Boşanamayanlardan mısınız

Çocukları bırakmayacağım beni düşünmez zaten de çocuklarını düşünmesi gerekir bir de zaten şunu anlayamıyorum hiç çalışmayan bir kadında malın yarısına ortakken ben çalışıyor halde neden yine yarısını almalıyım
Hiç çalışmayan kadın da evde çalışıyor ve bence dünyanın en zor işi.Evdeki bütün işleri çalışmayan kadın yapmasa mecbur yapan bı kadın tutulacak ve ona belli bı ücret ödenecek.Yani sonuç olarak o kadınlar çok çalışıyor.

Olabilir , boşanmanın sinyallerini vermiştim ben nasıl olsa gidecek bari birikim yapayım demiş olabilir
Bence öyle.
Çünkü benim ablamla eniştemin evlilgiine benziyor.
Herşeyleri ayrı sizin gibi.
Eniştem sadece ev kirası o da 500 lira ve faturalari ödüyor.
Evi ve arabası var.
Ablamda kızı ve evin yiyecek masraflarını oduyor.
Eniştem polis ablam öğretmen.
Eniştem ablamdan fazla kazanıyor.
Sorsan param yok der icki sigara özel hayat yok.
Eve en fazla dışarda yemeye 1500 harcadı o geri kalan nerde belli değil.
Kesinlikle gizlice biriktiriyor çünkü onlar da ara ara boşanma evresine geldiler.

Hiç çalışmayan kadın da evde çalışıyor ve bence dünyanın en zor işi.Evdeki bütün işleri çalışmayan kadın yapmasa mecbur yapan bı kadın tutulacak ve ona belli bı ücret ödenecek.Yani sonuç olarak o kadınlar çok çalışıyor.
Doğru ama ben o dediğiniz işleri de yapıyorum evime başkasını sokamıyorum ne yazık ki ha bu senin problemin tut birini diyeceksiniz siz de Haklısınız

Bence öyle.
Çünkü benim ablamla eniştemin evlilgiine benziyor.
Herşeyleri ayrı sizin gibi.
Eniştem sadece ev kirası o da 500 lira ve faturalari ödüyor.
Evi ve arabası var.
Ablamda kızı ve evin yiyecek masraflarını oduyor.
Eniştem polis ablam öğretmen.
Eniştem ablamdan fazla kazanıyor.
Sorsan param yok der icki sigara özel hayat yok.
Eve en fazla dışarda yemeye 1500 harcadı o geri kalan nerde belli değil.
Kesinlikle gizlice biriktiriyor çünkü onlar da ara ara boşanma evresine geldiler.
İşin komiği şu bir de üzerine gidince çalışma o zaman sen de der, ablanızda bende rahata alıştırdık bence

Ben doğum iznindeydim bu dönem başladım başladığımdan beri böyle 4-5 aydır yani
Haa yeni yani bu huy. Ben de dedim yillardir nasi katlandin. Birine borc falan mi verdi acaba? Belki gecici bi durumdur bilemedim. Evin kredisi kimin üstüne eşinin dimi? Bosansaniz bile onu ödemeye devam etsin bence. Gerci o zaman da adam nerde barinip ne yiip icecek..

Ya konu zaten ayse fatma degil ki. Ayse fatma olmasa bile yeter sanki soylediginiz nedenler bosanmak icin. Siz zaten kendi kendinize yetebilen bi kadinmissiniz. Nafaka versin evi arabayi da biraksin gitsin işte daha ne. Hic olmadi onun yükü pisligi bogazi azalir evden rahat edersin.
O adam evi arabayı bırakıp öylece gitmez işte. Daha üste para istiyormuş, artık nerelere yetiremiyorsa.

İşin komiği şu bir de üzerine gidince çalışma o zaman sen de der, ablanızda bende rahata alıştırdık bence
Yarın istifamı veriyorum de hazırla dilekçeyi. Bi blöf yapacaksan bu daha etkili olur. :) O 2 gr erkekliği nasıl içine kaçacak görürsün. 🙃

Haa yeni yani bu huy. Ben de dedim yillardir nasi katlandin. Birine borc falan mi verdi acaba? Belki gecici bi durumdur bilemedim. Evin kredisi kimin üstüne eşinin dimi? Bosansaniz bile onu ödemeye devam etsin bence. Gerci o zaman da adam nerde barinip ne yiip icecek..
Yok ödemez, nafaka alırsam ödeyemez zaten borcu ben üstlenirim tabi verirse evi

O adam evi arabayı bırakıp öylece gitmez işte. Daha üste para istiyormuş, artık nerelere yetiremiyorsa.
Imzalamis protokolu o sekilde. Bi iyi haline denk gelip diretmeden kabul eder belki mahkemede de. Bosanma dile geldiginden beri birikim mi yapio nedir sadece 4-5 aydir vermiomus ilginc. Konu sahibi ise baslayinca birakti demek ki para vermeyi uyanik.

Ablam ücretsiz izne ayrıldı 3 ay çocuk dogunca aslında bir dönemdi sonra baktı para yok hiç vermiyor geri başladı.
Baştan beri hesaplar ayriydi.
Çünkü birşey almak istemiyordu eniştem eve.
Çocuğa şunu al bunu al deyince ne gerek var derdi?
Herşeyi gereksiz gorur.
Markete git şunu al dese almaz felan
Ablamda senle ugrasmiyacagim dedi
Ne halin varsa gör dedi.
O da işte kendi harciyor.
Hatta kredi öderken zorlandılar çoğunu ablam ödedi felan.
Sonra araba aldılar .
Şimdi ablam yer yarilsa birşey almam diyor.
Sizin krediler devam ediyor zorlanmaniz normal.
Ablam şuan çocuğuna harcıyor birde yiyecek felan.
Ev arkadaşı gibiler.
Kimse kimseye birşey sormuyor para konusunda.
Eniştem ailesine de veriyor bir de.
Ablama kalsa şunu diyor ortak ya ev.
İlerde ayrılırsak o evi tamamını alabilir onun icin biriktiriyor olabilir dedi

evi arabayı bırakarak boşanan adam hiç görmedim.ayrıca bu durumda erkeğe haksızlık olmuyor mu?evi kadın alsın arabayı adam

Yarın istifamı veriyorum de hazırla dilekçeyi. Bi blöf yapacaksan bu daha etkili olur. :) O 2 gr erkekliği nasıl içine kaçacak görürsün. 🙃
Ya nerde ben iki yıl ayrılmak istiyordum izne çocuk biraz büyüsün başlayayım dedim olmadı yetiremedi, başlasan mı diye o teklif etti önce, işte bu kadar kafa çalışmıyor hesap edin, bir mevzuyu anlatmaya çalışırken çektiğim zorluğu

Imzalamis protokolu o sekilde. Bi iyi haline denk gelip diretmeden kabul eder belki mahkemede de. Bosanma dile geldiginden beri birikim mi yapio nedir sadece 4-5 aydir vermiomus ilginc. Konu sahibi ise baslayinca birakti demek ki para vermeyi uyanik.
İmzalamış çünkü karısına inanmıyor. Onu imzalayacak kadar olduysa konu sahibinin lafının bi ağırlığı kalmamış demektir diye düşünüyorum, bu rahatı bırakıp gidecek ha, hiç ihtimal vermiyorum. Mahkemeye kadar yumuşamazsa kolayı var cayarım olur biter diye düşünüyor adam bence.

Yok ödemez, nafaka alırsam ödeyemez zaten borcu ben üstlenirim tabi verirse evi
Kredi bitecek bisey bi de tabi nafakayi daha saglam istemek daha iyi olur. 3000 tl verse nafakayi senin için gene degisecek cok bisey olmicak krediyi odeyince maddi anlamda ama iste adamdan kurtulcan bi de kredi bitince rahat edicen. 3 yil falan kaldi heralde kredinin bitmesine de?

Ablam ücretsiz izne ayrıldı 3 ay çocuk dogunca aslında bir dönemdi sonra baktı para yok hiç vermiyor geri başladı.
Baştan beri hesaplar ayriydi.
Çünkü birşey almak istemiyordu eniştem eve.
Çocuğa şunu al bunu al deyince ne gerek var derdi?
Herşeyi gereksiz gorur.
Markete git şunu al dese almaz felan
Ablamda senle ugrasmiyacagim dedi
Ne halin varsa gör dedi.
O da işte kendi harciyor.
Hatta kredi öderken zorlandılar çoğunu ablam ödedi felan.
Sonra araba aldılar .
Şimdi ablam yer yarilsa birşey almam diyor.
Sizin krediler devam ediyor zorlanmaniz normal.
Ablam şuan çocuğuna harcıyor birde yiyecek felan.
Ev arkadaşı gibiler.
Kimse kimseye birşey sormuyor para konusunda.
Eniştem ailesine de veriyor bir de.
Ablama kalsa şunu diyor ortak ya ev.
İlerde ayrılırsak o evi tamamını alabilir onun icin biriktiriyor olabilir dedi
Acaba siz benim kardeşim olabilir misiniz, resmen bu benim hayatım

ayy gene çalışmayan kadınlara laf atılmışşşş.ben çalışsam mesela büyük şehirde bakacak kimse yok çocuk koleje gidecek ayda 4500 tl o.eve temizliğe kadın lazım 15 de bir en az o da 600 tl ayda.eşimden kaynaklanan özel sağlık sigortam gidecek .başka sigorta yaptıracağım kaç bin de o tey teyy.bunları öderse eşim ben de çalışırım valla :KK45:

SInlışmayan kadın da evde çalışıyor ve bence dünyanın en zor işi.Evdeki bütün işleri çalışmayan kadın yapmasa mecbur yapan bı kadın tutulacak ve ona belli bı ücret ödenecek.Yani sonuç olarak o kadınlar çok çalışıyor.
Ya tatlım konu boşanmada mal paylasimiysa evlilik boyunca edinilen mallar çalışan çalışmayan ayrımı olmadan elbette paylasilmali ama şu biz de evde çalışıyoruz ev kadınlığı çoh zor argümani sıkıyor artık. Çalışan kadın da evde seninle ayni isi yapıyor, her çalışan kadınin yardımcısı olmuyor ki. Üstelik çalışan kadın gelir vergisi ödüyor, bosanirsa kendisi için nafaka talep edemiyor. Ev kadını her türlü avantaj sahibi yani. Ama tabii kocasına bağlı...

X