Borcumuz yüzünden eşimin ailesi ile yaşama kararı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karnımda sizlerin deyimiyle "yanlış korunma" sebebiyle bir bebek büyüyor.

Yumurtlama döneminde değilim imkanı yok diye düşünüp, işimi sağlama almadığım için olmuş.

Başkalarına güvenerek yola çıkmanız yanlış. Siz ne yapabilirsiniz , sizin elinizde ne var ?
Şuanki durumuma göre mecburum, benim elimde şuan hiç bişey yok çünkü hiç bi hazırlık yapmaya başlamadım. Sadece kenarda biriktirdiğim bir miktar para var.

Arama listeni silmediysen linkleri paylaşabilir misin ?

Siz neden size gram faydası olmayan insanların ağzına gidip durdunuz? Borca giren siz , ordan oraya çekiştirilip duran da siz? Ne anladınız bu işten?

Benim aklımda şuan kayınbabam köye ev yapsın biz de köye geçelim var. Başka türlü nasıl olur bilmiyorum.
Köyde ne yapacaksınız?
Kayınbaba yapacakmış bir de evi, Allah’ım ya Rabbim. Adam bilse o yapmadığı düğün masrafı katmerli çıkacak, bin pişman olur.

Eşim kendi ailesine çok güvendi babam yapacak babam edecek dedi bende kimse yardım etmeyecek dedim.

Ben kimseye güvenmedim aksine eşim aileci oldu.
İşte siz kayinvalidenizin evine taşınınca da böyle olabilir. İşler degisebilir , eşiniz maaşını annesine verebilir. Bana bilerek yol yapıyor sizi mecbur tutuyor gibi geldi

Ay bunu nasıl kaçırdım yaa hahaha ticaret anası

Baska seçeneginiz yok zaten. Bebek de geliyir ac acikta kalirsiniz aksi halde. Allah razi olsun evlerini acmişlar mutfak masrafina bile karismayin demişler. Alttan alip idare edip orta yol bularak ilerleyin. 2 Yıla borc bitse cıkarsinız belki ayri eve tekrar..esyalarinizi satmayın depoya koyun il3rde yime almanız gerekecek fiyatlar artıp duruyor ama siz bilirsiniz

Ben orda doğum kontrolü bıraktım mı yazmışım göremedim de bide engelliyor beni Allah aşkına. Kondom takmıyoruz korunmuyoruzdan kastım o. Detaylı seks hayatımı mı açayım burda?

Ben zaten çocuk isticem kadınım Allah aşkına doğum kontrol kullandığım halde ekstra kondom alıyordum. Sonra hoşuma gitmedi vs bıraktım te 6 ay önce. Geçen ay adet gecikmesi oldu 1 ay doğum kontrole de devam edemedim, kondom da kullanmadım ve gebe kaldım. Çocuk için kendi adıma sevindim, her türlü bakabilirim ben ona. Allah isteyen herkese de nasip etsin.

Saçma sapan yaptığınız ve bana yazdırdığınız şeylere bakın.

S subkortikal

Tecrübesizim diye kimse çocuğunu emanet etmiyor. Çocuğum doğunca tecrübeli olacağım sanırım
Bizim çocuklara bakan kız hiç uzun zamanlı çocuk bakmamıştı, ama sorumluluk sahibi olduğu belli biriydi, şimdi benim çocukların 2.anası kendisi. Yukarıda hanımlar genç tecrübesiz yardımcı istemiyor demişsiniz hah o iş de öyle değil. Genelde daha gencini tercih ederler, şöyle her işin altından kalkacak birini ararlar. Görselliğe de önem vereni çok gördüm, genç güzel bir kadın gözlerine hitap eder evin içinde. Siz iyisi mi ben çalışmak istemiyorum deyin rahat edin. Zaten biri yukarıda başka konudan mesajınızı alıntılamış, çocuk öyle şansa bala da olmamış, baya uğraşmışsınız. Ne diyelim size iyi cümbür cemaat hayatlar kayın aile evinde.

Okuyun..

Doğum kontrolünü bırakabilmek için önce başlamanız lazım. Adet düzensizliğini gidermek için değil ; gebeliği önlemek üzere üretilmiş bir doğum kontrol hapı kullanıyor musunuz ? Kondom kullanımının takılmayan hali de mi var ?

Yahu daha kendi karnını doyurmak için ondan bundan yardım alıyorsun. Ne her türlü bakarım falan beylik laflar. Ona buna el açıp bakacaksın. Lif örüp satmayla çocuk mu büyütülür. Konuşmayayım diyorum da ööeeeh yani.

Allah korusun 3 aile yaşıyor olacaksınzı
İş bulmanızı tavsiye ederim

3 sene kullandım, geçen ay bıraktım, kondoma da gerek yok dedim hani adet görmedim çocuk olmaz diye düşündüm. 1 kerelik beraberlikte. Takmayınca korunmuyorsunuz evet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…