Boşanamayanlardan mısınız

Bu evlilik de '' Öğretmen kız alayım rahat edeyim. '' diye yapılmış, o kadar belli ki. Adam sevmiyor, ilgisini bile ölçüyle veriyor.
öyle mantık evliliği yapan evine sonrasında evine çocuklarına aşırı sahip çıkanlar çok var katip.bu zaman da erkek olsam ben de çalışan eş isterdim.aşk evliliklerini de görüyoruz 6 ay da bitiyor bazen

Kocan kadar yaşıyorsun bu hayatı valla... haklısın bacım. 20 yıl önce zengin oğlan mı yakışıklı oğlan mı ikileminde karar alan hormonlarima selam olsun burdan :KK42:Gideyim benim fakire çay koyayım ben:cry:
35 sene önce annem öğretmenken okulun müdürü bile kocası doktor işadamı olan öğretmenleri kayırırdı farklı davranırdı.ye kürküm ye dünyasııı pirayeee

Aslında ben evi ve arabayı alıp arabayı satıp evin borcunu ödemeyi kalan parayla daha uygun bir araba alıp evi satmayı istiyorum, fikrim değişmezse evin parasının yarısını da ona iade etmeyi düşünüyorum tabi bunu ona söylemedim ama hakkını vermekte istiyorum
Kredinin faizi düşüktür aydan aya taksit taksit ödenen şeyi cash parayla kapamanin iktisadi olarak bi anlami yok :) o paraya doviz altin falan alirsin. Bence öyle düşünceksen bile dediğim gibi ölümü göster ona söyleme ve zaten öyle düşünme. Ev cocuklarin gibi düşünün ikiniz de. Benim degil burda cocuklarin yasiyor dersin. Tek basina hak alip gitmek var mi ya hakki falan degil. Ev olmasa napicaktin coluk cocuk kirada bir maasla? Gider baskasiyla evlenir gene cocuk yapar erkek bu. Sen de gicik olursun verdigin icin kendine.

öyle mantık evliliği yapan evine sonrasında evine çocuklarına aşırı sahip çıkanlar çok var katip.bu zaman da erkek olsam ben de çalışan eş isterdim.aşk evliliklerini de görüyoruz 6 ay da bitiyor bazen
Adamların istediği yuva çünkü, uyum yakaladıkları bir eş ve çocuklar ile bir hayat. Bazıları da böyle memur olsun, benden sonra evden çıksın benden önce gelsin, dolma parmaklarımı işe sürmeyeyim, ay sonu güzel gelsin diye evleniyor.

Adamların istediği yuva çünkü, uyum yakaladıkları bir eş ve çocuklar ile bir hayat. Bazıları da böyle memur olsun, benden sonra evden çıksın benden önce gelsin, dolma parmaklarımı işe sürmeyeyim, ay sonu güzel gelsin diye evleniyor.
umarım konu sahibi için herşey çok güzel olur en doğru kararı verir hem kendisi hem de çocukları için.

Öncelikle merak ettiğim evet katlanılmaz bir durum içerisindesiniz ama sevginiz ona karşı ufak ta olsa var mı? Mesela size aşık olduğunu hayatının kadını olduğunu sizsiz yapamayacağını bir ailenin ne kadar kıymetli olduğunu geç te olsa anlasa ve bunu hissettirse sizin için durum değişir mi? Sanki bunun cevabı evet gibi geldiği için bana kocanızdan ayrılamıyormuşsunuz gibime geldi? Tavırlarınız ona karşı net olabilir bu öfkeden kirginliktan hayal kırıklığından olması gereken bu diye bir dik duruş sergilemekten ibaret sanki..yani ben bu durumu bu şekilde yorumladım kendimden pay biciyorum bir insanı gerçekten istemiyorsam o insanı kesinlikle yanımda barindirmam gözlerimle sözlerimle ölmüş ölmüş dirilmiş kadar olur yani bence insanlar istemediği bütün insanlara karşı böyledir diye düşünüyorum.cevabinizi merak ediyorum ona göre yardımcı olmaya çalışacağım
Ben artık ondan geçtim onun sevgisini de istemiyorum beklemiyorum da ve yük gibi hissediyorum atarsam rahatlayacağım bu yükü, maddi yönden düzene girdik diyelim boşanmayayım idare edeyim desem bile kendim için asla olmaz bu çocuklar için olur ama değişeceğine de inanmıyorum gereksiz bir çaba olur

35 sene önce annem öğretmenken okulun müdürü bile kocası doktor işadamı olan öğretmenleri kayırırdı farklı davranırdı.ye kürküm ye dünyasııı pirayeee
Öyle valla...bizim okulda 35 hatun öğretmen var. Kendi gibi memurla evlenen 2 salak ( biri ben) dışında , gerisi hep Mercedes, BMW çekiyor bahceye :-) 5 tane de bekarimiz var onlar da memurla evlenip suruncegimize evde kalalım modunda... Aşk meşk bakmıyor artık kimse, herkesin gözü parada ama haklılar mı haklılar..

Onu derken ki umudun sıcaklığını burdan aldım, korksun diye gecikmediniz, ama o telaşlı araması bi serinletti içinizi itiraf edin. Kötü bir şey değil, insan içinde iken ayıramıyor.
Tabiki o değil kim olsa nerde olduğumu sorsa hoşuma gider kimin ilgi hoşuna gitmez ki işin açığı hastaneye gittiğimde atsa o mesajı asıl o zaman değerli olurdu ama şu an zerre değeri yok

O
Öğleyin döner yemişse zaar.Her öğlen döner yese 1100 tl si gitti bile..yol parası,okulda çay parası,sosyal fonu,kıyafeti felan saymıyorum bile
labilir tabi okulda yiyor olabilir ama o da kötü değil mi öyleyse söylesin ben yedim desin beni neden araştırmaya düşünmeye zorluyor

Ben şunu anlamadım. Maddi destek yok demişsiniz de. Evin kredisini ödeyen adam faturaları ödeyen adam ? Geriye bu pahalılıkta ne para kalıyor ki zaten ? Bana çok tuhaf geldi sanki adam sıfır maddiyat sunmuş gibi yazmışsınız yok yetişemiyorum yok maddi açıdan şöyle böyle. Sizde çalışıyorsunuz elbette sizde evlilikte masraflara karışacaksınız maaşınız tamamen sizde kalsın mı istiyordunuz

Tabiki o değil kim olsa nerde olduğumu sorsa hoşuma gider kimin ilgi hoşuna gitmez ki işin açığı hastaneye gittiğimde atsa o mesajı asıl o zaman değerli olurdu ama şu an zerre değeri yok
çocuklarınız için en doğru kararı verirsiniz umarım.onların mutluluğu herşeyden önemli.yolunuz açık olsunn.

Kredinin faizi düşüktür aydan aya taksit taksit ödenen şeyi cash parayla kapamanin iktisadi olarak bi anlami yok :) o paraya doviz altin falan alirsin. Bence öyle düşünceksen bile dediğim gibi ölümü göster ona söyleme ve zaten öyle düşünme. Ev cocuklarin gibi düşünün ikiniz de. Benim degil burda cocuklarin yasiyor dersin. Tek basina hak alip gitmek var mi ya hakki falan degil. Ev olmasa napicaktin coluk cocuk kirada bir maasla? Gider baskasiyla evlenir gene cocuk yapar erkek bu. Sen de gicik olursun verdigin icin kendine.
Doğru

Sus sus , dün 6 lahmacuna 108 TL verdim. Hala sindiremedim yeminle, nolcaz biz böyle
Dışarda yiyoruz pahalıya geliyor...evde yapıyoruz pahalıya geliyor..ne yapacağımızı şaşırdım.En güzeli yemiyeceğiz ,içmeyeceğiz ..doğal olarak da s.mayacağız😬 tuvalet kağıdı da pahalı çünkü😒

Son düzenleme:
Ben artık ondan geçtim onun sevgisini de istemiyorum beklemiyorum da ve yük gibi hissediyorum atarsam rahatlayacağım bu yükü, maddi yönden düzene girdik diyelim boşanmayayım idare edeyim desem bile kendim için asla olmaz bu çocuklar için olur ama değişeceğine de inanmıyorum gereksiz bir çaba olur
Öncelikle sırf çocuklar için bile maddi ya da manevi geçinmeye kesinlikle istemediğiniz bir insanla çalışmazsiniz.. anladığım kadarıyla sırf olması gereken artık bu diye siz ayrılmak istiyorsunuz.. çok kırılmışsınız ve bütün bu olumsuzluklardan ötürü kendinize hâlâ onu sevdiginizi itiraf edemiyorsunuz.. içten içe düzelsin çok istiyorsunuz ama buna inanmıyorsunuz..benim sizden hissettiğim bunlar bunu esiniz de hissettiğinden gitmiyor bence..

Sus sus , dün 6 lahmacuna 108 TL verdim. Hala sindiremedim yeminle, nolcaz biz böyle
benzine depo da boş değildi 362 tl verince dün bugün yemek yemeden döndürdüm çocuğu eve tey teyyy.boşanınca tek maaşa da düşülüyor hayat iyice zorlaşıyor kadın için özellikle.

Öyle valla...bizim okulda 35 hatun öğretmen var. Kendi gibi memurla evlenen 2 salak ( biri ben) dışında , gerisi hep Mercedes, BMW çekiyor bahceye :-) 5 tane de bekarimiz var onlar da memurla evlenip suruncegimize evde kalalım modunda... Aşk meşk bakmıyor artık kimse, herkesin gözü parada ama haklılar mı haklılar..
Örnek alınmak ne hoş 😂

Kusura bakma H HaklisinHocam

Dışarda yiyoruz pahalıya geliyor...evde yapıyoruz pahalıya geliyor..ne yapacağımızı şaşırdım.En güzeli yemiyeceğiz ,içmeyeceğiz ..doğal olarak da s.mayacağız😬 tuvalet kağıdı da pahalı çünkü😒
profil resmim tam da bunu anlatıyor bakkk :KK45: :KK53:

X