Borcumuz yüzünden eşimin ailesi ile yaşama kararı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar ben aç değilim sadece borcum var sakin olun çıldırdınız mı

Daha kendinize bakamıyorsunuz. Resmen açsınız, açıktasınız. Kaynana yanına sığınmayı düşünüyorsunuz. Çocuğa nasıl bakacaksınız?

Yok elalem veya dedikodu için demedim. Sonuçta sevdiğiniz insanla bir yaşam alanı ayarlıyorsunuz, belki çocuğunuz o evde büyüyecek veya en güzel anıları o evde olacak. Çoğu kadının ailesinden ayrı yaşadığı ilk evi. "benim" diyebildiği ilk düzeni. Sadece kendi karar verebilir, kimse karışmadan, o koltuğu nereye koyacağına, o dolap düzenine. Mesela yani. Bütçeyi zora sokacak seviyede abartılmadığı, kendi ayağına sıkmadığı sürece o evi kurarken özenmesi, heves etmesi çok normal.

Daha kendinize bakamıyorsunuz. Resmen açsınız, açıktasınız. Kaynana yanına sığınmayı düşünüyorsunuz. Çocuğa nasıl bakacaksınız?
Yahu sadece borcum var borcum. Borcu rahat ödemek için kayınvalidem böyle bir teklif sunuyor. Yoksa Allah'a şükür kiramı da ödüyorum, dolabı da dolduruyorum bir sıkıntım yok

Aile gerçekten şanstır. Ama eşinizin de sizin de çıkıp biz böyle uygun gördük demeniz gerekirdi. Arada bize de bir şeyler diyorlar biz de tamam para verin yapalım diyince susuyorlar o yüzden her şeyi biz kendimiz yapıyoruz kimse de karışmıyor

Gıda masrafını ablan karşılıyordu hani? Bilmemkim de yardım edebilir diyordun üç beş mesaj önce.
Arkadaşlar, detaylı yazmam gerekiyor sanırım. Benim evimin tüm masrafını değil, ne biliyim bana gelirken 3 5 meyve falan alıyor bu

Haklısınız bence de.
Ama insan kendine güvenerek yol almalı, evlilik ev sorumlulukları is ... Kocaman insanların ailelere yaslanmasını anlayamıyorum

Eşim diyemedi, benim de lafım tek başına geçerli olmadı

Eşim diyemedi, benim de lafım tek başına geçerli olmadı

Eşin bunu diyemiyorsa koca olacak olgunluğa erişmemiş demektir. Buradan yola çıkıp ayırılabilirdin.
Artık olan olmuş. Ya reste rest ulan demeyi öğreneceksiniz. Kaynana evinde daha da iyi öğreneceksiniz. Başka çaresi yok.

Haklısınız bence de.
Ama insan kendine güvenerek yol almalı, evlilik ev sorumlulukları is ... Kocaman insanların ailelere yaslanmasını anlayamıyorum

Orasi öyle de ama daha ikisinin de yasi genc. Baski da varmis. Aileler bu derece karisiyorsa yardim etmek zorunda. Yoksa iki kisiye birakilsa Bencede kimseye yük olmadan yuva kurulmali. Ama bence bu es ailesinin evine gitme isi konu sahibi icin hic iyi olmayacak. Acik yazmak gerekiyorsa KV de calisiyor, o evde olmus olacak. Bütün evin yükü de onun üstüne kalabilir. Bilemedim vallaha. Ben evini dagitmazdim. Aileden borc alip bir kismini kapatip azar azar ödemek daha iyi gibi

ya çok ilginç herkes köy evi köy evi, demiş
köyde eşi ne iş yapacak?

Keşke öyle yapsaydım valla sevap işlerdim en azından

3 sene kullandım, geçen ay bıraktım, kondoma da gerek yok dedim hani adet görmedim çocuk olmaz diye düşündüm. 1 kerelik beraberlikte. Takmayınca korunmuyorsunuz evet

3 sene boyunca kullandığınız doğum kontrol hapı ; aktif cinsel hayatınız yokken, adet düzensizliği için kullandığınız hapın aynısı mıydı ?

bu insanlar istanbulda yaşıyor

Yahu sadece borcum var borcum. Borcu rahat ödemek için kayınvalidem böyle bir teklif sunuyor. Yoksa Allah'a şükür kiramı da ödüyorum, dolabı da dolduruyorum bir sıkıntım yok
Sonra hepsini toparlayıp haciz memurları alıyor ama . Durumu kabullenme belirtiniz bile yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…