduğu gün pişman oldu akşam mesajlar attı işte aileme yenik düştüm, onlar yüzünden ayrıldık. Bende dedim aklın başına herşey bittikten sonra mı geldi. Yok seviyorum hala senden sonra olmayacak felan ama istediği kadar pişman olsunlar herşey zamanında güzel. Zaten oluru varsa oluyor ayrılık hayırlısı ise hakkımızda Yaradan bizden daha hayırlısını, iyisini bilir. Eşiniz pişman olsada bu saatten sonra anlamı yok ki bu raddeye geldikten sonra düzelmiyor kolay kolay. Şimdi değil sonra gelir aklı başına ama o saatten sonra da sizin eyvallahınız olmasın. Üzen, can yakan değil kıymet veren, değer veren insanlar olsun hayatımızda artık. Bu hayatta hiçbir şeyi geri alamıyoruz, zamanda gençlikte akıp gidiyor. Değmeyecek insanlarla değil değecek, hak edenler ile geçip gitsin öyle değil mi? Benim konumu da bilirler burada zor günlerdi ya sanki evlilik yaşadım mı neydi bu kabus muydu rüya mı geçip gitti ama eziyet ile aşağılama ile. Ki ben çok çabaladım düzelir diye şamata verdim ama sonu boşanma oldu ki öyle insanla ömür değil dk bile geçmezmiş bunu anladım. Sizinde öyle ise kararıızdan dönmeyin. Bazı insanlar gerçekten değişmiyor şansta versen neyse o. Sonuç olarak pişmanda olsa sizin kararınızı değiştirecek mi o önemli. Ama samimiyetine bağlı, çoğu da ikna edip boşanmamak için pişman rolü oynuyor. Onu da siz bilirsiniz tanıyorsunuz huyunu felan .
Zaten barışmayacağım ama hiç çaba göstermediği için kendimi çok değersiz hissediyorum. Pişman olduğunu görmek isterim.

Şu an onun düşüncelerini önemsiyosunuz, henüz yaşadıklarınız çok taze. Ama umarım boşandıktan sonraki evrede yeni bir sayfa çekip eski eş kişisinin pişman olup olmadığını umursamayacak raddeye gelirsiniz.

Aksi halde bunu düşünüp beklentiye girmekten kendinizi heba eder, o yeni sayfayı asla açamazsınız. Sonra bir gün bir bakmışsınız eski eş nişanlanmış, siz de aylarca onun acı çekmesini bekleyip durmuşsunuz.

Net cevap beklemiyorum yaşayan var mı diye sordum. Boşanıp eski kocası pişman olan var mı diye sordum. Ama herkes yargı dağıtma peşinde kendince
Offf bu ne yahu
Sizin gergin tavırlarınıza maruz kalmak zorunda mıyız biz? Ne bu atarlı cevaplar. Aklı olan her insanın vereceği cevabı verdim size. Birisi çıkıp evet pişman oldu dese ne olacak:işsiz::işsiz::işsiz: herkesin karakteri farklı

Offf bu ne yahu
Sizin gergin tavırlarınıza maruz kalmak zorunda mıyız biz? Ne bu atarlı cevaplar. Aklı olan her insanın vereceği cevabı verdim size. Birisi çıkıp evet pişman oldu dese ne olacak:işsiz::işsiz::işsiz: herkesin karakteri farklı
Dur istediği cevabı vereyim ben. Takriben 1 yıl 7 ay 18 gün 9 saat sonra pişman oluyorlar diye biliyorum.

Back
X