Boşanamayanlardan mısınız

evi arabayı bırakarak boşanan adam hiç görmedim.ayrıca bu durumda erkeğe haksızlık olmuyor mu?evi kadın alsın arabayı adam
Hayır haksızlık değil bence, bunları ben çocuklarıma iyi bir hayat sürdürmek için istiyorum zaten, çocuğum olmasa ortak bölüşebilirdik,

Gitmiyor kavga ediyorum sürekli zaten bu yüzden sinir hastası oldum diyorum gerçekten siz anlamıyorsanız onun da anlamaması çok normal
Valla bir ben değil , pek çok kişide anlamayacaktır emin olun. Dilekçe verdiğiniz an biriyor çünkü olay.
Adam hiç boşanmak istemezse , ki istemez, onu mu bekleyeceksiniz bir ömür ?

Yok 2 yıldan az kaldı

Ya simdi tanimadan ileri geri konusmus olmiyim da adam biraz iqsuz geldi bana. Bi der çalış bi der zor geliosa calisma fln. Konusahibi bunu yola getirip ikna edebilir bence güzellikle. Imzalamasi bile bi saflik belirtisi bana göre. Kendi namina biriktirmeye basladigina göre inanior bence ortada kalacağına. Gevseklige vurma kozunu oynuyor simdilerde.

Hayır haksızlık değil bence, bunları ben çocuklarıma iyi bir hayat sürdürmek için istiyorum zaten, çocuğum olmasa ortak bölüşebilirdik,
hem iş hayatım oldu hem de ev kadınıyım.çalışmayan kadın istemeyecek mi yani çocuklarına iyi bir hayat.çocuklar olsa da çalışsanız da tüm malı sizin almanızı ben doğru bulmuyorum.ha boşanınca eşine ve çocuklarına 5 kuruş vermek istemeyenler de var.onlar zatenn adam değiller

her iki tarafında eşine bağlı piraye.okula volvo ile jeep ile gelen çocukları kolejlerde kreşlerde evine haftada 2 gün kadın gelen de var zorlukla geçinen eşi az maaşlı otobüsle gidip gelen öğretmen de var mesela.eve giren toplam paraya ve eşin aileyi sahiplenmesine bağlı

Tabi ki istesin ama eşit olmamalı bence çalıştığınıza göre ev ve işin idaresinin ne kadar zor olduğunu anlamanız lazım aslında bu durumda mal paylaşımının eşit olması sizce adil mi eşle eş sadece işte çalışırken çalışan kadın hem evde hem işte çalışıyor, burda hak idda edilen çalışmayan kadınlar değil ki karşıda ki eş neden içselleştiriyorsunuz anlayamadım

Senin çalışmama imkanın var kendin gelirim var demistin o yüzden opsiyonunu kullaniyorsun.
Herkesin yaşam şartları farkli.
Benimde gelirim olsa bir yerden çocuk varken ara verirdim.

Zannetmiyorum biriktirdiğini, ya kumara bulaştı ya da ailesine falan gönderiyor, bi ihtimal hovardalık falan yapıyor, bi şekilde hiç oluyor o para. Hesapları göstermek istemiyor, o da eksilerde, belki icralık bile olacak. Ama şu çok açık ki adam karısını biliyor, bak adam nerde kaldınız diye aramış konu sahibi çocuklarla dışardayken, konu sahibi de korktuğuna yormuş. Sakin kafayla düşünse; adam neden korksun, sanki iki çocukla nereye gidecek kadın, iş var güç var, çocukların okulu var. Kolay mı pat diye düzen yıkmak? Sarılıyor öpüyor, merak ediyor gibi yapıyor, şimdiye kadar sakındığı ilgiyi böyle gıdım gıdım veriyor, yetmezse çoğaltacak, ama temkinli de, şimdi barışırsa bundan da fazlasını ister diye elini korkak alıştırıyor.

Aslında ben evi ve arabayı alıp arabayı satıp evin borcunu ödemeyi kalan parayla daha uygun bir araba alıp evi satmayı istiyorum, fikrim değişmezse evin parasının yarısını da ona iade etmeyi düşünüyorum tabi bunu ona söylemedim ama hakkını vermekte istiyorum

Herkes dilekçe ver diye sürekli aynı şeyi demiş te o kadar kolay bir karar değil boşanma ülke şartlarında.
Yani kadının hayatı şuan da çok kolay olmayacak iki çocuk yine geçim sıkıntısı devam edecek.
Eşiniz çocuğu kreşe getir götür yapar mı?
Ev de sorumluluk paylaşımı nasıl?
Kredi ödeme harici hiç mi birşey yapmıyor.
İyice tartın eksiyi artiyi.
Çocuk yokken al basini git demesi kolay ama çocuklar varken herşey dusunulmeli.
Tak diye karar almak o kadar basit degil.

Adam gibi adam olup ceketini alıp çıkan kocalar eskide kaldı bacım. Şimdikiler genelde dolandırmak için evleniyor zaten
Bu evlilik de '' Öğretmen kız alayım rahat edeyim. '' diye yapılmış, o kadar belli ki. Adam sevmiyor, ilgisini bile ölçüyle veriyor.

Hayır korktuğunu düşünmedim bunu onu hayatımızdan çıkarmaya başladığımızı göstermek için yaptım, yoksa tabiki gidemem bunu o da bende biliyorum korksun diye yapmam çok saçma olur

Aylık iki bine nerde hovardalik yapacak

Öncelikle merak ettiğim evet katlanılmaz bir durum içerisindesiniz ama sevginiz ona karşı ufak ta olsa var mı? Mesela size aşık olduğunu hayatının kadını olduğunu sizsiz yapamayacağını bir ailenin ne kadar kıymetli olduğunu geç te olsa anlasa ve bunu hissettirse sizin için durum değişir mi? Sanki bunun cevabı evet gibi geldiği için bana kocanızdan ayrılamıyormuşsunuz gibime geldi? Tavırlarınız ona karşı net olabilir bu öfkeden kirginliktan hayal kırıklığından olması gereken bu diye bir dik duruş sergilemekten ibaret sanki..yani ben bu durumu bu şekilde yorumladım kendimden pay biciyorum bir insanı gerçekten istemiyorsam o insanı kesinlikle yanımda barindirmam gözlerimle sözlerimle ölmüş ölmüş dirilmiş kadar olur yani bence insanlar istemediği bütün insanlara karşı böyledir diye düşünüyorum.cevabinizi merak ediyorum ona göre yardımcı olmaya çalışacağım

Yok kreşe ben götürüyorum çıkışta o alıyor ama mecbur çünkü ben öğleden sonra eve geliyorum o dört gibi alıyor araç onda olduğu için

Hayır korktuğunu düşünmedim bunu onu hayatımızdan çıkarmaya başladığımızı göstermek için yaptım, yoksa tabiki gidemem bunu o da bende biliyorum korksun diye yapmam çok saçma olur
Onu derken ki umudun sıcaklığını burdan aldım, korksun diye gecikmediniz, ama o telaşlı araması bi serinletti içinizi itiraf edin. Kötü bir şey değil, insan içinde iken ayıramıyor.

Kocan kadar yaşıyorsun bu hayatı valla... haklısın bacım. 20 yıl önce zengin oğlan mı (çok) yakışıklı oğlan mı ikileminde karar alan hormonlarima selam olsun burdan Gideyim benim fakire çay koyayım ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…