Boş Gebelik süreci ve bilgi paylaşımı(düşük, kürtaj, gebelik vs..)

bakarsın buradakiler birlikte gebe kalan bi ekip olur enerjimizi modumuzu hep yükseltelim hormonlardan ve süreçten zaten anında düşmeye çok meyilliyiz. Ama odak noktamızı kafamızı başka şeylerle de oyalamamız lazım

inşallah ben ip almıştım eşime yelek örecektim onu yapıyorum, internetten dizi izliyorum. Bu süreç için yıllık izin almıştım pazartesi yeni bir serviste başlayacağım nobetli çalışıyorum yoğun Bi tempom var normalde de. Ama dönüşte ister istemez öğrenen herkese tek tek onlar sordukca kaybettim demek zorundayım o biraz stres yaratıyor şu anda. Riskli dönemde radyasyon ve ağır taşıma durumlarında yardım etsinler bana diye söylemek zorunda kalmıştım çalıştığım yerde. Onun sıkıntıları sen neler yapmayi planlıyorsun? Aslında pilatese girmek istiyordum başlasam sorun olur mu acaba gebelik olursa risk oluşturur mu bilmeden falan
AdChoices
ADVERTISING
AdChoices
ADVERTISING​

Ben yurtdışına gelirken kurumsaldan ayrılarak gelmiştim şu an kendi homeoffice kendimce bir şeyler yapıyorum. Ve yurtdışında olmamın avantajıyla da zaten birinci derece yakın ailemiz dışında ve en yakın dostum dışında kimseye söylememiştim o yüzden açıklama olayı olmadan daha rahatım canım.
Ama bence işe döndüğünde döndüğün gibi kısa öz bi açıklama yap ve rica et normalime dönüyorum bu konu üzerine bir ima soru istemiyorum lütfen beni de anlayın de geç anlayacaklardır diye düşünüyorum.
spora gidiyordum ben yıllık yazılmıştım ama gebelik ve süreç boyunca nerden baksak 2 ay hiç gitmedim, ona devam edeceğim yarına giderim diye düşünüyorum artık. Risk filan olur mu düşünmeyeceğim bu defa akışına bırakacağım öyle karar aldım. film dizi kitap ve bi de bu siteye sardım biraz bu dönemde başlıkları okuyorum filan kafamı dağıtıyorum.

Senin adına sevindim benim kendi servisim biliyordu ve şimdi başka servise geçeceğim onlar da biliyordu. E arada gelen giden güvenlik vs dedikodu seven bi ortam olunca onlar da yayıldı biraz. Ben servise derim de sonradan duyanlar 1 ay sonra bile çıkıp sorabilir hamilelik nasıl gidiyor diye madem yazıldın devam et bence de. Ben şu ağrılar biraz geçsin fizyoterapist eşliğinde reformer pilates istiyorum ona bakacağım. Bence yeni gebelik sürecine faydası bile olabilir rahim ve yumurtaliklara da daha fazla kanlanma ve oksijen demek sonuçta spor gebelik olursa bakariz duruma. Siteye ben de sardım yeni konulara cvp verir oldum hiç yapmazdım kendi ilgi alanım dışında başlıklarda geziyorum kafam dağılıyor cidden

Ay evet ben de öyleyim, başka başlıklarda başka konular altında okuyorum bakıyorum ne hikayeler var deyip şükrediyorum hatta cevap veriyorum filan kafamız meşgul olsun da yeter ki
reformer çok iyi ben daha önce yapmıştım uyku kalitem sırt ağrılarıma çok iyi gelmişti, burada reformer bulamadım bulduklarım da çok uçuk fiyatlardı. ama spor salonum çok iyi ekip çalışmalı bir sürü yoga fitness kardiyo çok alanlı şeyler yaptırıyolar, bi tadını sürememiştim tam yeni başlayacağım gibi oldum resmen
Sağlıkçısın sanırım sen kolay gelsin canım

Tam Bi başlık okuyordum şu an kayinvalide konulu benim skolyoz var o yüzden ne zamandır istiyordum fizyoterapistle reformer yapmayı. Daha önce mat pilatesi yapmıştım o da sırt boyun ağrılarıma çok iyi gelmişti. Kardiyo denedim sevemedim aslında yapabilsem kas kütlemi artirsam iyi olurdu zayıfım ama yok 2 kez denedim param yandı içimden gitmek gelmedi mat pilatesine de nöbetli çalışınca düzenli gidilmiyor günler sabit ama reformer ayarlanabiliyor bireysel ya da 2-3 kişilik grup olduğundan. Bende istek çok da başlamak için motivasyon yok üşeniyorum

O istek ve motivasyon kombinasyonunu o kadar iyi anlıyorum ki
Valla ne ararsan var zaten başlıklarla ama gebelik, koca, kaynana ve cinsellik top revaçta sitede başlık açıldığı gibi 3-4 sayfa oluyo ben yetişene kadar

Ben son mesaj nereye atılmış bakıyorum sürekli oraları okuyorum ve evet dediğin konular çok aktif ben de sonuna gelene kadar bakıyorum çözüme bile kavuşmuş olan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…