Eşim, maalesefCevap: HİÇKİMSE
Çeyiz dediğiniz nedir?100.000 ₺ değil 60.000₺. 100.000₺ faizi ile beraber. Sadece eşya düşünmeyin benim çeyizim vs içinde.
Bende 3.000₺ye Profilo teşhir aldım.
Benim de 2 kedim var. Durumumuz iyiyken almıştım. Paşalar gibi bakıyordum. Durumumuzun kötüye gideceğini maalesef ön göremedim. Benim de söyleyeceğim bu kadar...Evli değilim, çok borcum yok, kirada değilim, güzel de bir işim var, çok uzun zamandır köpek sahiplenmek istiyorum ama acaba veteriner gideri beni zorlar mı, aylık maması ne kadar tutar diye hesaplar yapıyorum. İstediğim zammı alamazsam, işsiz kalırsam diye benden başka kimsesi olmayacak canlıyı düşünüp bu sorumluluktan vazgeçiyorum. Söyleyeceğim bu kadar.
çeyiziniz de olmayıverseydi.100.000 ₺ değil 60.000₺. 100.000₺ faizi ile beraber. Sadece eşya düşünmeyin benim çeyizim vs içinde.
Bende 3.000₺ye Profilo teşhir aldım.
Kız tarafının aldığı şeyler süpürge, çaydanlık, tencere vs ıvır zıvırÇeyiz dediğiniz nedir?
Durumunuz nasıl iyiydi ki ?Benim de 2 kedim var. Durumumuz iyiyken almıştım. Paşalar gibi bakıyordum. Durumumuzun kötüye gideceğini maalesef ön göremedim. Benim de söyleyeceğim bu kadar...
Kv enayi mi neden kendi evini kiraya verip başkasının yanına taşınsın. Yapabileceği maksimum iyiliği yapıp onlara evini açıyor.Kv evini kiraya verip sizin yanınıza yerleşsin ve sizde bir an önce çalışmaya başlayın,eşiniz 2. Bir iş bulursa iyi olur,sizde kv ile evde ek iş yapmaya çalışın boş kaldıkça, daha fazla yükselmeden bitirin borcunuzu, dişinizi sıkıcaksınız gibi görünüyor, Allah kolaylık versin
Bunlar 60 bin etmez ki.Kız tarafının aldığı şeyler süpürge, çaydanlık, tencere vs ıvır zıvır
Çeyiz dedim diye abartı sanmayın. 2 tane nevresim takımı falan aldım 20 tane değilçeyiziniz de olmayıverseydi.
İki tencere iki tabak üç beş kaşık yeterdi.
Yani planlamanız hiç yok karı koca.
Çocugu da eklemişsiniz, mükemmel olmuş.
Ne diyeyim bilemedim vallahi size.Kız tarafının aldığı şeyler süpürge, çaydanlık, tencere vs ıvır zıvır
Ama verdik ve etti?Bunlar 60 bin etmez ki.
Vallahi etmez.
Nasıl eder ki ?Ama verdik ve etti?
Biz de 20 aldın demedik ki.Çeyiz dedim diye abartı sanmayın. 2 tane nevresim takımı falan aldım 20 tane değil
bizimki evlilik değildi, ben ailemle ayrı bir eve çıktım. yeni gelin evi gibi düşünmemek lazımNasil oluyo ya Biz 2019 da evlendik. Hatta esyalarin yarisini 2018 de falan aldik 130 bin falan tutmustur heralde
Kocam da ben de devlet memuruyduk. Hatta eşim ust duzey bi memue maasi falan benim memur maasimin 3 kati. Ama 3 tane nevresim aldim. Cunku kimsenin katkisi yoktu butun maasimizi evimiz icin harciyorduk bu kadar yetti. Yani dusun, iyi bir gelirimiz oldugu halde maaslarimiz son kurusuna kadr bitiyordu evlilik haziriginda. Yai zor bisey , masrafli bisey. Oyle plansiz hesapsiz ha deyince yapinca boyle oluyorÇeyiz dedim diye abartı sanmayın. 2 tane nevresim takımı falan aldım 20 tane değil
Bende bimden almıştım 2000₺ye o zaman süper fiyattı çünküBu arada bulaşık makinamı bile evlendikten tam 5 sene sonra aldım.
Elimde yıkadım iki kişinin tabagından çanagından ne olacak diye.